YouTube Music's 'Replay Mix': wat het is en hoe het te gebruiken

Inhoudsopgave:

YouTube Music's 'Replay Mix': wat het is en hoe het te gebruiken
YouTube Music's 'Replay Mix': wat het is en hoe het te gebruiken
Anonim

Replay Mix is een YouTube Music-afspeellijst die automatisch wordt gemaakt door YouTube en gevuld met nummers die de gebruiker onlangs meerdere keren heeft beluisterd. De YouTube Music Replay Mix-afspeellijst is toegankelijk via de YouTube Music-website en -apps en kan maximaal 100 nummers bevatten.

Wat is de YouTube Music Replay Mix-afspeellijst?

YouTube Music's Replay Mix-afspeellijst is een afspeellijst gemaakt door het YouTube-algoritme en gevuld met nummers op basis van de luistergeschiedenis van de gebruiker. De functie is bijna identiek aan Spotify's On Repeat-afspeellijst en wordt gebruikt om alle meest beluisterde nummers op één handige plek te verzamelen.

Image
Image

In tegenstelling tot andere automatisch gegenereerde afspeellijsten, die vaak suggesties bevatten voor nieuwe nummers of genres die de luisteraar kan uitproberen, bevat de afspeellijst Replay Mix alleen nummers die de gebruiker kent en waar hij al meerdere keren naar heeft geluisterd.

Wie kan de Replay Mix-afspeellijst gebruiken?

De Replay Mix-afspeellijst is beschikbaar voor alle YouTube Music-gebruikers, of ze deze nu gratis gebruiken of betalende abonnees zijn met een YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatschap.

Je kunt je YouTube Music Replay Mix-afspeellijst niet rechtstreeks met anderen delen, maar je kunt alle nummers in de lijst wel opslaan in een andere afspeellijst om te delen met je contacten.

Als je je YouTube Music Replay Mix-nummers aan een andere afspeellijst wilt toevoegen, selecteer je het beletseltekenpictogram en Toevoegen aan afspeellijst. U kunt een nieuwe afspeellijst maken of de nummers toevoegen aan een bestaande.

Hoe vind ik de replay-mix op YouTube Music?

YouTube Music's Replay Mix-afspeellijst is beschikbaar op de voorpagina van de YouTube Music-apps en -website in de categorie Mixed for you.

Image
Image

Dit is dezelfde categorie die de My Supermix, Your likes, Discover Mix bevat, en de afspeellijsten New Release Mix.

Afhankelijk van je recente activiteit, moet je mogelijk een stuk naar beneden scrollen op de voorpagina om de Replay Mix te bereiken.

Je hebt ook rechtstreeks toegang tot de YouTube Music Replay Mix op internet.

Image
Image

Hoe voeg ik nummers toe aan de Replay Mix-afspeellijst?

Nummers worden automatisch toegevoegd aan de Replay Mix-afspeellijst nadat je ze meer dan eens hebt beluisterd. Hoe vaker een nummer wordt beluisterd, hoe hoger in de lijst het zal verschijnen. Een nummer waar je bijvoorbeeld dagelijks naar luistert op YouTube Music, zal waarschijnlijk bovenaan de Replay Mix-afspeellijst staan, terwijl een nummer dat je maar één of twee keer hebt afgespeeld veel lager zal verschijnen.

Je kunt geen nummers handmatig toevoegen aan de YouTube Music Replay Mix-afspeellijst.

Hoeveel nummers heeft YouTube Music Replay Mix?

De YouTube Music Replay Mix-afspeellijst kan maximaal 100 nummers bevatten, maar er kunnen er ook maar vier of vijf zijn. Het aantal nummers in de afspeellijst is sterk afhankelijk van het aantal nummers dat je herhaaldelijk beluistert op YouTube Music.

Als je de Replay Mix-afspeellijst niet kunt vinden in de YouTube Music-app of op de website, heb je waarschijnlijk niet genoeg nummers opnieuw afgespeeld om de lijst automatisch te laten genereren.

Hoe kan ik nummers uit de Replay Mix-afspeellijst verwijderen?

Het is onmogelijk om nummers handmatig uit de Replay Mix-afspeellijst te verwijderen. De enige manier om een nummer uit de lijst te verwijderen, is door er niet meer naar te luisteren en meer naar andere nummers te luisteren. Naarmate er meer nummers aan de afspeellijst worden toegevoegd, wordt het nummer waar je niet graag naar luistert geleidelijk lager en lager geduwd totdat het volledig uit de Replay Mix wordt verwijderd.

FAQ

    Hoe maak ik een afspeellijst op YouTube Music?

    Als je je eigen afspeellijst op YouTube Music wilt maken, open je de video die je wilt toevoegen en klik je op je mobiel op Opslaan > Nieuwe afspeellijst of klik op het bureaublad op Save > Create new playlist Voer een naam in, geef privacy-instellingen aan en selecteer vervolgens Create

    Hoe download ik een afspeellijst in YouTube Music?

    Als je een premium lid van YouTube Music bent, kun je een afspeellijst downloaden om offline te luisteren. Navigeer in de YouTube Music iPhone- of Android-app naar een afspeellijst en tik op Meer (drie stippen) en tik vervolgens op Download.

    Hoe schakel ik Offline Mixtape in YouTube Music in?

    Offline Mixtape is een functie van de iOS YouTube Music-app. Het downloadt automatisch inhoud op basis van het type muziek waarnaar je vaak luistert in YouTube Music. Om de Offline Mixtape-functie in te schakelen, opent u de YouTube Music-app op uw iOS-apparaat en tikt u vervolgens op uw profielfoto Tik op Downloads > Settings en schakel vervolgens Download een offline mixtape in

Aanbevolen: