De 6 beste Kodi-convenantvervangingen voor 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste Kodi-convenantvervangingen voor 2022
De 6 beste Kodi-convenantvervangingen voor 2022
Anonim

Kodi Covenant was een add-on voor Kodi, maar wordt niet langer ondersteund. Serieuze gebruikers haasten zich om een vervanger te vinden en om het risico van piraterij en veiligheidsrisico's te vermijden, is het beter om alleen bekende en doorgelichte add-ons te gebruiken. Hier zijn enkele van de beste Kodi Covenant- alternatieven die er zijn.

Veel inhoud die beschikbaar is via scrapers, zoals deze add-ons, is illegale inhoud. Wees je bewust van de bron van alle inhoud die je bekijkt en vermijd illegale of illegale inhoud bij het gebruik van Kodi. Gebruik de service alleen om uw eigen media te streamen of om inhoud te bekijken die beschikbaar is in het publieke domein.

Exodus Redux

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Exodus Redux' Kodibae-versie ontvangt om de paar maanden updates.
  • Host geen inhoud in het grijze gebied vanwege een voortdurende juridische strijd, dus het risico op illegale inhoud is minimaal.

Wat we niet leuk vinden

De juridische strijd wekt bezorgdheid bij gebruikers die zich zorgen maken Kodi overschrijdt de legaliteitsgrens.

Exodus Redux is een nieuwe vork van de originele Exodus-add-on. Het origineel bevatte meer dan 50 mediabronnen, speciale categorieën en sorteerfuncties voor inhoud en zelfs ondersteuning voor niet-Engelse streams. De originele Exodus heeft sinds 2017 echter geen update meer gezien. Exodus Redux ontvangt meer regelmatige updates met behoud van alle functies die gebruikers hebben leren kennen en waarderen. De beste vorm van Exodus is de Kodibae-versie, die voor het laatst is bijgewerkt op 12 oktober 2019.

Bioscoopboter

Image
Image

Wat we leuk vinden

De functie met één klik is geweldig voor gebruikers die de kleine details willen vermijden.

Wat we niet leuk vinden

Movie Theatre Butter is een add-on van derden en wordt niet ondersteund door het officiële Kodi-team.

De vreemd genaamde Movie Theater Butter-add-on is de op één na beste optie na Kodi Covenant. Het heeft een functie met één klik die de add-on buitengewoon gebruiksvriendelijk maakt. Het is niet nodig om uw eigen media te installeren; zoek gewoon de film of het tv-programma dat u wilt bekijken en selecteer het. De add-on zal het werk doen om een werkende stream te vinden. Het heeft ook dezelfde categorisatiekenmerken als de originele Exodus.

The Crew

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Door de hoeveelheid live-inhoud en seizoenscategorieën voelt het als kabel.

  • The Crew is een van de beste opties voor live-tv.

Wat we niet leuk vinden

Er zijn meerdere meldingen van fouten, waaronder de fout 'geen stream beschikbaar'.

The Crew is een andere aangepaste add-on voor Kodi die ongeveer hetzelfde werkt als Exodus, maar naast normale categorieën en afspeellijsten ondersteunt het ook op maat samengestelde afspeellijsten. Een eerdere update voegde ook vakantie-inhoud, cricket en meer toe. Het is een van de beste add-ons voor live IPTV.

Venom

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Venom is lichtgewicht en breed compatibel.
  • Het biedt snelle inhoud met minimale buffering.

Wat we niet leuk vinden

Venom is niet zo algemeen bekend of wordt niet zo vaak gebruikt als andere add-ons, wat betekent dat er minder ondersteuning online beschikbaar is.

Zoals veel van de andere add-ons die hier worden genoemd, is Venom gebaseerd op een versie van Exodus. Het is compatibel met elk apparaat dat Kodi ondersteunt, evenals met nieuwe en oudere versies van Kodi. Een ander voordeel van het gebruik van Venom is het ontbreken van onnodige inhoud die de add-on zou kunnen vertragen. Het werkt bijzonder goed met inhoud in de cache, maar het gebruik van een extra service zoals Real-Debrid kan vertraging en buffering helpen voorkomen.

Magische Draak

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Een goed afgeronde verzameling inhoud die het aantrekkelijk maakt voor elke gebruiker.
  • Heeft een unieke categorie "Mensen kijken".

Wat we niet leuk vinden

The Magic Dragon is een add-on van derden en wordt niet officieel ondersteund door het Kodi-team.

Magic Dragon is geen nieuwe add-on, maar een die meerdere keren is omgedoopt en hernoemd. Het begon zijn leven als de Pyramid voordat de ontwikkelaar stopte en de bestanden aan een nieuwe eigenaar gaf. De Magic Dragon-add-on is in korte tijd enorm populair geworden en heeft veel inhoud voor elke kijker, inclusief documentaires en kinderprogramma's.

Midian

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Midian verdeelt categorieën in meerdere subcategorieën waardoor het een van de gemakkelijkste add-ons is om te navigeren.

Wat we niet leuk vinden

Veel gebruikers zijn een fout tegengekomen waarbij de add-on om een wachtwoord vraagt.

Midian is een alles-in-één add-on zoals Magic Dragon die een breed scala aan inhoud toevoegt. Het v alt meer op door het aantal kwaliteitsstreams dat het verzamelt, evenals de krachtige navigatiefuncties die de add-on-pakketten erin bevatten. Het heeft ook streams van 24/7 live camera's zoals dierencamera's in dierentuinen.

Aanbevolen: