Statistieken en je beste artiesten bekijken op Apple Music

Inhoudsopgave:

Statistieken en je beste artiesten bekijken op Apple Music
Statistieken en je beste artiesten bekijken op Apple Music
Anonim

Wat te weten

  • Toegang op iOS-apparaat: Open Muziek-app > ga naar Nu luisteren > Replay: Your Top Songs by Year.
  • Op Apple Music online: selecteer Nu luisteren > Replay: je beste nummers per jaar. Selecteer een herhaling.
  • Of ga naar de Apple Music Replay-website en selecteer Get Your Replay Mix om te beginnen met luisteren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een heel jaar lang naar je beste Apple Music-nummers kunt luisteren met Apple Music Replay. Open je herhalingen in de Muziek-app op iPhone en iPad en ook online. Het enige wat je nodig hebt is een Apple Music-abonnement.

Wat is Apple Music Replay?

Apple gebruikt je Apple Music-luistergeschiedenis om je te voorzien van de nummers, albums en artiesten waar je elk jaar het meest naar luistert. Elk jaar worden je Apple Music-statistieken gecompileerd in een enkele afspeellijst, genaamd Replay.

Replays bevatten muziek waar je naar luistert op elk apparaat waarop je bent ingelogd met dezelfde Apple ID. Uitzonderingen zijn onder meer apparaten waarop de luistergeschiedenis is uitgeschakeld en nummers of albums die niet beschikbaar zijn in de Apple Music-catalogus.

Apple Music Replay op iPhone en iPad

Luister naar je topnummers en bekijk de artiesten achter die favorieten voor elk jaar rechtstreeks in de Muziek-app op iPhone en iPad.

  1. Open de Muziek-app op je mobiele apparaat.
  2. Tik op het tabblad Nu luisteren in de navigatie. Je vindt dit onderaan het iPhone-scherm en in de zijbalk op de iPad.
  3. Scroll naar de onderkant van het gedeelte Nu luisteren en je ziet Replay: Your Top Songs by Year. Selecteer een herhaling voor een willekeurig jaar om de nummers te zien en te horen die je het meest hebt gespeeld.

  4. Als je naar de onderkant van een van je herhalingen gaat, zie je de aanbevolen artiesten voor die nummers. Tik op Alles weergeven om meer te bekijken.

    Image
    Image

Houd een herhaling ingedrukt op het Listen Now scherm om het af te spelen, toe te voegen aan een afspeellijst, te delen of als volgende af te spelen.

Apple Music Replay op Apple Music Online

Bekijk je nummers en afspeellijsten online op de Apple Music-website. Het bevat een ingebouwde speler, zodat u vanaf elke computer met alleen een webbrowser kunt luisteren. Net als de mobiele app kun je met Replays je meest afgespeelde nummers per jaar horen.

  1. Ga naar de Apple Music-website en selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Doorgaan met wachtwoord en voer vervolgens de Apple ID en het wachtwoord voor uw Apple Music-abonnement in.

    Image
    Image
  3. Selecteer Listen Now aan de linkerkant en scroll naar beneden aan de rechterkant naar Replay: Your Top Songs by Year.

    Image
    Image
  4. Kies een herhaling voor elk jaar om de nummers en artiesten te bekijken, of druk gewoon op de Play-knop om te luisteren.

    Image
    Image
  5. Als je een herhaling selecteert, zie je onderaan de uitgelichte artiesten voor die nummers.

    Image
    Image

Selecteer de menu (drie stippen) op een herhaling in het gedeelte Nu luisteren om het aan je bibliotheek toe te voegen, te delen, of speel het daarna.

Apple Music Replay Online

Ga rechtstreeks naar Apple Music Replay online om de replay van het huidige jaar te zien voor nummers waar je tot nu toe het meest naar hebt geluisterd. Pak je mix of begin met luisteren om er nummers aan toe te voegen.

  1. Ga naar de Apple Music Replay-website en selecteer Aanmelden in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Doorgaan met wachtwoord en voer vervolgens de Apple ID en het wachtwoord voor uw Apple Music-abonnement in.

    Image
    Image
  3. Selecteer Get Your Replay Mix om te beginnen met luisteren.

    Image
    Image
  4. Als je dit jaar nog niet genoeg nummers hebt geluisterd, zie je het onderstaande bericht. Je kunt dan op Listen Now drukken om van de Apple Music-service te genieten.

    Image
    Image

Als je een Apple Music-abonnee bent, pluk je de vruchten van Apple Music Replay. Je ontvangt een herhaling van je topnummers en artiesten voor elk jaar dat je abonnee bent. En als je Apple Music op Windows gebruikt, bezoek dan zeker een van de bovenstaande websites om je herhalingen te bekijken.

FAQ

    Hoe bekijk ik songteksten op Apple Music?

    Om songteksten op Apple Music weer te geven, tikt u op Music en selecteert u Browse om een nummer te zoeken. Tik op een nummer om het af te spelen, en je ziet de songtekst spelen in de maat van het nummer.

    Hoe kan ik luisterminuten bekijken op Apple Music?

    Ga naar replay.music.apple.com om te zien hoeveel uur of minuten je naar verschillende artiesten hebt geluisterd. Je kunt ook je totale uren of minuten zien terwijl je naar Apple Music luistert.

    Hoe kan ik zien wie mij volgt op Apple Music?

    Op Apple Music opent u uw profielscherm en veegt u omhoog. Om te bepalen wie je mag volgen, tik je op Luister nu > je profiel > Bekijk profiel > Bewerken. Tik op Mensen die je goedkeurt als je wilt selecteren wie je volgt.

Aanbevolen: