Panasonic kondigt nieuw meeslepend luidsprekersysteem aan

Panasonic kondigt nieuw meeslepend luidsprekersysteem aan
Panasonic kondigt nieuw meeslepend luidsprekersysteem aan
Anonim

Panasonic heeft een nieuwe uniek ogende speaker-headset combo aangekondigd, de SoundSlayer WIGSS.

De aankondiging werd gedaan op Gamescom 2021, een jaarlijkse beurs voor videogames in Duitsland. Het persbericht onthulde dat de spreker is gemaakt in samenwerking met het geluidsteam van de veelgeprezen MMORPG Final Fantasy XIV Online-videogame.

Image
Image

De SoundSlayer WIGSS zit comfortabel op de schouders van een gebruiker. Het heeft vierkanaals luidsprekers met een volledig bereik voor surroundgeluid van hoge kwaliteit. Dit geluidssysteem heeft originele verwerkingstechnologie om een realistisch akoestisch veld te creëren om spelers het gevoel te geven dat ze in het spel zitten. Specifieke geluiden, zoals voetstappen en geweervuur, worden nauwkeurig in de juiste richting geplaatst om de onderdompeling te vergroten.

De SoundSlayer WIGSS heeft drie gaming-geluidsmodi die zijn gemaakt door de samenwerking met het Final Fantasy XIV Online-geluidsteam. De "Role-Play Game"-modus creëert een gevoel van diepe onderdompeling, zodat spelers het gevoel hebben dat ze zich in de wereld van Final Fantasy bevinden.

"Stem"-modus verbetert stemmen en wordt aanbevolen voor games met veel dialogen. De modus "First-Person Shooter" biedt een "nauwkeurige audiolocatie", zodat gebruikers subtielere geluiden kunnen horen en uit welke richting geweerschoten komen om spelers een voordeel te geven.

De laatste twee modi zijn de modus "Muziek" en "Bioscoop", en zoals de namen al doen vermoeden, kunnen gebruikers genieten van realistische audio buiten videogames.

Image
Image

De SoundSlayer WIGSS wordt geleverd met een ruis- en echo-onderdrukkende dubbele microfoon zodat spelers kunnen chatten zonder gestoord te worden door het surround-geluid.

De prijs en releasedatum van het apparaat moeten nog worden gedeeld.

Aanbevolen: