De 5 beste uitrustingsfuncties voor sporthorloges

Inhoudsopgave:

De 5 beste uitrustingsfuncties voor sporthorloges
De 5 beste uitrustingsfuncties voor sporthorloges
Anonim

De Samsung Gear Sport Watch, uitgebracht in de zomer van 2017, is waterbestendig, waardoor het geschikt is voor zwemmen en andere watersporten, naast buien en regenachtige dagen. In tegenstelling tot andere Samsung smartwatches heeft hij geen luidsprekers om te bellen of muziek af te spelen (zonder Bluetooth), en er is geen LTE-versie, waarmee je kunt bellen en berichten kunt versturen, zelfs als je smartphone niet in de buurt is. Het kan echter allerlei activiteiten volgen, inclusief zwemmen (natuurlijk) en is compatibel met Samsung Pay.

Het horloge is verkrijgbaar in één maat (44 mm) met banden in zwart of blauw. Het werkt ook met elke 20 mm horlogeband. Net als de Galaxy Watch en Gear S3 heeft de Gear Sport Watch een draaibare lunette voor navigatie. Het heeft ook een versnellingsmeter, omgevingslichtsensor, barometer, hartslagmeter en gyroscoop.

Het horloge draait op Samsung's Tizen OS, niet op Google's Wear-besturingssysteem, en het is compatibel met Samsung-smartphones, Android-telefoons met Android 4.4 en hoger met minimaal 1,5 GB RAM, en de iPhone 5 of hoger met iOS 9.0 en hierboven.

Dit zijn de vijf beste Samsung Gear Sport-horlogefuncties.

Offline muziek afspelen via Spotify

Image
Image

The Gear Watch werd gelanceerd op hetzelfde moment dat Spotify zijn app heeft bijgewerkt om offline afspelen op smartwatches mogelijk te maken. Verbind uw horloge met wifi en u kunt nummers, albums en afspeellijsten naar uw horloge downloaden. Dan kun je met een Bluetooth-koptelefoon naar muziek luisteren als je offline bent, of je je telefoon nu achterlaat tijdens het hardlopen of als je off-the-grid wandelt.

Je hebt een Spotify Premium-account nodig om van deze functie te profiteren. Premium neemt ook advertenties weg.

Interactieve coaching voor trainingen

Image
Image

Als je trainingsinspiratie nodig hebt, kan de Gear Sport je helpen met meer dan 60 ingebouwde trainingen. Sluit uw smartphone aan op uw tv om een video te bekijken die u door de training leidt, terwijl uw horloge uw voortgang (herhalingen, enz.) bijhoudt en uw hartslag meet.

Je hebt een tv nodig die de Samsung Smart View-app ondersteunt.

Smart Home-apparaten bedienen

Image
Image

Met de Gear Watch kun je smarthome-apparaten aanpassen met de SmartThings-app van Samsung. U kunt smart-tv's, airconditioners, slimme apparaten, verlichting, sloten en meer bedienen. Kijk op de SmartThings-website voor compatibele apparaten.

Het horloge heeft ook een Gear for Nest-app, zodat je de temperatuur van je huis en andere Nest-thermostaatinstellingen kunt aanpassen door aan de ring van het horloge te draaien.

Zwemtracking

Image
Image

De Gear Sport heeft een waterbestendigheid van 5ATM of 50 meter, zodat je zonder zorgen diep kunt duiken en ook je onderwateractiviteit kunt vastleggen. Krijg nog meer details met de Speedo On-app die je zwemslagen bijhoudt en uitdagingen, ademhalings-, kracht- en techniekoefeningen biedt, evenals trainingsplannen die zijn gemaakt door coaches en topsporters. Speedo On verzamelt gegevens zoals tempo, snelheid, afstand, aantal slagen en hartslag. Je kunt je vrienden ook volgen in de app en zelfs commentaar geven op hun zwembeurten.

Schakel Waterslotmodus in in voor het geval je per ongeluk je scherm aanraakt tijdens het zwemmen.

Veeg het statuspaneel op het horloge omlaag, tik op Waterslotmodus > Gereed. Om de waterslotmodus uit te schakelen, houdt u de Home-knop ingedrukt. Schud uw horloge lichtjes wanneer uw horloge nat wordt om water te verwijderen.

Presentaties beheren

Image
Image

Hoewel de Gear Sport is gericht op sport, zoals de naam al aangeeft, kan hij ook fungeren als een afstandsbediening om bestanden op een extern scherm te openen en door een presentatie te klikken. Verbind je Gear Sport en pc via Bluetooth en je horloge wordt een afstandsbediening voor PowerPoint-presentaties.

Je hebt de PowerPoint-app op beide apparaten nodig. Start het op je Gear Sport en tik op Connect; het zou dan moeten verschijnen in de lijst met Bluetooth-apparaten in de buurt op uw computer. Eenmaal verbonden, tikt u op Diavoorstelling Tik om de volgende pagina te verplaatsen of draai de ring met de klok mee om vooruit te gaan en tegen de klok in om terug te keren naar een vorige dia.

Tik op Touchpad om de cursor op de computer te bedienen en tik op Stop om de presentatie te beëindigen.

Aanbevolen: