Hoe een Epic Games-account te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een Epic Games-account te verwijderen
Hoe een Epic Games-account te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Beweeg eerst de cursor over je Epic Games gebruikersnaam en selecteer Account > Algemene instellingen. Scroll naar beneden naar de onderkant van de pagina.
  • Vervolgens, naast Account verwijderen, selecteer Account verwijderen. Je krijgt een e-mailcode. Voer het in en selecteer Bevestigen Verzoek verwijderen.
  • Een Epic Games-account ontkoppelen: Ga naar Account > Verbonden accounts > Verbinding verbreken.

Dit artikel legt uit hoe je een Fortnite-account verwijdert, wat betekent dat je je Epic Games-account verwijdert, omdat Fortnite het Epic Games-platform gebruikt om games op te slaan, gegevens over te dragen en een back-up te maken van de voortgang van spelers. We bespreken ook hoe je een Epic Games-account kunt ontkoppelen van je console als je in plaats daarvan een ander Epic Games-account wilt gebruiken.

Een Fortnite-account verwijderen

Wanneer je een Epic Games-account verwijdert, verwijdert Epic al je gamegegevens en bijbehorende aankopen. Dit proces is blijvend. Al je voortgang in Fortnite is verdwenen en je verliest de toegang tot alle games die je bij Epic Games hebt gekocht. Je Epic Games-vriendenlijst verdwijnt en alle downloadbare content (DLC) zoals Fortnite V-Bucks wordt verwijderd.

  1. Beweeg de cursor over je Epic Games gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteer Account in het vervolgkeuzemenu.

    Als je je computer met andere mensen deelt, zorg er dan voor dat je inlogt met het juiste account. Je wilt niet per ongeluk het account van iemand anders verwijderen.

    Image
    Image
  2. Scroll op de pagina Algemene instellingen omlaag naar de onderkant van de pagina. Selecteer naast Account verwijderen Account verwijderen.

    Je kunt het verwijderen van een Epic Games-account niet ongedaan maken. Zorg ervoor dat u Fortnite en uw bijbehorende gegevens wilt verwijderen voordat u doorgaat.

    Image
    Image
  3. Een bevestigingsmail met een zescijferige code wordt verzonden naar het e-mailadres dat is gekoppeld aan je Epic Games-account.

    Controleer uw e-mail in een apart browsertabblad of -venster om te voorkomen dat u de informatie op het scherm kwijtraakt.

    Image
    Image
  4. Voer de e-mailcode in het tekstveld op de Epic Games-website in en selecteer vervolgens Verwijder verzoek bevestigen.

    Image
    Image
  5. Er verschijnt een vraag waarom je weggaat. Selecteer Skip This of beantwoord het en selecteer vervolgens Continue.
  6. Klik op Klaar in het venster dat verschijnt om de definitieve bevestiging te geven dat je je account wilt verwijderen.

    Image
    Image
  7. Als u niet automatisch wordt uitgelogd, selecteert u Uitloggen om het proces te voltooien.

    Het kan tot twee weken duren voordat je account volledig is afgesloten en al je gegevens zijn gewist van de servers van Epic Games.

Als je gewoon wilt stoppen met het spelen van Fortnite, hoef je je account niet te verwijderen. Verwijder in plaats daarvan de game van je console of gameapparaat. Als je besluit later nog een keer te spelen, log dan in bij Epic Games en ga verder waar je was gebleven.

Een Epic Games-account ontkoppelen van een console

Als je een ander Epic Games-account op je Nintendo Switch, Xbox One of PlayStation 4 wilt gebruiken, hoef je de accountgegevens niet permanent te verwijderen. Ontkoppel het in plaats daarvan van de console en sluit een nieuwe aan op zijn plaats.

Als je een Epic Games-account loskoppelt van een console, kun je een ander account op de console gebruiken terwijl je het oorspronkelijke account en de bijbehorende gegevens op de Epic Game-servers behoudt.

Zo ontkoppel je je console van een Epic Games-account:

  1. Log in op de Epic Games-website.
  2. Beweeg de cursor over je Epic Games gebruikersnaam in de rechterbovenhoek en selecteer Account in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Selecteer Verbonden accounts in het linkermenuvenster.

    Image
    Image
  4. Selecteer Disconnect onder de console die je wilt ontkoppelen.

    Image
    Image

Hoe Epic Games-accounts werken met Fortnite

Iedereen die Fortnite speelt, heeft een Epic Games-account. Je maakt er automatisch een aan wanneer je Fortnite speelt op de Nintendo Switch, Xbox One of PlayStation 4.

U kunt uw Fortnite-spelergegevens uit de cloud verwijderen. Als je je spelergegevens wilt verwijderen, moet je het gekoppelde Epic Games-account echter volledig verwijderen, inclusief de digitale aankopen die je ermee hebt gedaan.

Naast Fortnite gebruiken spelers Epic Games-accounts om digitale titels te kopen en te downloaden van de officiële Epic Games online storefront.

Aanbevolen: