Archief berichten op Facebook

Inhoudsopgave:

Archief berichten op Facebook
Archief berichten op Facebook
Anonim

Je bent misschien meer gefocust als de Facebook-gesprekken die je hebt gelezen en afgehandeld niet in je inbox blijven hangen. U kunt gesprekken verwijderen. Als u berichten archiveert, worden ze echter uit uw inbox verborgen tot de volgende keer dat u berichten met die persoon uitwisselt.

Archiveren in Facebook Messenger verplaatst een gesprek naar een aparte map om je inbox schoon en georganiseerd te houden.

Archiveer Facebook-gesprekken op uw computer

Archief Facebook-gesprekken op het Messenger-scherm in een computerbrowser. Er zijn een aantal manieren om er te komen.

  1. Selecteer het Messenger pictogram in de rechterbovenhoek van het Facebook-scherm.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bekijk alles in Messenger.

    Als het bericht open is en onderaan Facebook wordt weergegeven, zoek je de Open in Messenger optie in het vervolgkeuzemenu naast de profielafbeelding van de gebruiker.

    Image
    Image
  3. Selecteer het menu met drie stippen dat zichtbaar is wanneer u de muisaanwijzer over de discussielijn beweegt in het gesprek dat u wilt archiveren.

    Image
    Image
  4. Kies Hide in het pop-upmenu. Het gekozen gesprek wordt verplaatst naar je map Verborgen chats.

    Image
    Image
  5. Om de inhoud van de map Verborgen chats te bekijken, selecteert u het Instellingen tandwiel bovenaan het Messenger-scherm en kiest u Verborgen chats.

    Image
    Image

Als het gesprek ongelezen is, wordt de naam van de afzender vetgedrukt weergegeven in de map Verborgen chats. Als je het gesprek eerder hebt bekeken, wordt de naam van de afzender weergegeven in het normale type.

Archiveren met de Facebook Messenger-app voor iOS

Op mobiele apparaten staat de iOS Messenger-app los van de Facebook-app. Beide zijn gratis downloads voor je iPhone of iPad. Een gesprek archiveren in de Messenger-app voor iOS-apparaten:

  1. Open Messenger in de lijst met chatthreads.
  2. Verschuif in het gesprek dat je wilt archiveren van rechts naar links totdat je een menuoptie ziet.
  3. Selecteer het drieregelige menu.
  4. Tik op Archief.

    Image
    Image

Archiveren met de Facebook Messenger-app voor Android

Op mobiele Android-apparaten houdt u een gesprek ingedrukt en kiest u Archiveren. Als je het gesprek niet ziet, ga dan naar het tabblad Chats onder aan de app of gebruik de pijl-terug in de linkerbovenhoek van een open gesprek.

Image
Image

Om een gearchiveerd gesprek te vinden, typ je de naam van de persoon in de zoekbalk bovenaan het scherm van de Messenger-app.

Aanbevolen: