Razer onthult nieuwe reversmicrofoon en geluidsmixer voor streamers

Razer onthult nieuwe reversmicrofoon en geluidsmixer voor streamers
Razer onthult nieuwe reversmicrofoon en geluidsmixer voor streamers
Anonim

Razer heeft een nieuwe reversmicrofoon onthuld voor IRL-streaming op afstand en een compact geluidsmengpaneel dat als centrale controle kan dienen.

Volgens Razer is de Seiren BT een Bluetooth-compatibele microfoon die direct op je halsband past en wordt geleverd met ruisonderdrukking om omgevingsgeluid weg te filteren voor een consistent helder geluid. Dan is er de Razer Audio Mixer, waarmee streamers op een gebruiksvriendelijke manier meerdere audiokanalen kunnen bedienen terwijl ze live zijn.

Image
Image

De ruisonderdrukking van de Seiren wordt mogelijk gemaakt door de AI Mic-functie van Razer, die bewaakt hoeveel interferentie van buitenaf is toegestaan in de stream. Het wordt zelfs geleverd met twee windzakken om hinderlijk windgeruis en ploffend geluid te verminderen. Andere opvallende kenmerken zijn een Low Latency-modus voor een optimale verbinding tijdens het streamen en ondersteuning van een brede selectie telefoons.

Voor de audiomixer is een belangrijk kenmerk het ontwerp. Zelfs als ze klein zijn, zijn klankborden complexe machines met veel knoppen en schakelaars, die intimiderend kunnen zijn om te gebruiken voor beginners. De audiomixer houdt het simpel met een beknopte vormfactor van een paar schakelaars en knoppen die duidelijk zijn gelabeld en gemakkelijk te begrijpen zijn. Het wordt zelfs geleverd met een piepknop waarmee je jezelf kunt censureren en de stream vrij van godslastering kunt houden.

Image
Image

Streamers kunnen hun microfooningang ook mixen met drie andere kanalen voor live aanpassingen, dankzij de 4-kanaals interface. Andere functies zijn onder meer ondersteuning voor XLR-microfoons en stemvervaging.

Beide apparaten zijn nu te koop. De Seiren-microfoon kost $ 99,99, terwijl de Audio Mixer $ 249,99 kost.

Aanbevolen: