Hoe kan Nintendo 'Zelda: Breath of the Wild' overtreffen?

Inhoudsopgave:

Hoe kan Nintendo 'Zelda: Breath of the Wild' overtreffen?
Hoe kan Nintendo 'Zelda: Breath of the Wild' overtreffen?
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • The Legend of Zelda: Breath of the Wild is misschien wel de beste game ooit gemaakt.
  • ‘Breath of the Wild 2’ is niet de officiële naam van het vervolg.
  • De game zal in 2022 te koop zijn.
Image
Image

Nintendo heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor het vervolg op The Legend of Zelda: Breath of the Wild (BOTW2), en het ziet er fantastisch uit. Maar hoe kan Nintendo in hemelsnaam (of in Hyrule) de beste videogame ooit gemaakt verbeteren?

Het vervolg komt in 2022 aan en is misschien wel een lanceringstitel voor Nintendo's OLED Switch-upgrade, waarvan het gerucht gaat dat deze verbeterde graphics en een 4K-tv-uitgang heeft. De originele BOTW wordt algemeen beschouwd als de beste game ooit, en als je hem hebt gespeeld, ben je het daar waarschijnlijk mee eens. Het enige probleem is, hoe kun je het ooit overtreffen?

"Hoewel de eerste versie van het spel een meesterwerk was [het kan nog steeds] worden verbeterd door de makers", vertelde gamer en juwelier Hitesh Patel aan Lifewire via e-mail. "Wapens in de oudere versie breken bijvoorbeeld gemakkelijk."

Hoe kan Nintendo Top BOTW?

Het gemakkelijke antwoord is dat het niet hoeft. Voor de meeste fans is meer van hetzelfde meer dan genoeg. BOTW vertrekt van de historische Zelda-formule met een nieuw, open-wereldontwerp waarin je missies in willekeurige volgorde kunt voltooien, of helemaal niet kunt voltooien. Je kunt gewoon over de wereld dwalen, koken, jagen en selfies maken. Als Nintendo niets anders zou doen dan nieuwe missies aan het oude spel toevoegen, zou dat voor veel spelers prima zijn.

Nintendo's teaser-trailer verraadt weinig, maar de Japanse gamegigant deed wel één onthulling: Breath of the Wild 2 zal niet ‘Breath of the Wild 2’ heten. Blijkbaar verraadt de eigenlijke naam te veel van de plot, dus Nintendo houdt het voorlopig geheim.

In de lucht

Hyrule, de wereld van The Legend of Zelda, is al zo goed als klaar, en al behoorlijk groot in BOTW. Om het spel uit te breiden, heeft Nintendo ervoor gekozen om de lucht in te vliegen. In de trailer zie je drijvende eilanden in de wolken. Hoe kom je bij deze?

Als Nintendo niets anders zou doen dan nieuwe missies toevoegen aan het oude spel, zou dat voor veel spelers prima zijn.

Vorige Zelda-games hebben met twee werelden gespeeld. The Legend of Zelda: A Link to the Past had donkere en lichte versies van dezelfde wereld, en je moest ertussen verdraaien om sommige locaties te bereiken. Een BOTW 2-trailer uit 2019 vond ondergronds plaats, dus dat is een andere richting die Hyrule kan uitbreiden.

Misschien komt het concept van de kettingtegels terug. Misschien, zoals de trailer lijkt te laten zien, "zwem" je naar deze hemeleilanden. Of misschien, zoals een theorie zegt, gebruik je tijdreizen.

Tijdreizen

De Zelda-serie speelt zich af in een magisch fantasierijk, maar er is ook veel 'oude' technologie, van gigantische robots die bekend staan als de Divine Beasts, tot drone-helikopters met lasers. Je krijgt het gevoel dat Hyrule ooit een geavanceerde technologische samenleving was.

Image
Image

Zelda-expert Triforce Trends heeft gespeculeerd over het aspect tijdreizen. Het wordt een beetje wild, delen van de soundtrack van de teaser-trailer achterstevoren afspelen om zijn theorie te ondersteunen, maar er is ook enig solide bewijs. De stijl van de architectuur is bijvoorbeeld ouder. Link, de held van het spel, en het personage dat je speelt, lijkt ook in twee versies te bestaan, de ene jonger dan de andere.

De originele BOTW heeft veel flashbacks naar de avonturen van Link van 100 jaar geleden. Misschien gaat hij daar terug? Of nog verder in het verleden verdwijnen?

Wapenduurzaamheid

Als er één manier is om een forumgevecht over BOTW te beginnen, dan is het de duurzaamheid van wapens te bespreken. Wapens gaan constant kapot en je moet nieuwe vinden. Je zou een lieflijk vlammend zwaard kunnen verbrijzelen en in plaats daarvan moeten vechten met een oud stuk hout of bot. Sommige mensen haten dit en willen eeuwige wapens in overeenstemming met eerdere Zelda's. Anderen zijn er dol op, of tolereren het in ieder geval.

"Ik begrijp de klacht van mensen over de duurzaamheid van wapens niet. Het dwingt je om actief naar meer wapens te zoeken in plaats van ze vanaf de eerste dag te hamsteren", zegt commentator infamousbach op Reddit.

Image
Image

"Hoewel de remmonteur me soms frustreerde, het was een uitstekend hulpmiddel voor het balanceren en ik weet zeker dat wat ze ook doen, eerlijk zal zijn voor de speler", antwoordt mvanvrancken in dezelfde thread.

Een verandering hier lijkt onwaarschijnlijk; onbreekbare wapens zouden het natuurlijke gevoel van het spel breken.

Meer uitrusting

Deze IGN-video onderzoekt de details van de trailer. Er zijn opnieuw ontworpen bepantsering, nieuwe schilden en nieuwe vijanden om tegen te vechten. Link geeft meer geloof aan een tijdreisthema en heeft een robotarm die de tijd lijkt te kunnen bevriezen en omkeren, zij het op lokale schaal.

Het lijkt er dus op dat Nintendo ons gewoon meer van hetzelfde geeft. Er is een heel nieuw plot, een nieuwe zwevende wereld en nog veel meer, maar de onderliggende mechanica en wereld lijken grotendeels ongewijzigd te zijn. En dat is geweldig nieuws.

Aanbevolen: