Hoe MacBook-achtergrond te veranderen

Inhoudsopgave:

Hoe MacBook-achtergrond te veranderen
Hoe MacBook-achtergrond te veranderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Systeemvoorkeuren > Desktop & Screen Saver om je MacBook-achtergrond te wijzigen.
  • Rechtsklik ergens op het bureaublad > Bureaubladachtergrond wijzigen om snel naar Desktop & Screen Saver te gaaninstellingen.
  • Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding die u wilt gebruiken en klik op Set Desktop Picture om de achtergrond van uw MacBook onmiddellijk te wijzigen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u de MacBook-achtergrond kunt wijzigen in een afbeelding van Apple, een effen achtergrondkleur of een afbeelding naar keuze.

Hoe pas ik mijn MacBook-bureaublad aan?

Een van de snelste en gemakkelijkste manieren om je MacBook aan te passen, is door je bureaubladachtergrond te veranderen in een afbeelding die je leuk vindt, of het nu een door Apple verstrekte foto is of een foto uit je verzameling. Je kunt altijd kiezen voor een effen achtergrondkleur als dat meer jouw stijl is, maar de keuze is aan jou.

Je kunt je achtergrond wijzigen door deze stappen te volgen. Als je niet kunt beslissen welke foto je het leukst vindt, kun je je achtergrond zelfs zo instellen dat deze de hele dag door geselecteerde afbeeldingen draait.

  1. Klik op het Apple-pictogram in de linkerbovenhoek van uw scherm en selecteer Systeemvoorkeuren.

    Image
    Image
  2. Klik op Desktop & Screen Saver.

    Image
    Image

    Een nog snellere manier om toegang te krijgen tot uw bureaublad- en schermbeveiligingsinstellingen is door ergens met de rechtermuisknop te klikken en Bureaubladachtergrond wijzigen te selecteren. U kunt ook met de rechtermuisknop op de gewenste afbeelding klikken als achtergrond en klik op Set Desktop Picture om onmiddellijke wijzigingen te zien.

  3. Click Desktop Pictures, Effen kleuren, of Folders > Afbeeldingen. Als uw map Afbeeldingen leeg is, klikt u op het pictogram + linksonder in het venster om afbeeldingen uit een ander bestand toe te voegen.

    Image
    Image
  4. Selecteer een afbeelding die je leuk vindt uit Desktop Pictures, Effen kleuren, of Folders.

    Image
    Image
  5. Als u wilt dat uw achtergrond gedurende de dag verandert, klikt u op het vakje naast Afbeelding wijzigen en selecteert u hoe vaak in het vervolgkeuzemenu. Je achtergrond roteert tussen andere afbeeldingen in de map die je hebt geselecteerd. Als je het vakje naast Willekeurige volgorde aanvinkt,wordt je achtergrond willekeurig geschud.

    Image
    Image
  6. Uw bureaublad geeft automatisch uw nieuw geselecteerde achtergrond of achtergronden weer.

    Image
    Image

Waarom kan ik de bureaubladachtergrond op mijn MacBook niet wijzigen?

Als je problemen hebt met het wijzigen van je bureaubladachtergrond op je MacBook, volgen hier een paar suggesties om het probleem op te lossen.

  • Als je een afbeelding van internet of een van je eigen foto's hebt geselecteerd, zorg er dan eerst voor dat het bestand in een geaccepteerd formaat is opgeslagen. Dit omvat JPEG, PICT, TIFF of PNG.
  • Druk op command + shift + G. Typ in het pop-upvenster /Library/Desktop Pictures en zorg ervoor dat er afbeeldingen in deze map staan.
  • Als de bureaubladachtergrond die je hebt gekozen niet wordt weergegeven wanneer je je computer aanzet of opnieuw opstart, zorg er dan voor dat je afbeelding op je opstartschijf is opgeslagen. Volgens Apple "kunnen afbeeldingen die op een andere schijf zijn opgeslagen mogelijk niet betrouwbaar worden geladen na het opnieuw opstarten van je Mac, afhankelijk van hoe snel de andere schijf beschikbaar komt na het opstarten.”

FAQ

    Hoe maak ik mijn eigen achtergrond op een Mac?

    Met tools van derden kun je een aangepaste achtergrond maken op je Mac. Zo heeft het grafische platform Canva een tool om je eigen custom wallpaper te maken. U kunt ook aangepaste achtergrondsjablonen van Adobe Spark vinden waarmee u honderden kant-en-klare ontwerpen kunt aanpassen met gepersonaliseerde elementen.

    Hoe maak je een-g.webp" />

    Als je een geanimeerde-g.webp

Aanbevolen: