De 4 beste HP laptops, getest door experts

Inhoudsopgave:

De 4 beste HP laptops, getest door experts
De 4 beste HP laptops, getest door experts
Anonim

De beste HP-laptops bieden kracht, flexibiliteit en draagbaarheid, en zijn verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stijlen die in bijna elke niche passen. HP-laptops onderscheiden zich van de massa met hun gelikte uiterlijk, maar bevatten ook serieuze hardware onder het oppervlak. De meeste draaien op Windows 10-besturingssystemen, maar er zijn ook enkele apparaten van HP verkrijgbaar die het Chrome OS van Google draaien, wat een eenvoudigere en meer gestroomlijnde ervaring biedt.

Natuurlijk zullen veel mensen willen rondkijken en een breed scala aan laptopmerken willen vergelijken voordat ze iets kopen, maar of je nu een gamer bent, een maker, of gewoon een laptop nodig hebt voor zaken of school, er is een HP laptop hier die vrijwel zeker voor u zal werken.

Lees verder voor de beste HP-laptops die u momenteel kunt bemachtigen.

Beste algemeen: HP Envy x360 13

Image
Image

De HP Envy x360 wordt geleverd in twee modellen, een 13,3-inch en 15,6-inch versie. Ongeacht welke u krijgt, de 2-in-1 convertible laptop heeft een slank, aantrekkelijk ontwerp dat zeer licht en gemakkelijk mee te nemen is. Het scherm is een aantrekkelijk 1080p paneel, wat ruim voldoende is voor een 13,3-inch beeldscherm. Als je een 4K-scherm wilt, is een goed alternatief de duurdere HP Spectre x360 15t.

Er zijn verschillende configuratie-opties, waaronder een Intel Core i5-processor of AMD Ryzen 7-processor, en opties voor 8 GB/16 GB RAM en 128 GB/512 GB SSD-opslag. De specificaties zijn goed genoeg om multimedia, browsen, productiviteit en de meeste dagelijkse computertaken aan te kunnen. De AMD Radeon-graphics kunnen gamen of foto- en videobewerking niet aan, maar dat is te verwachten. Voor een krachtige, lichtgewicht en draagbare notebook is dit een van de beste HP-laptops die je kunt krijgen.

Schermgrootte: 13,3 inch | Resolutie: 1920x1080 | CPU: Intel Core i7-1165G7 | GPU: Intel Iris Xe | RAM: 8GB | Opslag: 512GB SSD | Touchscreen: Ja

Beste 2-in-1: HP Spectre x360 15

Image
Image

Toen onze tester Jeremy Laukkonen de laatste generatie van de HP Spectre x360 beoordeelde, was hij opgetogen over het spectaculaire ontwerp, de krachtige componenten en het eersteklas beeldscherm. Het nieuwste model bouwt voort op de solide basis van zijn voorganger met een gloednieuwe, geavanceerde Intel 11e generatie Core i7 en de ingebouwde Iris Xe-graphics. Het beschikt ook over een kleine maar snelle SSD van 256 GB voor opslag en een 15,6-inch 4K-touchscreen dat helder en gedetailleerd is, maar ook aanraakgevoelig en in staat is om in een tablet te veranderen.16 GB RAM ondersteunt zijn formidabele verwerkingscapaciteiten.

Aan de andere kant betekent het verpakken van al deze kracht in een flinterdunne laptop dat je het een dichte elektronica moet maken, en de Spectre x360 is geen lichtgewicht. Bovendien heeft dit compacte ontwerp invloed op het vermogen van de laptop om zichzelf te koelen, wat betekent dat hij onder belasting luid en heet wordt. Dit zijn echter kleine kanttekeningen wanneer rekening wordt gehouden met de prestaties en het ontwerp van deze prachtige ultrabook.

Schermgrootte: 15,6 inch | Resolutie: 4K | CPU: Intel Core i7-8750H | GPU: Nvidia GeForce 1050Ti met Max-Q | RAM: 16GB | Opslag: 256GB SSD | Touchscreen: Ja

"We hebben een paar HP-laptops getest die de naam Bang en Olufsen droegen, en dit is de beste die we tot nu toe hebben gehoord." - Jeremy Laukkonen, producttester

Image
Image

Beste Chromebook: HP Chromebook x360 (2020-model)

Image
Image

Niet iedereen heeft een volledige Windows 10 desktop-pc nodig, en ondanks de nadelen en beperkingen biedt Google Chrome een aantrekkelijk alternatief. Surfen op internet en basisprogramma's gebruiken is een superieure ervaring dan op vergelijkbaar geprijsde Windows-laptops. De HP x360 2-in-1 Chromebook zal iedereen aanspreken die op zoek is naar een gestroomlijnde Chrome-ervaring.

Het beschikt over een groot maar draagbaar 1080p 14-inch scherm met touchscreen-functionaliteit en kan in een tablet veranderen door binnenstebuiten te klappen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien te weinig krachtig met slechts een 10e generatie i3 om het van stroom te voorzien, maar deze processor kan gemakkelijk voldoen aan de lichte eisen van Chrome, en met 8 GB RAM kun je een stapel browsertabs openen zonder de laptop vertraagt.

Nog een groot voordeel van Chrome en deze hardware met laag vermogen wat betreft de levensduur van de batterij, evenals een betere ingebouwde beveiliging. Het is echter niet de bedoeling om veel gegevens op deze machine op te slaan, want deze bevat slechts 64 GB solid-state geheugen. Houd er echter rekening mee dat dit is ontworpen als een apparaat met internetverbinding, dus theoretisch zou je de meeste van je gegevens sowieso in de cloud opslaan.

Schermgrootte: 14 inch | Resolutie: 1920x1080 | CPU: Intel Core i3-10110U | GPU: Intel UHD Graphics | RAM: 8GB | Opslag: 64GB eMMC | Touchscreen: Ja

"Een van de grootste voordelen van ChromeOS is dat het weinig moeite kost om te beginnen. We hoefden hem alleen maar aan te sluiten, aan te zetten en in te loggen op ons Google-account. " - Andy Zahn, Producttester

Image
Image

Beste voor gaming: HP Omen 17t

Image
Image

HP's Omen-lijn van gaming-pc's heeft een reputatie opgebouwd vanwege hun grafische pk's en hun aantrekkelijk betaalbare prijspunten. De Omen 17t zet deze erfenis van uitmuntendheid voort door zowel prestaties als een goede prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Verpakt in zijn 17-inch vormfactor zijn een 10e generatie Intel Core i7, 8 GB RAM en een Nvidia GTX 1660 Ti grafische kaart. De Omen 17t is in staat om de grenzen van zijn hoge 144-hertz verversingssnelheid en 1080p-scherm te verleggen. Een SSD van 512 GB biedt voldoende opslagruimte en verkort de laadtijden van games, terwijl de navigatie wordt versneld en uw dagelijkse computerbehoeften worden verbeterd, hoe extreem of alledaags ze ook zijn.

Het nadeel van het inpakken van dit alles in een laptop is dat de Omen 17t een beetje een dik ding is om mee te nemen. In deze prijsklasse mag een dergelijk compromis echter worden verwacht, en over het algemeen is de HP Omen 17 een formidabele gaming-laptop.

Schermgrootte: 17,3 inch | Resolutie: 1920x1080 | CPU: Intel Core i7-10750H | GPU: GTX 1660Ti | RAM: 8GB | Opslag: 512GB SSD | Touchscreen: Nee

Onze eerste keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een HP-laptop is de HP Envy x360 (bekijk op Amazon). Of je nu een reiziger, student of kantoormedewerker bent, deze 2-in-1 lichtgewicht laptop biedt voldoende kracht in een slank ontwerp om aan je dagelijkse computerbehoeften te voldoen.

Over onze vertrouwde experts

Andy Zahn heeft sinds 2019 met Lifewire gewerkt aan het testen en beoordelen van laptops en andere technologie. Andy heeft altijd een passie voor computers gehad en heeft zelf verschillende desktop-pc's gebouwd. Andy heeft een diepe fascinatie voor computers en doet niets liever dan gelijke tred houden met de allernieuwste technologie.

Meredith Popolo heeft onder andere geschreven voor PCMag.com, Geek.com, ThinkWithGoogle.com en Good Housekeeping. Ze is gepassioneerd door consumententechnologie en hoe deze ons dagelijks leven kan stroomlijnen.

Jonno Hill schrijft sinds 2019 voor Lifewire. Eerder schreef hij voor PCMag en hij heeft uitgebreide ervaring met laptops, desktops, gaminghardware en home-audio. Hij beoordeelde de HP Envy 17t en prees zijn kracht, foto- en videobewerkingspotentieel.

Jeremy Laukkonen is de technische generalist van Lifewire. Met een achtergrond in automatische publicatie en technologie heeft Jeremy een breed scala aan producten beoordeeld, van laptops, tablets en pc's tot soundbars en luidsprekers. Hij vond het leuk om de HP Spectre x360 15t te testen en prees het prachtige scherm en de superieure geluidskwaliteit.

FAQ

    Wat is de beste virusbescherming voor een HP laptop?

    Hoewel sommige HP-laptops worden geleverd met vooraf geïnstalleerde antivirussoftware, doet u er goed aan een kijkje te nemen in onze verzameling van de beste antivirussoftware. Onze beste keuze voor de meeste mensen is BitDefender. Het is een geweldige optie voor alle pc-gebruikers met een aantal tools die op de achtergrond kunnen werken en een constant bijgewerkte lijst met potentiële bedreigingen. Het ondersteunt ook Advanced Threat Defense, waardoor u gedragsdetectiemogelijkheden krijgt en actieve apps kunt volgen.

    Wat is de beste HP laptop voor videobewerking?

    Voor videobewerking houden we van de HP Spectre x360 2-in-1 laptop. Het beschikt over een prachtig 4K-aanraakscherm, heeft een 11e generatie Core i7-processor en Iris Xe-graphics. De 256 GB SSD is snel ondanks dat hij aan de kleine kant is. Onze recensent zei wel dat het onder belasting heet wordt, maar als het gaat om productiviteitsdoeleinden, is het redelijk onverslaanbaar met zijn full-size toetsenbord, zijn HP Active Pen-stylus en 2.040 gevoeligheidsniveaus. Wat de prestaties betreft, u zult niet teleurgesteld zijn.

    Wat is de beste HP gaming-laptop?

    Voor een eersteklas HP gaming-laptop doe je het niet veel beter dan de HP Omen 17th. Het is een krachtige gaming-laptop met een groot 17-inch 1080p-scherm met een zeer ververst 144Hz-scherm. Het wordt aangedreven door een Core i7-processor, 8 GB RAM en een Nvidia GTX 1660Ti GPU. de 512 GB geeft een goede hoeveelheid ruimte voor games en biedt sneller laden. Hoewel de laptop aan de stevige kant is, is de prijs redelijk voor de kracht onder de motorkap.

Image
Image

Waar u op moet letten bij een HP-laptop

Windows versus Chrome OS

De meeste HP-laptops zijn uitgerust met Windows, maar het merk maakt ook een aantal geweldige Chromebook-opties. Als je Windows-apps voor je werk moet uitvoeren of als je op je laptop wilt gamen, blijf dan bij Windows. Als u van plan bent uw laptop voornamelijk te gebruiken voor e-mail, internetten en eenvoudige tekstverwerking, overweeg dan een Chromebook.

Thunderbolt 3

Sommige HP-modellen zijn uitgerust met Thunderbolt 3-poorten, die volledig compatibel zijn met USB-C-kabels en -apparaten, maar veel hogere overdrachtssnelheden bieden.

Image
Image

Gameprestaties

Als je een universele laptop wilt die wat gamen aankan, zoek dan naar een Pavilion met een degelijke grafische kaart. Als je serieus bezig bent met gamen, bekijk dan de HP Omen-lijn.

Aanbevolen: