Hoe de verborgen vluchtsimulator in Google Earth te vinden

Inhoudsopgave:

Hoe de verborgen vluchtsimulator in Google Earth te vinden
Hoe de verborgen vluchtsimulator in Google Earth te vinden
Anonim

Google Earth 4.2 kwam met een handig paasei: een verborgen vluchtsimulator. U kunt met uw virtuele vliegtuig vanaf verschillende luchthavens vliegen of vanaf elke locatie in de lucht beginnen. De functie was zo populair dat het werd opgenomen als een standaardfunctie van Google Earth en Google Earth Pro. Geen ontgrendeling nodig.

De graphics zijn realistisch en de besturing is gevoelig genoeg om te voelen alsof je veel controle hebt. Als je vliegtuig crasht, vraagt Google Earth of je Flight Simulator wilt verlaten of je vlucht wilt hervatten.

Zie de instructies van Google voor het gebruik van het virtuele vliegtuig. Er zijn aparte aanwijzingen als je een joystick gebruikt in plaats van een muis en toetsenbord.

Om de Flight Simulator in Google Earth te gebruiken, moet Google Earth of Google Earth Pro (beide zijn gratis) op uw computer zijn geïnstalleerd. Het werkt niet met de online versie van Google Earth.

Hoe u de Google Earth Flight Simulator kunt downloaden

Wanneer Google Earth is geïnstalleerd, volgt u deze instructies om de Flight Simulator te activeren:

  1. Met Google Earth geopend, opent u het Tools > Enter Flight Simulator menu-item. De Ctrl + alt=""Image" + A</strong" /> (in Windows) en Command + Option + A (op een Mac) sneltoetsen werken, ook.

    Image
    Image
  2. Kies tussen het F-16- en SR22-vliegtuig. Beide zijn vrij eenvoudig te vliegen als je eenmaal aan de besturing gewend bent, maar de SR22 wordt aanbevolen voor beginners en de F-16 wordt aanbevolen voor ervaren piloten. Als u besluit van vliegtuig te veranderen, moet u eerst de vluchtsimulator verlaten.

    Image
    Image
  3. Kies een startlocatie in het volgende gedeelte. U kunt er een kiezen uit een lijst met luchthavens of uw huidige locatie selecteren. Als u de vluchtsimulator eerder hebt gebruikt, kunt u ook beginnen waar u een vluchtsimulatorsessie voor het laatst hebt beëindigd.
  4. Als je een compatibele joystick op je computer hebt aangesloten, selecteer dan Joystick enabled om je vlucht te besturen met de joystick in plaats van met het toetsenbord of de muis.
  5. Nadat je je instellingen hebt gekozen, druk je op Start Flight rechtsonder.

    Image
    Image

De Heads-Up Display gebruiken

Terwijl je vliegt, kun je alles volgen op het heads-up-display dat op het scherm wordt weergegeven.

Image
Image

Gebruik het om je huidige snelheid in knopen te zien, de richting waarin je vliegtuig vliegt, de stijg- of daalsnelheid in voet per minuut en verschillende andere instellingen met betrekking tot gaspedaal, roer, rolroer, hoogteverschil, toonhoogte, hoogte, en klep- en versnellingsindicatoren.

De Flight Simulator verlaten

Als je klaar bent met vliegen, kun je de vluchtsimulator op twee manieren verlaten:

  1. Selecteer Verlaat vluchtsimulator in de rechterbovenhoek van het scherm.

    Image
    Image
  2. Gebruik de sneltoetsen, Ctrl + alt=""Image" + A</strong" /> (in Windows) of Command + Option + A (op een Mac). U kunt ook de Esc- toets selecteren.

Voor oudere versies van Google Earth

Deze stappen zijn van toepassing op Google Earth 4.2. Het menu is niet hetzelfde als bij nieuwere versies:

  1. Ga naar het Vlieg naar vak in de linkerbovenhoek.
  2. Typ Lilienthal om Flight Simulator te openen. Als je wordt doorverwezen naar Lilienthal, Duitsland, betekent dit dat je Flight Simulator al hebt gelanceerd. In dit geval kunt u het starten vanuit Tools > Enter Flight Simulator.
  3. Kies een vliegtuig en een luchthaven uit de respectievelijke vervolgkeuzemenu's.
  4. Start Flight Simulator met de Start Flight knop.

Google Earth verovert de ruimte

Nadat je de vaardigheden hebt geperfectioneerd die nodig zijn om je vliegtuig overal ter wereld te besturen, wil je misschien achterover leunen en genieten van het virtuele astronautenprogramma Google Earth Pro en Mars bezoeken in Google Earth. (Google Earth Pro 5 of hoger vereist.)

Aanbevolen: