Hoe u uw Facebook-datingprofiel kunt verwijderen (of een pauze kunt nemen)

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Facebook-datingprofiel kunt verwijderen (of een pauze kunt nemen)
Hoe u uw Facebook-datingprofiel kunt verwijderen (of een pauze kunt nemen)
Anonim

Wat te weten

  • Om het profiel te verwijderen: menu > Dating > settings > Algemeen > Profiel verwijderen > Overslaan > Verwijderen.
  • Voor een pauze: menu > Dating > settings > Algemeen > Neem een pauze > Doorgaan.

Dit artikel legt uit hoe je je Facebook Dating-profiel volledig kunt verwijderen, en hoe je je profiel kunt pauzeren als je liever even een pauze neemt zonder gesprekken en matches te verliezen.

Een FB-datingprofiel verwijderen

Als je je Facebook Dating-profiel verwijdert, worden de antwoorden die je hebt ingevuld, de likes die je hebt verzameld, je matches en de gesprekken die je met andere gebruikers hebt gevoerd, verwijderd. Dit is permanent, dus niets daarvan zal terugkeren, zelfs niet als je Facebook Dating later opnieuw activeert om een nieuw profiel te starten.

  1. Tik op de menu knop rechtsboven (Android) of rechtsonder (iOS).
  2. Scroll naar beneden en selecteer Dating. Als je het niet ziet, vouw dan het Meer bekijken menu uit.
  3. Druk op het instellingen/tandwielpictogram rechtsboven.

    Image
    Image
  4. Selecteer de Algemeen tab.
  5. Scroll omlaag naar het gedeelte Account en tik op Profiel verwijderen.

    Om te voorkomen dat je je wedstrijden verliest en in de toekomst helemaal opnieuw moet beginnen als je terugkeert naar Facebook Dating, is er een optie op dit scherm om in plaats daarvan "pauze te nemen". U kunt meer lezen over wat dat is in het volgende gedeelte hieronder.

  6. Kies een reden waarom je weggaat en selecteer vervolgens Volgende. Als je het liever niet zegt, selecteer dan Skip bovenaan.
  7. Lees de prompt waarin staat dat je zeven dagen lang geen nieuw datingprofiel kunt maken als je je account nu verwijdert. Als u het zeker weet, drukt u op Delete.

    Image
    Image

    Als je technische problemen hebt, kijk dan wat je moet doen als Facebook Dating niet werkt. In het artikel worden enkele oplossingen uitgelegd waarbij niet je hele profiel hoeft te worden verwijderd.

Hoe 'Take a Break' te gebruiken

Je kunt een pauze nemen van Facebook Dating om te stoppen met matchen met nieuwe mensen. Als u dit doet, voorkomt u dat potentiële nieuwe matches u in de app zien, maar u kunt nog steeds mensen berichten sturen die u al leuk hebben gevonden of met u hebben gematcht, en u kunt uw profiel op elk gewenst moment hervatten.

  1. Volg de stappen 1–4 hierboven: menu > Dating > settings >Algemeen.
  2. Scroll omlaag naar het gedeelte Account en selecteer de knop naast Take a Break.
  3. Selecteer Doorgaan om uw account op pauze te zetten.

    Image
    Image

    Om je account te hervatten, ga je terug naar de menu > Dating pagina van de Facebook-app en selecteer je Start weer matchen.

FB datingprofiel: verwijderen vs pauze nemen

Wat is de betere optie: je profiel verwijderen of gewoon even pauzeren? Het antwoord hangt af van wat je wilt dat er gebeurt.

Je moet je profiel verwijderen als je het helemaal niet meer wilt gebruiken, misschien omdat je iemand hebt ontmoet, of omdat je meer tijd wilt besteden aan andere dating-apps. Het sluiten van je profiel is alsof je niet eens een account hebt aangemaakt. Het verbreekt de banden die je hebt met matches, zodat je geen contact met ze kunt opnemen via je datingprofiel en alle gesprekken die je hebt gevoerd, worden uit je account verwijderd.

Als alternatief is de optie "neem een pauze" geweldig als je dat wilt doen. Je gesprekken en matches zullen niet verdwijnen en je kunt zelfs nog steeds berichten sturen naar mensen met wie je al contact hebt gehad. Het enige dat je niet kunt doen, is andere FB Dating-gebruikers zien of gezien worden totdat je de pauze van je profiel opheft.

Wat gebeurt er als ik Facebook Dating verwijder?

Als je je datingprofiel verwijdert, worden alle antwoorden, vind-ik-leuks, overeenkomsten en gesprekken die je hebt verwijderd.

Wat het niet zal verwijderen, zijn items op je normale FB-profiel. Dit komt omdat een FB Dating profiel anders is. Dit betekent dat u het volledig kunt wissen zonder iets op uw normale profiel te beïnvloeden. De foto's die je op Facebook hebt geüpload, worden niet beïnvloed, net als andere dingen zoals Messenger-berichten en vrienden, omdat die niets te maken hebben met Facebook Dating.

Aangezien daten echter is ingebouwd in je Facebook-account, zal het verwijderen van je Facebook-account ook je datingprofiel verwijderen.

FAQ

    Hoe verwijder ik een foto op mijn Facebook-datingprofiel?

    Ga in de Facebook-app naar Menu > Dating > Profile. Zoek de foto en tik op X in de rechterbenedenhoek en tik vervolgens op Verwijderen.

    Verschijnt Facebook Dating op je profiel?

    Nee. Geen van je Facebook-datingactiviteiten wordt weergegeven in de nieuwsfeeds of meldingen van je vrienden, dus niemand zal weten dat je een datingprofiel hebt.

    Hoe los ik het op als Facebook Dating niet werkt?

    Als Facebook Dating niet werkt, controleer dan je internetverbinding, werk de Facebook-app bij, wis de cache van je apparaat en zorg ervoor dat je meldingen niet worden geblokkeerd.

    Hoe weet ik of iemand actief is op Facebook Dating?

    Open Facebook Dating en ga naar conversaties. Naast de naam van elke persoon zie je wanneer ze Facebook Dating voor het laatst hebben gebruikt.

Aanbevolen: