Stickers verwijderen op Snapchat

Inhoudsopgave:

Stickers verwijderen op Snapchat
Stickers verwijderen op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Houd de sticker vast en sleep hem naar de prullenbak die verschijnt.
  • Je kunt de verwijdering niet ongedaan maken; voeg de sticker gewoon opnieuw toe als je van gedachten verandert.

In dit artikel wordt besproken hoe je een Snapchat-sticker in een oogwenk kunt verwijderen voordat je deze verzendt of plaatst met de mobiele Snapchat-app voor iOS of Android.

Stickers van een foto- of videofragment verwijderen

Het verwijderen van Snapchat-stickers is bijna net zo eenvoudig als het toevoegen ervan. Volg de onderstaande stappen om te leren hoe u stickers verwijdert.

  1. Tik en houd uw vinger op de sticker die u wilt verwijderen.
  2. Zonder uw vinger van het scherm te halen, sleept u de sticker over het scherm totdat u alle knoppen eromheen ziet verdwijnen en een prullenbakpictogram onderaan verschijnt.
  3. Gebruik je vinger om de sticker rechtstreeks over het prullenbak icoon te slepen.

    Image
    Image
  4. Blijf het over het prullenbakpictogram slepen totdat de prullenbak iets groter wordt en de sticker zelf transparant wordt, en haal dan je vinger van het scherm.
  5. De sticker zou moeten verdwijnen, wat betekent dat je hem succesvol hebt verwijderd.

Er is geen limiet aan het aantal stickerverwijderingen dat je kunt maken. Als je een sticker in een oogwenk hebt toegevoegd, kun je deze altijd verwijderen door elke keer exact dezelfde stappen hierboven te volgen, wat er ook gebeurt.

Het verwijderen van een sticker kan niet ongedaan worden gemaakt, maar je kunt hem gemakkelijk terugplaatsen als je besluit dat je hem weer op je foto wilt hebben. Tik gewoon op het stickerpictogram in het verticale menu aan de rechterkant van het scherm en tik vervolgens op het clock-pictogram bovenaan om je recente stickergeschiedenis te bekijken. Je nieuwste stickers (inclusief de stickers die je hebt toegevoegd en vervolgens verwijderd) verschijnen bovenaan.

Waarom Snapchat-stickers verwijderen?

Het bewerken van je snaps maakt allemaal deel uit van het creatieve proces - zelfs als dat inhoudt dat je bepaalde dingen moet verwijderen, zoals stickers die je eerder hebt toegevoegd. Misschien wilt u een sticker verwijderen als:

  • Je wilde alleen een voorbeeld van de sticker bekijken om te zien hoe hij eruitziet.
  • Je wilt zien of er een betere sticker bestaat om een vervanging te maken.
  • De sticker bedekt te veel van de foto of video.
  • Er is niet genoeg ruimte voor een sticker na het toepassen van verschillende andere creatieve componenten, zoals tekst of filters.
  • De sticker is niet relevant voor de boodschap van de snap.
  • De sticker ziet er gewoon niet goed uit op de foto.

Aanbevolen: