Hoe Snap ervoor zorgt dat ik weer van Pokémon wil houden

Inhoudsopgave:

Hoe Snap ervoor zorgt dat ik weer van Pokémon wil houden
Hoe Snap ervoor zorgt dat ik weer van Pokémon wil houden
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Nieuwe Pokémon Snap verschijnt op 30 april 2021.
  • De nieuwe Pokémon Snap biedt betere graphics en animaties dan eerdere Pokémon-games.
  • Het biedt ook eenvoudige mechanica en een nieuw mysterie dat spelers kunnen oplossen.
Image
Image

Na 20 jaar brengt Nintendo eindelijk de cultklassieker Pokémon Snap nieuw leven in, iets wat de Pokémon-franchise hard nodig heeft nu het de sprong naar de Nintendo Switch heeft gemaakt.

Sinds de oprichting in 1996 is Pokémon gegroeid en uitgebreid, wat heeft geleid tot een aantal eenmalige titels en vervolgen. Maar misschien wel de meest iconische van deze spin-offs was Pokémon Snap uit 1999.

Snap nam het monsterachtige karakter van de franchise over en maakte er een einde aan, in plaats daarvan concentreerde hij zich op een ervaring op de rails over het maken van foto's van verschillende Pokémon. Nu, met meer dan 20 jaar Pokémon-titels in het achteraanzicht, is een terugkeer naar de eenvoudige mechanica met de nieuwe Pokémon Snap precies wat de serie nodig heeft om het te vernieuwen en vooruit te helpen.

Goed maken

Nintendo's geschiedenis met gameconsoles is in de loop der jaren wisselvallig geweest, waarbij het bedrijf vaak drastische maatregelen nam om zijn console te onderscheiden van de concurrentie.

Met de Nintendo Switch brak de gamegigant opnieuw door een console aan te bieden die een thuisconsole zou kunnen zijn die op je televisie kan worden aangesloten, terwijl hij ook klein genoeg is om mee te nemen onderweg.

Toen Pokémon Sword en Pokémon Shield voor het eerst werden aangekondigd in 2019, was iedereen enthousiast om te zien hoe de Nintendo Switch de serie verder zou brengen. Betere graphics en animaties stonden hoog op de lijst van dingen die de gemeenschap verwachtte, en toen de nieuwe games uitkwamen, waren fans en critici teleurgesteld.

Image
Image

In plaats van optimaal gebruik te maken van de hardware van de Nintendo Switch, boden Pokémon Sword en Shield dezelfde eenvoudige animaties en graphics als eerdere titels op veel zwakkere handheld-apparaten.

Met Pokémon Snap heeft de serie eindelijk de kans om de beloften waar fans naar uitkeken met Sword and Shield waar te maken. Hoewel niet ontwikkeld door Game Freak - het gebruikelijke bedrijf achter Pokémon-titels - zou Pokémon Snap ons kunnen laten zien hoe mooi het Pokémon-universum kan zijn met een extra laag verf en wat extra schroeven.

Door afbeeldingen met een hogere getrouwheid aan te bieden, geeft de ontwikkelaar achter Snap, Bandai Namco, spelers betere animaties. Visuals zijn zwaar benadrukt tijdens de teasers die we tot nu toe hebben gezien, wat zou kunnen helpen toekomstige Pokémon-titels uit de doos te breken waarin het sinds de Gameboy-dagen vastzit.

Pokémon Snap, een geheel ander gamegenre, maakt een einde aan alle RPG-mechanica die eigen is aan de Pokémon-franchise.

We hebben geschiedenis

In 2002, toen ik nog maar 10 jaar oud was, verraste mijn vader mijn broer en ik met een Nintendo 64. Het was de tweede gameconsole die we in mijn leven hadden, en de console die mijn liefde voor videogames als kind.

Hij had de oude console gevonden op een rommelmarkt en was er zelfs in geslaagd om een paar games te vinden, waaronder Super Mario 64, The Legend of Zelda: Majora's Mask en Pokémon Snap.

Het was de eerste keer dat ik de naam Pokémon hoorde, en ik voelde me meteen aangetrokken tot de schattige foto's van franchise-iconen zoals Pikachu. Toen we gingen zitten om de console voor de eerste keer uit te proberen, smeekte ik ze of ik Pokémon Snap mocht uitproberen.

Uiteindelijk gaven ze toe, en al snel trok ik mijn camera aan en zocht naar Pokémon om foto's van te maken terwijl ik werkte om professor Oak te helpen zijn onderzoek af te ronden.

Image
Image

Het gaf me deze prachtige, diepe duik in een wereld waarvan ik het bestaan niet had geweten. Hoewel ik dol ben op de RPG-mechanica van de belangrijkste Pokémon-titels, heeft niets me ooit zo sterk weten te boeien als Pokémon Snap.

Daarna heb ik andere games in de franchise verkend en zelfs teruggegaan om de eerdere generaties van de serie te ervaren. In de loop der jaren ben ik echter moe geworden van het spoelen en herhalen van dezelfde repetitieve reeks op nieuwe locaties.

Met de kracht van de Nintendo Switch erachter, zou de nieuwe Pokémon Snap precies kunnen zijn wat ik wilde van de Pokémon-franchise: een mooie en inspirerende wereld vol heerlijke Pokémon om over te leren, evenals een intrigerend mysterie om te helpen oplossen.

Aanbevolen: