Trackable Smart Wallet is slechts enigszins indrukwekkend

Inhoudsopgave:

Trackable Smart Wallet is slechts enigszins indrukwekkend
Trackable Smart Wallet is slechts enigszins indrukwekkend
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • De Esker Trackable Smart Wallet is lastig te gebruiken.
  • Deze portemonnee past niet zoveel kaarten als je zou willen.
  • De tracking-bits zijn gemakkelijk te verwijderen.
Image
Image

"Hé, kijk hier eens naar", zei ik tegen de kassier terwijl ik in mijn achterzak reikte om de Ekster Trackable Smart Wallet te maken.

"Wacht even", zei ik een seconde later, toen ik me realiseerde dat ik niet helemaal op de ideale manier had gebeld om de Ekster Trackable Smart Wallet in mijn zak te stoppen, zodat ik de enkele, prominente knop in één vloeiende beweging.

Ik ben een vaste klant bij dit tankstation en de kassiers erkennen en accepteren dit niveau van onzin van mij.

De Ekster Trackable Smart Wallet was nu in mijn hand en mijn vinger op de knop. Ik drukte op de schakelaar en er kwam een stapel kaarten uit de portemonnee. Ze keken de verkeerde kant op, dus de kassier kon er maar één zien.

"Daar ga je," kondigde ik aan, terwijl ik de Ekster omdraaide op een manier waarvan ik hoopte dat het super casual was.

De kassier keek naar mijn kaarten, die op verschillende hoogtes uit de brede gleuf aan de bovenkant van de portemonnee tevoorschijn kwamen.

"Cool," zei ze.

Tricky om te beheren

Ekster adverteert zijn portemonnees als "Superslanke traceerbare portemonnees met directe kaarttoegang." Hoewel ik de eerste twee dingen niet kan ontkennen, vergt het 'instant'-gedeelte oefening. De knop die uw kaarten uitwerpt, bevindt zich in een lagere hoek van de portemonnee, wat betekent dat elke normale manier om het ding vast te houden uw wijsvinger nergens in de buurt van het mechanisme plaatst.

Image
Image

De oplossing, behoudens een herontwerp, zou kunnen zijn om met je duim op de knop te drukken terwijl je de portemonnee uittrekt, maar zoals zoveel van mijn menselijke interacties, dacht ik daar pas aan toen de presentatie voorbij was en ik zat thuis mijn hond uit te leggen waarom ze mijn lunch niet kon krijgen.

Hoeveel kaarten heb ik vast?

De specificaties voor het Parlementsmodel van de Ekster, die het bedrijf me stuurde om te proberen, zeggen dat het "12+ kaarten opslaat", hoewel het er slechts negen aanbeveelt. De aluminium kaarthouder, waar ik ook naar heb gekeken, heeft een capaciteit van "1-15 kaarten".

Het aantal items dat u in de hoofdsleuf kunt plaatsen, hangt af van hoeveel ervan zijn gebosseleerd. Van de vijf die ik erin paste, hadden er drie letters in reliëf, wat betekende dat ik moest wisselen aan welke kant de cijfers zaten, zodat alles zou passen. Met minder reliëfkaarten zou ik er nog een kunnen krijgen.

Image
Image

Zowel de portemonnee als de kaarthouder hebben meer plaatsen om je spullen te plaatsen, waar de vermelde nummers vandaan komen, maar het hele idee is om je belasting te minimaliseren en je leven te vereenvoudigen. Dit is minder een klacht dan een suggestie dat je je verwachtingen beheert, want als je je portemonnee niet kunt verkleinen tot vijf kaarten, is deze misschien niet voor jou.

Met zorg volgen

Het "traceerbare" deel van de Ekster-portemonnee verwijst naar de door zonne-energie opgeladen trackerkaart (apart verkrijgbaar) die in een zak van de portemonnee schuift - of banden aan de achterkant van de kaarthouder - en paren met een app zodat u het kunt opsporen als u het kwijt bent.

Met de app kun je de kaart pingen (als je je portemonnee in je huis verliest) en deze op een kaart bekijken (als je je portemonnee verliest in een bus). Het is misschien niet de beste verdediging tegen dieven, omdat ze de tracker gemakkelijk kunnen verwijderen zodra ze hem hebben gevonden, maar je zult zeker je portemonnee in de kussens van de bank kunnen vinden als deze daar terechtkomt.

Het werkt ook andersom; als je je telefoon kwijtraakt, zal een dubbele druk op de knop op de trackerkaart je telefoon laten rinkelen, en het geluid is net vervelend genoeg om je zoektocht te versnellen.

Image
Image

Zou ik deze portemonnee in plaats van mijn huidige houden? Misschien, hoewel ik zeker mijn onboarding van plastic kaarten zou moeten inkrimpen. Het is ook goed dat ik niet veel contant geld bij me heb, omdat het een ruimtevarken is.

De technologie en het ontwerp die worden getoond met de Ekster-portemonnee en -tracker zijn indrukwekkend en vooral handig, en ze zien er geweldig uit en voelen goed aan. Zijn ze de tijd waard die ik zal besteden om er niet uit te zien als een kitten dat probeert een zak chips te openen als ik mijn kaarten ophaal? Ik heb nog niet besloten. Die kassier wil gewoon dat de rij in beweging blijft.

Aanbevolen: