Hoe u uw Uber Eats-account kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Uber Eats-account kunt verwijderen
Hoe u uw Uber Eats-account kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op de Uber Eats-website en selecteer je accountnaam.
  • Kies Help > Account- en betalingsopties > Verwijder mijn Uber Eats-account.
  • Bevestig je wachtwoord. Geef een reden voor het verwijderen en selecteer Delete account.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je je Uber Eats-account van de Uber Eats-website kunt verwijderen met een webbrowser. Je kunt je account niet verwijderen met de Uber Eats-app op je smartphone.

Uber Eats-account verwijderen

Of je nu hebt besloten meer thuis te koken of bent overgestapt op een Uber Eats- alternatief, het deactiveren van je Uber Eats-account is eenvoudig en duurt maar een paar minuten.

Hoewel de meeste mensen de smartphone-apps van Uber Eats gebruiken om bestellingen te plaatsen, kunnen ze niet worden gebruikt om een account te sluiten. Om een Uber Eats-account te verwijderen, moet je de Uber Eats-website gebruiken via een webbrowser zoals Google Chrome, Firefox, Microsoft Edge of Brave.

  1. Open je favoriete webbrowser op je computer, smartphone of tablet en ga naar de officiële Uber Eats-website.

    Image
    Image
  2. Selecteer Aanmelden.
  3. Voer het e-mailadres of mobiele nummer in dat is gekoppeld aan je Uber Eats-account en selecteer Volgende.

    Image
    Image
  4. Typ uw wachtwoord en selecteer Volgende opnieuw.

    Image
    Image
  5. Als je 2FA hebt ingeschakeld op je account, ontvang je binnen een minuut of zo een viercijferige code naar je mobiele telefoon via een sms-bericht. Zodra je deze code hebt ontvangen, voer je deze in het veld op de website in en selecteer je Verifiëren Je zou nu moeten zijn ingelogd op je Uber Eats-account op de website.

    Image
    Image
  6. Selecteer uw accountnaam in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  7. Selecteer Help.

    Image
    Image
  8. Selecteer de Account- en betalingsopties rubriek.

    Image
    Image
  9. Selecteer Verwijder mijn Uber Eats-account.

    Image
    Image
  10. Er wordt een nieuw browsertabblad geopend en u wordt gevraagd uw wachtwoord opnieuw in te voeren. Typ het in het veld en selecteer Next.

    Image
    Image
  11. Je krijgt al je verbonden Uber-services te zien die aan je account zijn gekoppeld. Als u klaar bent, klikt u op Doorgaan.

    Image
    Image

    Als je je Uber Eats-account verwijdert, wordt ook je hoofd-Uber-account verwijderd.

  12. Kies een reden voor het verwijderen van je account.

    Image
    Image
  13. Selecteer Delete account om het verwijderingsproces te bevestigen.

    Image
    Image
  14. Er verschijnt een klein bevestigingsbericht op het scherm om u te laten weten dat uw verzoek is verwerkt. Je wordt nu uitgelogd bij je Uber-account op internet en bij al je apps. Uw account wordt binnen 30 dagen verwijderd.

    Image
    Image

Wat gebeurt er als ik mijn Uber Eats-account verwijder?

Zodra je het verwijderingsverzoek van je Uber Eats-account hebt ingediend, wordt je account gedeactiveerd en word je uitgelogd. Uw gegevens worden echter pas na 30 dagen verwijderd en in deze tijd kunt u uw account opnieuw activeren als u van gedachten verandert.

Hoewel de meeste van uw accountgegevens van de servers van Uber worden verwijderd nadat de periode van 30 dagen is verstreken, bewaart het bedrijf enkele niet-gespecificeerde informatie over uw accountgebruik.

Als je je Uber-account verwijdert, worden de gegevens van je Uber-ritten of Uber Eats-leveringen niet verwijderd van de servers van Uber. Een reden hiervoor is dat de chauffeurs deze gegevens nodig hebben als bewijs voor hun eigen activiteit.

Hoe u uw Uber Eats-account opnieuw kunt activeren

Als je van gedachten verandert over het sluiten van je Uber Eats-account, kun je het op elk moment opnieuw activeren binnen 30 dagen nadat je met het deactiveringsproces bent begonnen.

Dit kan eenvoudig worden gedaan door naar de Uber Eats-website te gaan of de Uber Eats-app te openen en in te loggen. Als u eenmaal bent ingelogd, hoeft u verder niets te doen.

Contact opnemen met Uber Eats

Er zijn vier manieren om contact op te nemen met Uber-ondersteuning als je hulp nodig hebt met je Uber Eats-account of een bestelling.

  • Uber Eats-app: dit is de beste manier om ondersteuning te krijgen bij specifieke bestellingsleveringen. Meestal nadat een bestelling is afgeleverd, toont de app je een optie om feedback te geven of een klacht in te dienen.
  • Uber Support op Twitter: Het officiële Uber Support Twitter-account is een van de snelste manieren om een reactie te krijgen. Gewoon @ vermeld het account in een tweet of stuur ze een DM.
  • Uber Eats-telefoonnummer klantenservice: U kunt Uber Eats bellen op (800) 253-6882 om met een persoon te spreken, maar wachttijden kunnen lang zijn en je krijgt waarschijnlijk sneller antwoord op Twitter of via het in-app ondersteuningsformulier.
  • Uber Eats e-mailondersteuning: je kunt Uber Eats e-mailen via [email protected], maar het kan een dag of twee duren om een reactie te krijgen en het kan zijn dat je helemaal geen antwoord krijgt. De bovenstaande contactmethoden zijn het proberen waard voordat u een e-mail verzendt.

Aanbevolen: