Google Meet vertelt je wanneer je een echo veroorzaakt

Google Meet vertelt je wanneer je een echo veroorzaakt
Google Meet vertelt je wanneer je een echo veroorzaakt
Anonim

Google Meet laat u nu weten of u een echo veroorzaakt tijdens een vergadering en geeft u tips om het probleem op te lossen.

De nieuwe update van Google Meet is bedoeld om het voor u gemakkelijker te maken om de bron van echo's te identificeren en ermee om te gaan als Meet dit niet automatisch kan voorkomen. In het geval dat de eigen audiobedieningsfuncties van Google Meet niet aan de taak voldoen, zal het de boosdoener rechtstreeks op de hoogte stellen.

Image
Image

Echo's tijdens videogesprekken worden meestal veroorzaakt doordat de luidsprekers van je apparaat audio zo hard projecteren dat je microfoon het kan opvangen. In wezen pikt uw systeem zijn eigen audio op en zendt het vervolgens opnieuw uit, waardoor de feedback ontstaat. Hoewel het niet bijzonder moeilijk is om audio-echo's te repareren, kan het lastig zijn om hun bron te lokaliseren.

Image
Image

Als de audiofeedback van jouw kant komt, zie je een rode stip op de knop Meer opties en ontvang je een sms-melding. U kunt vervolgens op de melding klikken en rechtstreeks naar het Helpcentrum worden gebracht, waar u de stappen kunt zien die u kunt nemen om het probleem op te lossen. Meestal is het gewoon een kwestie van het volume van je luidsprekers verlagen, jezelf dempen als je niet praat, of overschakelen naar koptelefoons/oordopjes.

De uitrol van de nieuwe echo-monitoringfunctie van Google Meet is al begonnen en zal nog twee weken duren. Als het klaar is, is het beschikbaar voor alle Google Workspace-, G Suite Basic- en G Suite Business-klanten.

Aanbevolen: