Waarom elke iMac een draagtas zou moeten hebben

Inhoudsopgave:

Waarom elke iMac een draagtas zou moeten hebben
Waarom elke iMac een draagtas zou moeten hebben
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Een draagtas is een perfecte aanvulling op de draagbaarheid van de M1 iMac.
  • Ik heb de nylon Curmio-reistas van $ 35 gebruikt en het is een accessoire van onschatbare waarde geworden.
  • Er zijn duurdere hoesjes op de markt voor iMacs als je meer bescherming nodig hebt.

Image
Image

Ik heb onlangs een draagtas gekocht die is veranderd in de manier waarop ik mijn M1 iMac gebruik.

De nylon Curmio-reistas van $ 35 maakt van de iMac een draagbare machine. Hij is beschikbaar voor alle maten iMacs, maar de M1 iMac is zo licht en dun dat hij al halverwege is om iets te worden dat je overal mee naartoe kunt nemen. Het is zo'n geweldig accessoire dat het me verbaast dat Apple geen eigen versie aanbiedt.

Ik heb de M1 iMac gekocht omdat het de perfecte upgrade van een laptop is. Met slechts ongeveer 10 pond en ongeveer zo dik als een iPad, smeekt de nieuwe iMac om van plaats naar plaats te worden vervoerd. Maar het kan lastig zijn om hem buiten je huis te dragen, en dat is waar de Curmio in past.

Transformer of niet?

Ik kocht de Curmio met lage verwachtingen. Voor minder dan $ 40 was de draagtas geen grote investering en ik was wanhopig op zoek naar iets om mijn iMac mee te nemen.

Hoewel hij lichtgewicht en niet erg groot is, is de M1 iMac met zijn 24-inch scherm verrassend moeilijk te dragen. Het is gemakkelijk genoeg om door je woonkamer te bewegen, wat lijkt te zijn wat Apple bedoeld heeft, maar er is nergens om het gemakkelijk vast te pakken als je het over lange afstanden draagt. Ik was even schrikken toen ik de iMac achter in mijn auto zette en hem bijna liet vallen.

Image
Image

Na een uitgebreide online zoektocht naar iMac-draagtassen, vond ik verrassend weinig opties. Ten slotte zag ik een draagtas voor de iMac van Curmio, een merk waar ik nog nooit van had gehoord. Ik kon geen website voor Curmio vinden, maar het kreeg positieve recensies op Amazon, dus ik gaf het een kans.

Curmio aan de redding

Ik was aangenaam verrast door de Curmio-zaak toen deze de volgende dag arriveerde. Het is goed gemaakt met duurzaam nylon, stevige stiksels en gebruiksvriendelijke gespen.

De Curmio-behuizing wordt in slechts enkele seconden op de iMac vastgemaakt. Het beschermt het scherm goed genoeg tegen krassen en deuken, maar je wilt je computer nog steeds niet laten vallen, zelfs niet met de hoes erop.

Er zit een handvat bovenop de Curmio-koffer en als je iMac eenmaal erin zit, is hij net zo gemakkelijk mee te nemen als een redelijk zware koffer. Het beste van alles is dat er verschillende handige vakken aan de voor- en achterkant zijn waar de muis, het toetsenbord en de stroomkabel in passen.

Image
Image

Curmio is echter niet de enige fabrikant die een iMac-draagtas aanbiedt. Ik zou kunnen investeren in de hoog gewaardeerde Gator Cases Creative Pro Series Nylon Carry Tote Bag als ik geld had om te verbranden. De Gator-behuizing is veel steviger dan de Curmio, hoewel hij momenteel ongeveer $ 200 kost.

De Creative Pro heeft een verstelbare binnenbekleding en een schuimblokhouder om te voorkomen dat de iMac gaat schuiven. Er is ook een stijve paneelversterking in de voorflap voor extra schermbescherming. De onderkant van de behuizing wordt beschermd door rubberen voetjes en plastic panelen. Je kunt de iMac ook gebruiken terwijl hij nog in de hoes zit, en hij heeft een opvouwbare zonnekap om te voorkomen dat het scherm uitgewassen wordt.

Hoewel hij lichtgewicht en niet erg groot is, is de M1 iMac met zijn 24-inch scherm verrassend moeilijk te dragen.

Intrigerend is ook de BUBM 21,5-inch nylon draagtas, die je iMac omhult in wat lijkt op een gigantische tas. De BUBM is zo discreet dat het moeilijk te zien is dat je een computer in deze tas draagt, wat in sommige situaties handig kan zijn.

Ik ben heel blij met de Curmio-behuizing en raad hem ten zeerste aan aan iedereen die zijn iMac over korte afstanden wil dragen. Maar als je zware bescherming nodig hebt, wil je misschien de BUBM- of Gator-case bekijken.

Ongeacht je behoeften, je iMac zal je bedanken voor de extra bescherming en het draagvermogen.

Aanbevolen: