Wat is ESPN+ en hoe werkt de streamingdienst van ESPN?

Inhoudsopgave:

Wat is ESPN+ en hoe werkt de streamingdienst van ESPN?
Wat is ESPN+ en hoe werkt de streamingdienst van ESPN?
Anonim

ESPN+ is een op zichzelf staande streamingdienst van ESPN waar je live UFC-evenementen en live MLB-, NHL- en Major League Soccer-games kunt streamen, evenals documentaires, originele programmering, on-demand klassieke games, exclusieve inhoud en veel meer. Hier is alles wat u moet weten over ESPN+ en hoe u kunt beginnen met het streamen van sport.

Image
Image

Hoe krijg je toegang tot ESPN+?

Toegang tot ESPN+ op een mobiel apparaat door de ESPN-app voor iOS of Android te downloaden en vervolgens te upgraden naar ESPN+ als in-app-aankoop. Voor weergave op een tv of computer, download ESPN+ via de ESPN-app of -kanaal op een Roku-, Apple TV-, Chromecast- of Amazon Fire TV-streamingapparaat, of via een Samsung Smart TV. Of kijk in een webbrowser, op een Xbox One, PlayStation 4 en meer.

Je hebt geen kabelabonnement nodig om je aan te melden voor ESPN+, maar echte sportfans willen het snoer misschien nog niet helemaal doorknippen, aangezien ESPN+ geen toegang geeft tot NBA- of NFL-games of grote evenementen op andere kanalen.

Bezoek ESPN voor een volledige lijst van de apparaten die ESPN+ ondersteunen en voor hulp bij het instellen van de app.

Wat levert ESPN+ u op?

ESPN+ heeft een indrukwekkend aanbod van mainstream en eclectische sportcontent. Bekijk live Major League Baseball-, National Hockey League- en Major League-voetbalwedstrijden, evenals enkele universiteitssporten, PGA-golf, boks- en tenniswedstrijden.

Als je een UFC-fan bent, krijg je toegang tot speciale evenementen, exclusieve wedstrijden en pay-per-view-evenementen die nergens anders toegankelijk zijn. Als je een fan bent van minder reguliere sporten, zul je genieten van rugby, cricket, wedstrijden van de Canadian Football League en andere internationale sporten.

Naast live games en wedstrijden, heb je toegang tot geschreven artikelen, sportpodcasts, nieuws, score-updates, fantasievoetbalinformatie, originele programmering, verkorte versies van ESPN's SportsCenter-recap en de NFL Prime Time-serie, en een bibliotheek met documentaires en andere on-demand inhoud.

Hoeveel kost ESPN+

ESPN+ kost $ 5,99 per maand of $ 49,99 per jaar. Het is ook opgenomen in een bundel met Hulu en Disney Plus voor $ 12,99 per maand. Als je een sportfan bent, is het misschien de moeite waard om ongeveer $ 72 per jaar te betalen om toegang te krijgen tot zo'n breed scala aan sportinhoud. Als je een UFC-fan bent, is het bijna een no-brainer.

Hoewel ESPN+ niet aan al je sportieve behoeften zal voldoen, zonder NFL- of NBA-games, is het een uitstekende aanvulling op je sportieve media-opties.

Aanmelden voor ESPN+

Hier is een blik op het ESPN+ aanmeldingsproces.

  1. Navigeer naar de ESPN+ website en selecteer Get ESPN+ of Get Bundle, als je de Disney Plus en Hulu bundel wilt.

    Image
    Image
  2. Je wordt gevraagd om een account aan te maken. Voer uw naam in, maak een wachtwoord aan en selecteer Aanmelden.

    Image
    Image

    Als je al een Disney- of ESPN-account hebt, meld je dan aan met die inloggegevens.

  3. Voer uw creditcardgegevens in en selecteer Buy ESPN+.

    Image
    Image
  4. Uw ESPN+-account is nu actief. Begin direct met kijken op de hoofdwebsite van ESPN of download de juiste app voor je telefoon of streamingapparaat

FAQ

    Hoe zeg ik mijn ESPN+ abonnement op?

    Om ESPN+ te annuleren, logt u in op uw account en selecteert u uw Profile-pictogram in de rechterbovenhoek van de pagina en gaat u naar ESPN+ Subscription > Beheren > Abonnement opzeggenAls u zich via Roku hebt geabonneerd, logt u in op uw Roku-account en gaat u naar Beheer uw abonnementen

    Kan ik ESPN+ gratis bekijken?

    Nee. ESPN+ biedt geen gratis proefperiode. Je moet je abonneren of ESPN+ toevoegen aan je streamingbundel om te kunnen kijken.

    Waar staat EPSN voor?

    ESPN staat voor Entertainment and Sports Programming Network. Het bedrijf verkortte zijn officiële naam tot ESPN, Inc. in 1985.