HP onthult nieuwe laptops en beeldschermen voor workstations

HP onthult nieuwe laptops en beeldschermen voor workstations
HP onthult nieuwe laptops en beeldschermen voor workstations
Anonim

HP heeft nieuwe inzendingen onthuld voor zijn Z-reeks werkstations: de ZBook Studio G9- en Fury G9-laptops en de Z24m- en Z24q-monitoren.

Beide ZBook-items zijn qua vorm en functie vergelijkbaar, maar de Fury G9 is de krachtiger van de twee omdat hij een betere processor heeft. Hetzelfde geldt voor de Z24m en Z24q; het zijn beide vergelijkbaar presterende monitoren, maar de eerste heeft een kantelbare 5MP-webcam en ruisonderdrukkende microfoons.

Image
Image

HP verwijst naar de processor van de Fury G9 als een "desktopklasse Intel 55-watt CPU", wat mogelijk verwijst naar de onlangs onthulde Intel Core i9-12950HX, omdat deze 55 W aan vermogen heeft. Afgezien daarvan kan het worden geleverd met een NVIDIA RTX A5500 of een AMD Radeon Pro GPU, afhankelijk van het model, waardoor 8K-videobewerking mogelijk is.

De Studio G9 is een beetje zwakker met een Intel Core i9 vPro CPU. Je hebt de keuze tussen de RTX A5500 GPU of GeForce RTX 3080 Ti, beide krachtige videokaarten. Beide hebben toegang tot NVIDIA Studio-software, waaronder Omniverse, Broadcast en Canvas.

Naast de webcam beschikt de Z24m over HP's Auto Lock en Awake, een nabijheidssensor die ervoor zorgt dat uw privacy veilig is. Afgezien daarvan zijn beide monitoren Quad HD-schermen met een verversingssnelheid van 90 Hz en hebben ze ook VESA Display HDR 400 voor een betere kleurnauwkeurigheid.

Image
Image

De Z24q wordt in mei uitgebracht met een startprijs van $ 374. De Z24m heeft geen aangekondigde prijs, maar wordt naar verwachting in juli gelanceerd.

Beide laptops bevinden zich in een vergelijkbare situatie; geen officiële prijs en ze zullen naar verwachting in juni worden gelanceerd. Prijzen worden dichter bij hun releasedatum bekendgemaakt.

Aanbevolen: