Samsung onthult nieuwe gaming-hub en afstandsbedieningen voor 2022-tv's

Samsung onthult nieuwe gaming-hub en afstandsbedieningen voor 2022-tv's
Samsung onthult nieuwe gaming-hub en afstandsbedieningen voor 2022-tv's
Anonim

Samsung heeft enkele van zijn tv-plannen voor 2022 onthuld, waaronder een Eco Controller die kan opladen met radiogolven en een bijgewerkte Gaming Hub voor het streamen van videogames.

CES 2022 is nog een paar dagen verwijderd, maar Samsung heeft geen tijd verspild aan het delen van de details van de komende tv-modellen voor het jaar. De nieuwe 2022-modellen omvatten MICRO LED-, Neo QLED- en Lifestyle-tv's, die elk een breed assortiment aan functies bieden. Deze omvatten een nieuwe Eco-afstandsbediening voor alle 2022-tv's en een nieuwe Smart Hub voor bepaalde modellen.

Image
Image

Volgens de aankondiging van Samsung zijn de bijgewerkte Smart Hub - en bij uitbreiding de Gaming Hub - specifiek voor het Neo QLED Smart TV-model. De nieuwe Gaming Hub zal werken met streamingdiensten voor videogames zoals GeForce Now, Stadia en Utomik, en Samsung zei: "dat is nog maar het begin."

The Verge wijst er ook op dat HDMI-aangesloten consoles (zoals een Playstation of Xbox) zullen worden toegevoegd aan de nieuwe hub en dat de tv's passthrough-controlleringangen zullen bieden. Dit betekent dat je mogelijk gestreamde games en fysieke consolegames kunt spelen met dezelfde controller.

Image
Image

De nieuwe Eco Remote, aan de andere kant, zal vermoedelijk worden geleverd met alle 2022 Smart TV's van Samsung. Wat deze nieuwe afstandsbediening volgens Gizmodo onderscheidt van zijn voorganger, is dat hij de radiogolven van je router kan gebruiken om zichzelf op te laden. Net als bij eerdere Eco Remote-modellen, kan hij ook opladen via zonne-energie of een USB-C-kabel gebruiken.

Momenteel heeft Samsung geen details gegeven over een geplande releaseplanning of prijsstelling voor een van zijn nieuwe 2022 Smart TV's, maar dat kan veranderen tijdens de CES-keynote van morgen.

Meer lezen? Bekijk hier al onze CES 2022-dekking.

Aanbevolen: