Amazon's drone-bezorgservice breidt zich uit naar Texas

Amazon's drone-bezorgservice breidt zich uit naar Texas
Amazon's drone-bezorgservice breidt zich uit naar Texas
Anonim

Slechts een paar weken geleden kondigde Amazon de eerste stad aan die werd bediend door Prime Air drone-leveringen in Californië, en nu maakt een andere stad haar paraplu's klaar voor vallende pakketten.

De volgende gelukkige winnaar in de loterij "robots die door de lucht vliegen om keukengerei te brengen" is College Station, Texas. Dat klopt, Prime Air komt naar Texas A&M University en de omliggende gebieden.

Image
Image

Amazon heeft geen tijdschema voor de lancering aangekondigd, behalve dat drone-leveringen later dit jaar beschikbaar zullen zijn in College Station.

"We kijken ernaar uit om samen te werken met Amazon en Texas A&M en zijn ervan overtuigd dat Amazon een productieve, gewetensvolle en verantwoordelijke deelnemer aan onze gemeenschap zal zijn", aldus College Station burgemeester Karl Mooney.

Het US Census Bureau geeft aan dat de bevolking van College Station in juli vorig jaar ongeveer 120.000 bedroeg, waardoor het een stad van behoorlijke omvang is voor Amazon om te kiezen als een van de eerste testterreinen voor Prime Air.

Amazon's drone-bezorgservice is van plan pakketten af te leveren in de achtertuinen van klanten. Het bedrijf zegt dat er duizenden producten beschikbaar zijn voor deze transportmethode, hoewel er geen lijst is met in aanmerking komende items. Het bedrijf heeft echter gezegd dat er een gewichtslimiet is van ongeveer vijf pond, dus verwacht niet dat een tv binnenkort zachtjes in een achtertuin zal landen.

Aanbevolen: