Alienware brengt eerste gaming-laptop met 480 Hz beeldscherm uit

Alienware brengt eerste gaming-laptop met 480 Hz beeldscherm uit
Alienware brengt eerste gaming-laptop met 480 Hz beeldscherm uit
Anonim

Alienware heeft drie nieuwe gaming-laptops onthuld, waaronder wat het beweert het eerste 480Hz-scherm ooit te zijn.

Als je ooit op zoek bent geweest naar een gaming-laptop, is de kans groot dat je op zijn minst bekend bent met Alienware. De Dell-uitloper/partner heeft zich altijd gericht op de prestaties van videogames en heeft in de loop der jaren nogal wat waardevolle hardware opgeleverd. En nu heeft het wat het een "industry first" 480Hz-scherm noemt, samen met een nieuwe 16-inch Dell G-serie laptop, aan zijn assortiment toegevoegd.

Image
Image

De eerste is de Alienware m17 R5-laptop, die een nieuwe Radeon RX 6850M XT 12GB GDDR6 GPU-configuratie krijgt dankzij een voortdurende samenwerking met AMD. Volgens Alienware claimt de m17 R5 "de troon als 's werelds krachtigste 17-inch AMD Advantage-laptop" en biedt hij het meeste vermogen van de nieuw aangekondigde modellen.

Prestaties terzijde, Alienware's m17 R5 en de x17 R2 gaming-laptops zullen ook een nieuwe Full High Definition (FHD) 480Hz 3ms weergavepaneeloptie hebben, die naar eigen zeggen een primeur is in de branche. Het nieuwe 480Hz-scherm kan profiteren van verschillende geautomatiseerde aanpassingsfuncties, zoals de dynamische kleurbereiken van Dolby Vision. Het vermindert ook automatisch blauw licht zonder de algehele kleurnauwkeurigheid te beïnvloeden, maar over het algemeen komt het neer op vloeiendere, scherpere beelden in het algemeen.

Image
Image

Ten slotte is er de schijnbaar fysica-tartende Dell G16, waarvan Alienware zegt dat het het eerste 16-inch gaming-scherm is dat is ingebouwd in een 15-inch chassis. In wezen is het bedoeld voor iedereen die een groot scherm wil dat nog steeds relatief draagbaar is en nog steeds grafisch-intensieve games aankan.

Zowel de Alienware m17 R5 als x17 R2 zijn nu rechtstreeks verkrijgbaar bij Dell, beginnend bij respectievelijk $1, 599 en $2, 249, hoewel de FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms weergave-optie niet lijkt te zijn op dit moment beschikbaar. De Dell G16 is vanaf 21 juli verkrijgbaar vanaf $1,399.

Aanbevolen: