Pixel Buds-app krijgt Android-startschermwidget

Pixel Buds-app krijgt Android-startschermwidget
Pixel Buds-app krijgt Android-startschermwidget
Anonim

Google maakt het eindelijk gemakkelijker om toegang te krijgen tot de instellingen voor je Pixel Buds met een nieuwe startschermwidget.

De meest recente update van de Pixel Buds-app voegt een nieuwe widget toe die gebruikers aan hun Android-startscherm kunnen toevoegen om gemakkelijk toegang te krijgen tot de individuele instellingen van hun oordopjes. 9To5Google merkte de wijziging op in de update naar versie 1.0.3909 en de nieuwe widget lost een klacht op die veel Pixel-telefoongebruikers de afgelopen maanden hebben geuit.

Image
Image

Op de meeste Android-telefoons verschijnt de Pixel Buds-app in de app-lade. Op Pixel-telefoons zijn de individuele opties voor de Pixel Buds echter te vinden in de instellingen van de telefoon.

Met de update kunnen gebruikers een widget toevoegen die specifiek is voor elk paar Pixel Buds dat ze hebben, waardoor ze snel toegang hebben tot de instellingen rechtstreeks vanaf het startscherm van hun telefoon.

Gebruikers kunnen de widget in de widgetlijst vinden wanneer ze hun startscherm aanpassen of naar de pagina Meer instellingen gaan in de Pixel Buds-opties en handmatig een widget toevoegen.

Image
Image

Gebruikers kunnen ook de naam van hun Pixel Buds aanpassen wanneer ze de tweede methode gebruiken, wat handig is als je meerdere paren hebt.

Het is onduidelijk of Google van plan is meer functies toe te voegen aan de Pixel Buds-app. Voorlopig hebben gebruikers in ieder geval wat gemakkelijker toegang tot de instellingen op hun Pixel Buds.

Aanbevolen: