Paramount+ en Showtime Apple TV Bundle Ending

Paramount+ en Showtime Apple TV Bundle Ending
Paramount+ en Showtime Apple TV Bundle Ending
Anonim

Gebruikers die zijn geabonneerd op de Paramount+ en Showtime-bundel via Apple TV, ondervinden factureringsproblemen wanneer ze proberen te betalen voor hun abonnement, wat erop wijst dat de deal is afgelopen.

Image
Image

De bundel werd gelanceerd op 17 augustus 2020 via de Apple TV-app, merkt MacRumors op, en geeft abonnees toegang tot zowel Paramount+ als Showtime voor $ 9,99 per maand. De bundel werd in februari stopgezet voor nieuwe abonnees voorafgaand aan de lancering van Paramount+, maar bestaande abonnees konden er tot nu toe van genieten.

Als iemand beide streamingdiensten wil blijven gebruiken zonder de bundel, zullen ze mogelijk in totaal $ 20,98 per maand betalen, bijna het dubbele van de oorspronkelijke deal.

Rapporten en klachten beginnen zich op te stapelen op forums over het hele internet, van Reddit tot Twitter tot de MacRumors-forums. Gebruikers begonnen te merken wanneer ze probeerden te verlengen, maar faalden. Hun accounts vermelden de bundel als 'verlopen'.

Image
Image

Reacties van de klantenondersteuning verschillen van gebruiker tot gebruiker. De originele Reddit-poster vermeldt dat de klantenondersteuning bevestigde dat de bundel maar voor een jaar was, maar "ik wou dat er wat andere openbare informatie hierover was." Een andere gebruiker die met Apple-ondersteuning heeft gesproken, zei dat de bundel volgens de agent niet had mogen worden geannuleerd en zal proberen deze te repareren. Ondertussen bevestigt een andere gebruiker dat de bundel afloopt. Hoe dan ook, het lijkt erop dat de berichten van Apple niet consistent zijn.

Noch Apple noch ViacomCBS (de eigenaar van zowel Paramount+ als Showtime) hebben een officiële verklaring afgelegd. Hoewel het mogelijk is dat het een of andere storing is, is de bundel waarschijnlijk officieel voorbij.