Hoe meerdere tussenstops op Uber toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe meerdere tussenstops op Uber toe te voegen
Hoe meerdere tussenstops op Uber toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Ga in de app naar Waarheen > voer de eerste bestemming in > tik op de Plus (+) > voer andere bestemmingen in > tik Bevestigen.
  • Stops worden gemaakt in de volgorde waarin ze zijn toegevoegd.

Dit artikel legt uit hoe je Uber kunt gebruiken voor meerdere tussenstops voor of tijdens een reis.

Uw meerdere Uber Stop-vragen beantwoord

Uber is een alles-in-één transportservice die je rechtstreeks vanaf je smartphone of desktop kunt gebruiken. Of het nu gaat om een eenmalige rit, een retour of een reis met meerdere bestemmingen, uw Uber-chauffeur kan aan uw behoeften voldoen. Wanneer je meerdere tussenstops plant op je Uber-app of je desktop, kan het verwarrend zijn om de ins en outs te begrijpen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende vragen over het plannen van meerdere tussenstops en hun antwoorden.

Kan Uber meerdere stops maken?

Met Uber kun je maximaal twee extra tussenstops toevoegen voor je reis. Als je een vriend moet ophalen en afzetten, is dit de perfecte manier om dat te doen, terwijl je ook nog eens komt waar je heen moet.

Wanneer kunt u extra tussenstops toevoegen?

Je kunt met Uber meerdere tussenstops toevoegen voor of tijdens je reis. U kunt onderweg gemakkelijk extra tussenstops toevoegen, wijzigen of verwijderen.

Hoewel Uber in de meeste steden beschikbaar is, is het belangrijk om uw app te controleren om er zeker van te zijn dat de functie voor meerdere stops beschikbaar is op uw locatie. Het is ook belangrijk om ervoor te zorgen dat de stopoptie 24/7 beschikbaar is op uw locatie, afhankelijk van wanneer u reist.

Hoeveel kosten meerdere stops?

Volgens Uber wordt uw tarief automatisch aangepast op basis van uw reisgegevens. Dit betekent dat wanneer u tussenstops verwijdert of toevoegt, uw tarief dienovereenkomstig wordt aangepast. Deze tarieven zijn gebaseerd op tijd en afstand.

Je kunt ook de functie voor het splitsen van het tarief gebruiken om de kosten tussen jou en een vriend te verdelen, waardoor het gemakkelijk wordt om de kosten van je rit te delen.

Hoewel u de kosten van de hele rit kunt splitsen, kunt u niet de kosten van elke tussenstop splitsen.

Een tussenstop op Uber toevoegen voor uw reis

Het is eenvoudig om meerdere tussenstops toe te voegen aan je Uber-reis voordat je vertrekt of onderweg bent met de Uber-app. Download de app op je smartphone en maak een account aan. Zodra uw account is aangemaakt, bent u klaar om uw eerste reis te boeken. Als u een terugkerende gebruiker bent, bent u al klaar om te gaan. Tussenstops worden gemaakt in de volgorde waarin ze zijn toegevoegd.

  1. Open de Uber app op je smartphone.
  2. Voer in het vak Waarheen uw bestemming in.
  3. Tik terwijl u uw eindbestemming toevoegt op de Plus (+) rechts van het vak Waarheen en de Add a Stop box zal verschijnen.

    Vergeet niet om uw tussenstops tot drie minuten of minder te beperken als service voor uw chauffeurstijd. Als het langer duurt, kan je tarief veranderen om tegemoet te komen.

  4. Voer uw tussenstops in zoals u uw bestemming zou invoeren; u kunt maximaal twee extra tussenstops aan uw reis toevoegen. Nadat je je tussenstops hebt toegevoegd, tik je op Gereed onderaan je scherm om door te gaan met het boeken van je reis.
  5. Als je klaar bent, tik je op Bevestigen onderaan het scherm om je Uber-rit te bevestigen.

    Zorg ervoor dat je je betaalmethode toevoegt aan de Uber-app voordat je je reis boekt. Als u dit niet doet, wordt u gevraagd dit te doen voordat u uw reis kunt bevestigen.

    Image
    Image
  6. Je bent klaar!

    Als u een tussenstop wilt verwijderen, tikt u op de X ernaast.

Hoe u meerdere Uber-h altes kunt toevoegen tijdens uw reis

Als je besluit een tussenstop toe te voegen terwijl je met een chauffeur reist, kun je dat doen op de startpagina van de Uber-app. Hier kun je een tussenstop toevoegen, wijzigen of verwijderen met behulp van je on-trip-scherm, dat verschijnt terwijl je reist.

U hoeft zich geen zorgen te maken dat u uw Uber-chauffeur op de hoogte stelt van uw toevoeging of verwijdering van een tussenstop. De route wordt voor hen automatisch bijgewerkt, zodat u soepel naar uw bestemming kunt reizen.

Aanbevolen: