Nieuwe PS+-niveaus komen met een eclectische mix van games om te spelen

Nieuwe PS+-niveaus komen met een eclectische mix van games om te spelen
Nieuwe PS+-niveaus komen met een eclectische mix van games om te spelen
Anonim

Na veel opbouwen zijn de nieuwe abonnementsniveaus voor PlayStation Plus live gegaan in de VS, samen met een volledige lijst van alle games die ermee gepaard gaan.

We hoorden voor het eerst over Sony's plannen om zijn PlayStation Plus-abonnement te wijzigen, waardoor de streaming van PlayStation Now werd gestript en in maart werd samengevoegd tot één abonnement. Sindsdien is het grotendeels aan gebruikers overgelaten om te proberen te raden (of te hopen) welke games beschikbaar zullen komen. Maar nu de nieuwe abonnementsniveaus beschikbaar zijn in de VS, hoeven we niet meer te speculeren. Dat, en Twitter-gebruiker Wario64 zag een nieuwe officiële webpagina met alle games voor al hun plannen.

Image
Image

Het Essential-abonnement is eigenlijk waar PS+-abonnees al bekend mee zijn: de Extra- en Premium-abonnementen voegen nog veel meer toe. Extra voegt met name toegang toe tot de gamescatalogus, die vol staat met PS4- en PS5-games (hoewel PS5-games niet speelbaar zijn op een PS4). Je kunt de volledige lijst bekijken op de Sony-site, maar enkele opvallende kenmerken zijn Fromsoft-lieveling Bloodborne, PS5's extreem populaire Returnal en zelfs Hollow Knight: Voidheart Edition.

Premium neemt dat allemaal en voegt in de tijd beperkte proefversies toe van volledige games zoals "Horizon: Forbidden West" en Cyberpunk 2077, samen met zijn eigen speciale klassiekercatalogus. Het zit vol originele PlayStation-, PS2- en PS3-games die variëren van geliefde klassiekers tot AAA-titels die een tijdperk bepaalden tot extreem bizar en zeldzaam.

Image
Image

Games zoals Elder Scrolls IV: Oblivion, Tron: Evolution, Tokyo Jungle, Ninja Gaiden Sigma en zelfs de onmogelijk te vinden gesimuleerde fotosafari die Afrika is, staan op de lijst. Hoewel in sommige gevallen de beschikbaarheid afhankelijk is van uw regio.

PlayStation-gebruikers in de VS kunnen nu de nieuwe PS+-opties bekijken, inclusief het Essential-abonnement voor $ 59,99/jaar, Extra voor $ 99,99/jaar en Premium voor $ 1999,99/jaar.