Kun je de naam van Siri veranderen? Nee, maar dit is wat u kunt doen

Inhoudsopgave:

Kun je de naam van Siri veranderen? Nee, maar dit is wat u kunt doen
Kun je de naam van Siri veranderen? Nee, maar dit is wat u kunt doen
Anonim

Het antwoord is nee. Helaas kun je Siri's naam niet veranderen in Jarvis of iets anders. Apple heeft Siri gemaakt tot de entiteit die het is, en het bedrijf heeft geen aanpassingen toegestaan om je de naam van de assistent te laten veranderen.

Kun je Siri's naam veranderen in Jarvis?

Ondanks de vele voordelen, houden sommige mensen niet van de naam Siri en gebruiken ze liever een andere, zoals Jarvis (uit de Iron Man-films).

Misschien vind je online tutorials die veelbelovend zijn om je te laten zien hoe je Siri's naam in Jarvis kunt veranderen en zelfs zijn stem kunt veranderen. Toch vereisen deze tutorials dat je je iPhone jailbreakt, wat de garantie ongeldig maakt en kan resulteren in een volledig nutteloze iPhone als je een fout maakt.

Kun je Siri een bijnaam geven?

Net zoals je Siri's naam niet kunt veranderen, kun je het ook geen bijnaam geven. Siri is bijzonder en weigert te reageren op iets anders dan de opgegeven naam.

Image
Image

Bottom Line

Nogmaals, het antwoord is nee. Je kunt Siri's naam niet wijzigen, maar er zijn verschillende andere manieren waarop je Siri kunt aanpassen om de stemassistent persoonlijk voor je te maken.

Kun je Siri personaliseren?

Ja, je kunt Siri personaliseren, zodat de stem meer naar jouw smaak is. Hier zijn een paar dingen die je kunt doen:

  • De stem en het accent van Siri wijzigen: Als de stem van Siri je niet bev alt, kun je deze wijzigen in een andere. Er zijn verschillende geslachten en accenten beschikbaar, dus je kunt Siri's reacties prettig om te horen maken.
  • Leer Siri je naam te zeggen of je bij een bijnaam te noemen. Siri is doorgaans goed in het uitspreken van namen, maar als je het niet leuk vindt hoe Siri de jouwe zegt, kun je Siri leren het anders te zeggen of hem zelfs leren jou (of iemand anders) bij een bijnaam te noemen.

Kan ik Siri's stem veranderen in een beroemdheid?

Hoewel je Siri's stem kunt veranderen, kun je niet veranderen in de stem van een specifieke beroemdheid. De momenteel beschikbare opties voor Siri's stem zijn Amerikaans, Australisch, Brits, Indiaas, Iers en Zuid-Afrikaans. Er zijn twee tot vier varianten voor elk land die verschillende gender- en genderloze stemmen vertegenwoordigen die je misschien hoort.

FAQ

    Wat is de echte naam van Siri?

    De vrouw die de originele stem van Siri was, heet Susan Bennett. Ze woont in een buitenwijk van Atlanta, Georgia.

    Wat is de naam van de mannelijke Siri?

    De mannelijke stem die iPhone-gebruikers in Groot-Brittannië horen, heet Daniel. Hij wordt naar verluidt geuit door een voormalige tech-reporter genaamd Jon Briggs.

    Waar komt de naam van Siri vandaan?

    Dag Kittalaus, de Noorse mede-bedenker van Siri, was van plan zijn dochter Siri te noemen naar een voormalige collega. Hij registreerde zelfs het domein Siri.com. Toen hij en zijn vrouw een zoon kregen, besloot hij in plaats daarvan de naam te gebruiken voor de virtuele assistent van de iPhone.

Aanbevolen: