De 7 beste draadloze karaoke-microfoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 7 beste draadloze karaoke-microfoons van 2022
De 7 beste draadloze karaoke-microfoons van 2022
Anonim

Hoewel draadloze microfoons niet in staat zijn tot specifieke functies die worden geleverd met fysieke kabelverbindingen, hebben ze nog steeds ongeëvenaarde geluidsopname- en versterkingsfuncties. Hoewel draadloze microfoons werken op VHF- of UHF-signalen, hebben ze nog steeds kwaliteitsgeluidskenmerken. Batterijgevoed of niet, draadloze microfoons geven bedrade microfoons een run voor hun geld.

Het is noodzakelijk om te verduidelijken dat draadloze microfoons voldoen aan de basisvereisten van microfoons. Draadloze microfoons zenden, net als bedrade microfoons, een signaal uit. Sommige microfoons, draadloos of bedraad, geven problemen met de frequentieselectie.

We hebben de beste draadloze microfoons onderzocht om te bepalen hoe stabiel en ruisvrij transmissies en signalen zijn voor draadloze microfoons. Ben je klaar om vrij te zijn van kabels en snoeren? We zullen de eersten zijn om te zeggen dat draadloze microfoons minder nadelen hebben dan bedrade microfoons.

Bepaalde gemakken komen samen met draadloze technologie. Het maakt niet uit wat je doel is; er is een draadloze microfoon voor elk optreden. Of je nu in een karaokebar, kerk of een klein karaokefeestje thuis bent, het beste draadloze systeem geeft je gemoedsrust. Op uw beurt kunt u zich concentreren op uw toespraak of uitvoering.

Beste set: GTD Audio G-380H VHF draadloos microfoonsysteem

Image
Image

Als één microfoon een bron van entertainment kan zijn, dan zullen vier microfoons ongetwijfeld vier keer zo leuk zijn. Dat klopt, GTD's Audio G-380H VHF draadloze microfoonsysteem wordt geleverd met vier draagbare draadloze microfoons. Of je nu solo speelt of harmoniseert met achtergrondzangers, het systeem heeft alles voor je.

Met deze microfoons hoef je je geen zorgen te maken dat iemand zijn of haar deel overdrijft, aangezien elk kanaal zijn eigen volumeregeling heeft. Als je bepaalde microfoons harder of zachter moet zetten, kun je het geluid precies goed mixen.

Het Audio G-380H VHF draadloze microfoonsysteem is veelzijdig omdat de microfoons kunnen worden gebruikt voor een karaokefeest, bandoefening of formele uitvoeringen. De draadloze microfoons nestelen zich netjes in de ontvanger, dus opslag en transport zijn eenvoudig. Ongeacht het doel, het systeem kost iets minder dan $ 150, wat een geweldige prijs is als je bedenkt dat er vier microfoons in het systeem zitten.

Frequentierespons: 54Hz tot 18KHz | Bedrijfsbereik: 100 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 9 uur | Gewicht: 7 pond

Beste budget: FIFINE draagbare dynamische microfoon

Image
Image

Je hoeft geen arm en been uit te geven voor een dynamische handmicrofoon die alle mobiliteit en vrijheid biedt waar je naar verlangt tijdens je karaoke-avonden. De FIFINE Handheld Dynamic Microfoon kost minder dan wat je waarschijnlijk zou uitgeven aan een avondje uit. Voor $ 30 kun je een microfoon kopen die je karaoke-avond thuis jarenlang zal verbeteren.

Laat je niet misleiden door de budgetvriendelijke prijs door te denken dat de FIFINE geen kwaliteitshandmicrofoon is. De microfoon heeft de UHF draadloze mogelijkheid voor een sterk, helder signaal, uitstekende geluidskwaliteit met minder interferentie en minder uitval.

Terwijl je in je woonkamer kunt optreden, kun je het feest naar de achtertuin verplaatsen, aangezien de FIFINE een bereik heeft van meer dan 80 voet en 20 selecteerbare frequenties voor storingsvrije uitvoeringen. Terwijl je je moordende solo uitvoert, hoef je je geen zorgen te maken dat je microfoon midden in je optreden uitdroogt. Een handige batterij-indicator op de ontvanger en microfoon laat je weten wanneer je moet opladen.

Frequentierespons: 50Hz tot 18KHz | Bedrijfsbereik: Meer dan 24 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 4 uur | Gewicht: 0,7 pond

Beste uitgave: Shure SLX2/SM58 handzender met SM58 microfoon

Image
Image

Als je een semi-professional of professional bent, ben je waarschijnlijk op zoek naar premium specificaties en functies voor je microfoon. De Shure SLX2/SM58, hoewel prijzig, is een vakkundig ontworpen draadloze microfoon gemaakt voor professionele vocalisten. De hoogwaardige microfoon werkt zelfs voor live-evenementen of studio-opnames.

De SLX2/SM58 kan zijn geluidskwaliteit aan een aantal factoren toeschrijven. De microfoon heeft bijvoorbeeld een zeer effectief, ingebouwd sferisch filter om storende wind- en ademgeluiden te minimaliseren. Er is ook een unidirectioneel opnamepatroon in de microfoon ingebouwd om de primaire geluidsbron te isoleren en ongewenst achtergrondgeluid tot een minimum te beperken. De aanwezigheid van het patroon vermindert en elimineert afleidende feedback en vervorming in de vocale track.

Als het filter en het geklets nog niet genoeg waren, bevat de SLX2/SM58 een pneumatisch schokbevestigingssysteem om het rijgeluid te verminderen. Als gevolg hiervan genieten zangers van het vermogen om vrij te bewegen en te dansen zonder zich zorgen te maken over de invloed ervan op hun zang. Zelfs met de indrukwekkende eigenschappen van de SLX2/SM58, heeft de draadloze microfoon doorgaans een standaard nodig om zijn superioriteit volledig te laten zien.

Frequentierespons: 45Hz tot 15KHz | Bedrijfsbereik: 100 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 8 uur | Gewicht: 1,44 pond

Beste ontwerp: Sony ECMAW4 draadloze microfoon

Image
Image

Draadloze microfoons zijn bedoeld om draagbaar te zijn, maar Sony's ECMAW4 tilt "draagbaar" naar een ander niveau. Dit is een lavaliermicrofoon, wat betekent dat je hem als armband kunt dragen in plaats van hem aan je kleding te klemmen. Met het strakke en unieke ontwerp van de ECMAW4 weet u zeker dat u uw publiek zult boeien met iets dat ze nog nooit eerder hebben gezien. Als artiest zul je blij zijn te weten dat de microfoon compact, lichtgewicht en draagbaar is.

Qua prestaties biedt de ECMAW4 je ongeëvenaarde bewegingsvrijheid met een bereik tot 50 voet. Naast de opmerkelijke mobiliteit gebruiken de microfoon en ontvanger AAA-batterijen, wat spreekt voor het gebruiksgemak.

Als je van plan bent je microfoon voor meer dan karaoke te gebruiken, kun je met de ECMAW4 eropuit. Wil je bijvoorbeeld onderweg je eigen video's of audio opnemen, dan kan de receiver via een adapter op een iPhone worden aangesloten. Bovendien wordt de ECMAW4 geleverd met een opnamekabel, een draagtas voor de voorruit, een armband, oortelefoons en een oortelefoonhanger voor op reis en organisatie.

Frequentierespons: 300Hz tot 9KHz | Bedrijfsbereik: Ongeveer 50 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 2 uur | Gewicht: 0,65 pond

Beste Lavalier: FIFINE Lavalier-reversmicrofoon met bodypack-zender

Image
Image

Wat is er beter dan een draadloze microfoon? Een draagbare microfoon. Met name een lavalier-reversmicrofoon biedt meer vrijheid dan de meeste microfoons. Afhankelijk van je speelstijl of welk instrument je speelt, moet je misschien op een totaal ongeremde manier bewegen. Als zodanig heb je meer nodig dan je gemiddelde draadloze microfoon, en misschien heb je liever een handsfree, lavalier-achtige microfoon.

De compacte FIFINE Lavalier-reversmicrofoon maakt gebruik van een lichaamszender, wat betekent dat de microfoon ergens op je kleding klemt en je je er tijdens het optreden geen zorgen meer over hoeft te maken. Hoewel de microfoon klein is, is deze meer dan voldoende om een fantastische karaoke-ervaring te bieden.

Naast de flexibiliteit van de microfoon is de Lavalier-reversmicrofoon betaalbaar en kan hij worden gebruikt met smartphones met behulp van een eenvoudige adapter. Het vermogen van de batterijgevoede microfoon om te worden gekoppeld aan een 9V voor de riempakketzender en een AA-batterij voor de 1/4-inch draadloze zender spreekt tot zijn draagbaarheid.

Frequentierespons: 50Hz tot 16KHz | Werkingsbereik: 15 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 5 tot 6 uur | Gewicht: 0,8 pond

Beste professional: Shure PGXD24/SM58-X8 microfoonsysteem

Image
Image

Shure maakt zijn tweede verschijning op de lijst met beste draadloze microfoons met het PGXD24/SM58-X8 microfoonsysteem. Het digitale handheld draadloze systeem met de SM58-zangmicrofoon biedt de beste professionele kwaliteit van alle microfoons op de lijst.

De kwaliteit van de microfoon blijkt duidelijk uit de soepele frequentierespons, dankzij het op zang afgestemde bereik van 50 Hz tot 15 kHz. En u kunt deze kwaliteit dichtbij en veraf horen, aangezien het systeem een werkbereik van 60 meter heeft. Bovendien is dit systeem ontworpen met 24-bit/48kHz-technologie voor een ongelooflijk nauwkeurig geluid.

Tijdens het optreden zul je de microfoon waarschijnlijk niet eens opmerken, omdat deze perfect is ontworpen om in de hand van de artiest te passen. De duurzaamheid van de microfoon zal je misschien ook verbazen. Het bevat een shock-mount systeem en een stalen rooster dat zelfs de gekste karaoke-avonden en de meest extravagante optredens aankan.

Zelfs met de toeters en bellen, werkt de PGXD24/SM58-X8 op standaard AA-batterijen die ten minste acht uur speeltijd bieden. Als kers op de taart heeft elke microfoon een uniek serienummer om fraude of verlies te voorkomen. U weet dus dat u een authentiek Shure-product krijgt bij de aankoop van uw draadloze microfoon.

Frequentierespons: 50Hz tot 15KHz | Werkingsbereik: 60 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 8 uur | Gewicht: 0,26 pond

Runner-Up, beste professional: Audio-Technica ATW-1102 draadloos handmicrofoonsysteem

Image
Image

Audio Technica is een van de meest opvallende merken in de professionele audio-industrie, dus het is geen verrassing dat de ATW-1102 de professionele tweede op onze lijst is. Het 24-bit/48kHz-systeem van de draadloze microfoon biedt een buitengewone geluidskwaliteit. U kunt er zeker van zijn dat uw prestaties een eersteklas kwaliteit zullen uitstralen, in tegenstelling tot de meeste andere draadloze microfoons.

Audio-Technica's ATW-1102 draadloze microfoon werkt binnen een bereik van 2,4 GHz. Als zodanig geniet u van een optreden dat volledig vrij is van TV/3G-interferentie. Bovendien wordt de microfoon geleverd met automatische frequentieselectie die zorgt voor een naadloze, storingsvrije werking.

Om de kwaliteit van de ATW-1102 aan te vullen, zorgt de Plug & Play-technologie van de microfoon voor gebruiksgemak en betrouwbaarheid, naast de evenwichtige XLR- en 1/4-inch uitgangsaansluitingen met bijbehorende niveauregeling.

Frequentierespons: 20Hz tot 20KHz | Werkingsbereik: 30 meter | Power Source: Batterijen | Batterijlevensduur: 7 uur | Gewicht: 1 pond

We raden het GTD Audio G-380H VHF draadloos microfoonsysteem aan (bekijk bij Amazon) omdat het een ongeëvenaarde kwaliteit biedt en meerdere mensen in staat stelt om mee te doen. Het systeem is veelzijdig en is gemakkelijk voor uw portemonnee. Of je nu solo speelt of in een groep optreedt, je zult genieten van de geluidskwaliteit en het bereik.

Als alternatief kun je de Sony ECMAW4 draadloze microfoon overwegen (bekijk op Amazon). Hoewel minder budgetvriendelijk, is de uitzonderlijk vervaardigde microfoon van Sony draagbaar, gebruiksvriendelijk en biedt hij een verreikend bereik. Als je onderweg optreedt of een dynamische artiest bent, is de Sony ECMAW4 perfect voor jou.

Bottom Line

Nicky LaMarco schrijft en redigeert al meer dan 15 jaar voor consumenten-, handels- en technologiepublicaties over vele onderwerpen, waaronder: antivirus, webhosting en back-upsoftware.

Waar u op moet letten bij een draadloze karaokemicrofoon

Analoog of digitaal - Heeft u een draadloos microfoonsysteem nodig? Als je de geluidskwaliteit vergelijkt, produceren digitale draadloze microfoonsystemen meestal betere audio dan analoge systemen. Of u nu bereik of frequentie analyseert, digitale systemen presteren doorgaans beter dan analoge systemen. Analoge systemen comprimeren en decomprimeren bijvoorbeeld audiosignalen voordat ze hun uitvoer produceren. Aan de andere kant werken digitale systemen, waardoor signaalverslechtering wordt geëlimineerd door comprimeren en decomprimeren.

Durability – Ben je van plan om in je woonkamer of op tournee op te treden? Het is begrijpelijk dat reizen zwaar kan zijn voor uw microfoon en ondersteunende apparatuur. Overweeg daarom hoe robuust en betrouwbaar uw microfoon is voordat u deze aanschaft, afhankelijk van uw prestatie- en reisbehoeften.

Operatiebereik – Hoe ziet uw publiek eruit? Het zal een verschil maken als je een paar honderd voet nodig hebt in plaats van een paar duizend voet. Gewoonlijk hebben draadloze microfoons korte werkafstanden, wat doorgaans interferentieproblemen oplevert. Hoewel draadloze systemen met een kort bereik over het algemeen niet goed zenden door barrières zoals muren, bureaus, deuren, preekstoelen of geluidscabines, zijn het nog steeds kwaliteitsmicrofoons. Tijdens het winkelen wil je waarschijnlijk kijken naar microfoons met UHF-systemen.

Aanbevolen: