De 8 beste subwoofers voor thuis van 2022

Inhoudsopgave:

De 8 beste subwoofers voor thuis van 2022
De 8 beste subwoofers voor thuis van 2022
Anonim

De beste subwoofer voor thuis zal de geluidsprestaties van uw thuisbioscoop enorm verbeteren voor zowel mottenfilms als muziek. Terwijl een typische luidspreker meer dan in staat is om hoorbare bas te produceren, richt een subwoofer zich specifiek op een lager frequentiebereik, wat resulteert in dat kenmerkende gerommel dat je kunt voelen.

Voor de meeste systemen denken onze experts dat je gewoon de BIC Acoustech PL-200 II Subwoofer moet kopen.

Beste algemeen: BIC Acoustec PL-200 II subwoofer

Image
Image

De BIC Acoustech PL-200 II-subwoofer heeft een hoogwaardige constructie, een ultramoderne versterker en dubbele uitlopende poorten aan de voorzijde. Het heeft genoeg kracht om echt iedereen te schudden, behalve de grootste woonkamers. Het heeft een rijk, diep geluid met een gebalanceerde, energieke bas en een goede laagfrequente respons.

Met zijn simplistische kleurenschema in zwart en koper is de PL-200 II een aantrekkelijke aanvulling op een thuisbioscoopsysteem, en met minder dan $ 300 is hij nog steeds (ongeveer) budgetvriendelijk.

Wattage: 250 RMS, 1.000 piek | Driver Grootte: 12-inch | Richting: Front-firing

De BIC Acoustec PL-200 II ziet er iets beter uit dan andere subs in deze prijsklasse en de dubbele poort maakt een groot verschil. Het is een kwaliteitssub die verrassend goedkoop is voor wat je krijgt en die eruitziet alsof hij twee keer zoveel zou moeten kosten. Het instellen is doodeenvoudig. De poorten verminderen ook aanzienlijk het geluid en geratel, terwijl de bestuurder nog steeds veel lucht kan duwen, en u hoeft niet zoveel aandacht te besteden aan de speling aan de achterkant van uw muur. De PL-200 II leverde de beste kwaliteit die we in zijn prijsklasse hebben gehoord. We hebben nooit poortruis, vervorming of andere verontrustende geluiden van de bestuurder gehoord. Hoewel de PL-200 II frequenties onder de 30 Hz niet erg goed reproduceert, is het nauwelijks merkbaar voor films. - Benjamin Zeman, producttester

Image
Image

Beste ontwerp: ELAC S10 debuutserie 200 watt aangedreven subwoofer

Image
Image

De ELAC Debut 2.0 Series 200 Watt Powered Subwoofer met een 10-inch basdriver geeft je films en muziek een 'verbluffend gevoel van realisme' volgens onze recensent Erika. Er zijn draaiknoppen op de achterkant voor het aanpassen van het volume en laagdoorlaat zodat het in uw systeem past.

Onze recensent was onder de indruk van het ontwerp, aangezien de MDF-kast een zwart-essenhouten afwerking heeft waardoor het eruitziet als massief hout, maar ze vond dat het de punch ontbrak die sommige andere woofers gaven.

Wattage: 100 RMS, 200 piek | Driver Grootte: 10-inch | Richting: Down-firing

"De reflexpoort zit aan de voorkant en ELAC is erin geslaagd om de poort eruit te laten zien als een functie die het uiterlijk van de woofer verbetert, in plaats van een bijzaak die de algehele esthetiek wegneemt." - Erika Rawes, technisch schrijver

Beste grote output: definitieve technologie Prosub 1000 300W 10-inch subwoofer

Image
Image

Als je een krachtige subwoofer wilt, levert de Definitive Technology Prosub 1000 maar liefst 300 W versterkervermogen om je dat diepe, donderende basbereik te geven om de ultieme filmische audio-ervaring te creëren. Je kunt je audio aanpassen aan wat je aan het kijken bent.

De kast is gemaakt van niet-resonerend materiaal en heeft permanent verbonden stukken om rammelen te verminderen en de geluidskwaliteit te behouden. Het beschikt ook over verstelbare rubberen voetjes om uw vloer te beschermen en uw subwoofer stabiel te houden op oneffen oppervlakken. Met een 10-inch front-fire driver en radiator creëert deze subwoofer een stralingsgebied dat groter is dan bij eerdere modellen. De Prosub heeft een automatische aan/uit-functie, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over het omdraaien van een schakelaar of het loskoppelen van de schakelaar wanneer deze niet in gebruik is.

Wattage: Tot 300 RMS | Driver Grootte: 10-inch | Richting: Front-firing

Beste basrespons: Klipsch Reference R-112SW subwoofer

Image
Image

De Klipsch Reference R-112SW is een legitiem krachtige subwoofer. Het heeft een eenvoudig maar verfijnd ontwerp met gesponnen koper in het midden van het apparaat. We houden van de Klipsch-referentieserie omdat de luidsprekers bijna een steampunk-vibe hebben.

Het grootste voordeel van dit model buiten de krachtige basrespons is het feit dat het draadloos kan zijn, zodat je de subwoofer kunt plaatsen waar het het beste klinkt in de gewenste kamer i (als je de optionele Klipsch WA-2 Wireless toevoegt subwooferkit). Met de eenheid van 18,2 x 15,5 x 17,4 inch en een gewicht van bijna 50 pond, zal die flexibiliteit van plaatsing van pas komen.

Over het algemeen werkt deze subwoofer geweldig voor zowel muziek als films, met een dreunend geluid dat schoon en vervormingsvrij is. Het nadeel is dat dit model ook gemakkelijk kan worden bekrast, dus je moet voorzichtig zijn bij het uitpakken en verplaatsen door het huis.

Wattage: 150 RMS, 300 piek | Driver Grootte: 10-inch | Richting: Front-firing

Beste draadloos: Sonos SUB (Gen 3)

Image
Image

Net zoals een subwoofer in een standaard bekabeld systeem, geeft de Sonos Sub je een echt vol, diep laag. Sonos heeft met dit systeem dezelfde logica van eenvoud gebruikt als de rest van hun luidsprekeraanbod, waardoor je een supereenvoudige installatie met één knop hebt die niet veel nadenken vereist om het op gang te krijgen.

Als het gaat om draadloze geluidssystemen, heeft Sonos zijn plaats op de markt echt veiliggesteld. Je kunt nauwelijks over Bluetooth-luidsprekers praten zonder de multi-room, luidsprekeroverdrachtsystemen van het bedrijf ter sprake te brengen. Maar als je naar de Play:1s of Play:3s kijkt, kun je gemakkelijk vergeten dat deze kleinere luidsprekers, zelfs als ze zijn gekoppeld in stereodubbels, niet veel bieden op het gebied van low-end. Dat is waar de nieuwste generatie van het SUB-systeem van Sonos in het spel komt.

De slanke, stijlvolle subwoofer kan op de vloer buiten het systeem worden weergegeven of in een kast worden geschoven. Er zijn force-cancelling drivers die face-to-face in de kast zijn geplaatst en zorgen voor een volledige, onbelemmerde basrespons, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over zoemend, geratel of andere artefacten van het geluid. En net als de rest van de Sonos-familie kan hij draadloos worden verbonden met het hele systeem en worden bediend met de Sonos-app.

Wattage: Niet gepubliceerd (50-100 geschat) | Driver Grootte: Dual 6-inch | Richting: Down-firing

Beste kleinere subwoofer: Polk Audio PSW10

Image
Image

Het Polk Audio PSW 10-inch woofermodel biedt u een krachtige basweergave in een compacte woofer die geweldig is voor kleinere ruimtes zoals appartementen.

Het heeft een aantal hi-tech trucs om vervorming te minimaliseren, maar je kunt het niet echt ergens verborgen plaatsen. Het frequentiebereik is breed genoeg om alle lage tonen te dekken, maar biedt niet het volledige dieptespectrum dat sommige van de duurdere modellen u bieden. Rond dit alles af met een witte luidsprekerconus voor de zwarte behuizing, en het geeft je ook een mooie opvallende look.

Wattage: 50 RMS, 100 piek | Driver Grootte: 10-inch | Richting: Front-firing

Beste budget: Monoprice 12-inch 150 Watt subwoofer

Image
Image

De Monoprice 12-inch 150W subwoofer levert veel vermogen en dreunende bassen met een prijs die beter beheersbaar is dan veel van de opties op deze lijst. Deze subwoofer kost minder dan $ 150, dus als je met een beperkt budget werkt om je thuisbioscoop-audiosysteem in te stellen, kan dit een goede keuze zijn. De kast zelf is gemaakt van zwart, gesimuleerd hout.

Wattage: 150 RMS, 200 piek | Driver Grootte: 12-inch | Richting: Front-firing

Beste voor kleine ruimtes: Yamaha NS-SW050BL

Image
Image

De Yamaha NS-SW050 is een van de compactere opties op deze lijst, waardoor het een goede keuze is voor een appartement of kleine kamer. Hij weegt minder dan 20 pond en meet slechts 11,5 x 11,5 x 14 inch, dus je kunt hem in een hoek opbergen en hij neemt niet te veel ruimte in beslag. Bovendien zorgt het geheel zwarte ontwerp ervoor dat hij goed past bij andere luidsprekers en A/V-ontvangers.

Voor een prijs van ongeveer $ 120 in de uitverkoop, is dit een solide budgetkeuze voor iedereen die een compacte subwoofer aan zijn thuisbioscoop wil toevoegen zonder al te veel geld uit te geven.

Wattage: 50 tot 100 | Drivergrootte: 8-inch | Richting: Front-firing

Als je extra bas aan je thuisbioscoopopstelling wilt toevoegen, is onze beste keuze de BIC Acoustech PL-200 II-subwoofer, omdat deze een indrukwekkende geluidskwaliteit, een subtiel ontwerp en een redelijke prijs heeft. We houden ook van de kracht die de ELAC S10.2 Debut Series biedt (bekijk bij Amazon), omdat het slimme elementen in het ontwerp bevat die er goed uitzien en de subwoofer beter laten klinken.

FAQ

    Heeft u een subwoofer nodig?

    Je audio-installatie voor thuis heeft geen subwoofer nodig om goed te klinken, maar als je er een hebt, voeg je verrassend veel diepte toe aan je audio-ervaring. Er zijn tal van soundbars en luidsprekers die geweldig kunnen klinken zonder een subwoofer, maar een subwoofer zal je thuisbioscoop beter laten klinken.

    Kun je de bas niet gewoon harder zetten op je gewone luidsprekers?

    Natuurlijk zou dat kunnen, maar subwoofers werken binnen verschillende frequenties. Door gewoon je bas harder te zetten, doe je waarschijnlijk meer kwaad dan goed voor zowel je apparatuur als je trommelvliezen door elke andere hoorbare frequentie volledig te overstemmen. Subwoofers laten de bas in je audioweergave beter opvallen door uit te zenden in een lagere frequentieband, waar dat gerommel vandaan komt elke keer dat er een explosie is of je luistert naar een nummer met een zware bas. Een breder frequentiebereik geeft je de beste algehele luisterervaring, met lage, midden en hoge tonen zonder al te veel vervorming en zonder onnodige belasting van je apparatuur.

    Waar kan ik de subwoofer het beste plaatsen?

    Surroundspeakers hebben plaatsingscriteria waardoor ze beter klinken, maar subwoofers zijn een beetje anders. Mensen plaatsen subwoofers vaak in hoeken, zodat het snoer de ontvanger kan bereiken en ze niet in de weg zitten. Hoekplaatsing kan ook leiden tot luider geluid, maar de akoestiek van de ruimte kan van invloed zijn op de manier waarop een subwoofer in verschillende gebieden zal klinken. U kunt uw subwoofer het beste op verschillende plaatsen testen en kijken waar deze het beste klinkt.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een thuissubwoofer

Maat

Over het algemeen spelen subwoofers met een groter oppervlak een dieper geluid. Maar u zult ook rekening willen houden met de grootte van uw andere luidsprekers om ervoor te zorgen dat het algehele geluidsprofiel in balans is. Een 8-inch of 10-inch subwoofer is geschikt voor standaard boekenplankluidsprekers, maar als je torenluidsprekers hebt, zoek er dan een van 12 inch (of meer).

Plaatsing

Je moet kiezen tussen een front-firing en down-firing subwoofer - en welke het beste is voor jouw ruimte hangt af van waar je hem neerzet. Als het in de buurt van uw andere luidsprekers komt te staan, raden we een subwoofer aan die naar voren gerichte subwoofers aan. Maar als hij in een hoek of op een zijmuur wordt geplaatst, kies dan voor een naar beneden gerichte subwoofer.

Kracht

Subwoofers hebben ingebouwde versterkers die zijn geoptimaliseerd om samen te werken met de stuurprogramma's. Dit levert maximale prestaties op, dus je hebt over het algemeen niet veel vermogen nodig om een dreunende bas te leveren. Maar hoe groter de kamer, hoe krachtiger de subwoofer die u nodig hebt.

Image
Image

Over onze vertrouwde experts

Erika Rawes schrijft al meer dan tien jaar professioneel en de afgelopen vijf jaar heeft ze geschreven over consumententechnologie, zoals subwoofers voor thuis. Erika heeft ongeveer 150 gadgets beoordeeld, waaronder computers, randapparatuur, audiovisuele apparatuur, mobiele apparaten en slimme thuisgadgets. Erika schrijft momenteel voor Digital Trends en Lifewire.

Benjamin Zeman is een bedrijfsadviseur, muzikant en schrijver in het zuiden van Vermont. Hij is een expert op het gebied van audioapparatuur, inclusief subwoofers.

Aanbevolen: