Hoe PDF-bestanden in één document te combineren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF-bestanden in één document te combineren
Hoe PDF-bestanden in één document te combineren
Anonim

Wat te weten

  • Acrobat DC: Ga naar Extra > Bestanden combineren > Bestanden toevoegen > Combineren.
  • Apple Preview: Open een PDF en selecteer View Thumbnails. Selecteer een invoeglocatie. Kies Bewerken > Invoegen > Pagina uit bestand.
  • PDF Merge: Ga naar de website PDF Merge, selecteer Choose File, selecteer een PDF en kies Open. Herhaal dit voor de tweede PDF. Selecteer Samenvoegen.

Dit artikel legt uit hoe u PDF-bestanden in één document kunt combineren met Acrobat DC, Mac Preview en de PDF Merge-website. Er wordt aanvullende informatie verstrekt over het combineren van PDF's op mobiele apparaten en het gebruik van PDF combineren en PDF samenvoegen.

Pdf-bestanden samenvoegen met Adobe Acrobat DC

Adobe Acrobat Reader is gratis. U kunt Acrobat Reader gebruiken om PDF-bestanden te bekijken en af te drukken, en om annotaties toe te voegen. Installeer Acrobat DC om deze bestanden verder te manipuleren of meerdere PDF's te combineren in één.

Volg deze stappen om PDF-bestanden samen te voegen met Adobe Acrobat DC:

  1. Open Acrobat DC en selecteer Tools > Combine Files.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bestanden toevoegen om zoveel bestanden toe te voegen als u wilt. Selecteer Add Open Files om documenten op te nemen die u momenteel bekijkt.

    Image
    Image
  3. Pas de volgorde aan, inclusief die van afzonderlijke pagina's, door ze naar de gewenste locatie te slepen en neer te zetten.
  4. Selecteer Combine om het proces te voltooien.

    Image
    Image

Acrobat DC is beschikbaar voor een maandelijks of jaarlijks abonnementsbedrag dat varieert op basis van de applicatieversie en de duur van de verbintenis. Als je een kortetermijnbehoefte hebt, biedt Adobe een gratis proefperiode van 7 dagen, die geen beperkingen in termen van functionaliteit bevat.

Hoe PDF-bestanden te combineren met Apple Preview

Gebruik op een Mac de ingebouwde Preview-toepassing om PDF-bestanden te combineren, zodat er geen noodzaak (en kosten, aangezien Preview gratis is bij macOS) nodig is voor software van derden of een online service.

  1. Open een van de PDF-bestanden die je wilt combineren in de Preview-app.
  2. Ga naar het View menu en selecteer Thumbnails, als het niet is geselecteerd, om het miniatuurvoorbeeld in te schakelen.

    Om de miniatuurweergave te wisselen, drukt u op Option+ Command+ 2 op het toetsenbord.

    Image
    Image
  3. Als de geopende PDF meer dan één pagina heeft, selecteert u een miniatuur in het linkerdeelvenster waar u nog een PDF-bestand wilt invoegen.

    Ingevoegde PDF-pagina's verschijnen na de geselecteerde pagina.

    Image
    Image
  4. Select Bewerken > Invoegen > Pagina uit bestand.

    Image
    Image
  5. Zoek in een Finder-venster het tweede PDF-bestand dat u in het huidige wilt importeren en selecteer vervolgens Open.
  6. Herhaal stap 4 en 5 voor elk extra PDF-bestand dat u wilt importeren.
  7. Sleep miniaturen om de volgorde van pagina's te wijzigen.
  8. Als u tevreden bent met de gecombineerde PDF, selecteert u File > Save.

Hoe PDF-bestanden te combineren met PDF Merge

Verschillende websites bieden diensten voor het samenvoegen van PDF's aan. Velen zijn ad-gedreven en gratis. Een daarvan is PDF Merge, waarmee het mogelijk is om meerdere bestanden te uploaden via een webbrowser. Er is een limiet van 10 MB voor bestanden die worden geüpload.

PDF Merge biedt ook een betaalbare downloadbare app die PDF's offline samenvoegt. Er is alleen een Windows-versie beschikbaar.

  1. Ga naar de PDF Merge-website.
  2. Selecteer Kies bestand.

    Image
    Image
  3. Kies de eerste PDF die u wilt samenvoegen en selecteer vervolgens Open.
  4. Selecteer Choose File nogmaals voor de andere bestanden die u wilt combineren. Als u geen slots meer heeft, selecteert u More Files.

    Image
    Image
  5. Selecteer Merge om de geselecteerde bestanden te combineren.

    De bestanden worden gecombineerd in de volgorde waarin u elk bestand selecteert en uploadt.

    Image
    Image
  6. Download de uiteindelijke gecombineerde PDF naar uw computer.

Hoe PDF-bestanden te combineren met Combineer PDF

Combine PDF is een webgebaseerde tool die meerdere PDF-documenten samenvoegt tot één enkel PDF-bestand. Voeg gratis tot 20 bestanden, inclusief afbeeldingen, samen tot één enkel PDF-bestand. Combineer PDF-claims om alle bestanden binnen een uur na het uploaden van hun servers te verwijderen.

  1. Ga naar de Combine PDF tab, als deze niet is geselecteerd.

    Image
    Image
  2. Sleep de PDF-bestanden naar de webpagina PDF Merge. Of upload de bestanden op de traditionele manier door Bestanden uploaden. te selecteren

    Image
    Image
  3. Pas de volgorde van de geüploade bestanden aan door de bestanden in de wachtrij te slepen.
  4. Selecteer Combineren.

    Image
    Image
  5. Het samengevoegde PDF-bestand, combinepdf.pdf, wordt gedownload naar uw computer.

Hoe PDF-bestanden uit de cloud te combineren met PDF samenvoegen

Merge PDF, onderdeel van de Smallpdf.com-site, is een gratis browsergebaseerde oplossing die bestanden van uw lokale apparaat, Dropbox en Google Drive bevat. Voordat u de bestanden in één PDF-bestand combineert, gebruikt u PDF samenvoegen om bestanden te slepen en neer te zetten om de pagina's naar wens opnieuw te ordenen of te verwijderen.

Alle uploads en downloads worden als veilig beschouwd en bestanden worden binnen een uur permanent verwijderd van de Smallpdf-servers. De site biedt ook andere PDF-gerelateerde diensten, waaronder weergave- en bewerkingstools, en de mogelijkheid om bestandsformaten te converteren.

  1. Selecteer Van Google Drive of Van Dropbox om een inlogvenster te openen.

    Image
    Image
  2. Voer uw inloggegevens in voor de cloudservice om uw cloudgebaseerde bestanden te zien.
  3. Selecteer de bestanden die u wilt uploaden en selecteer vervolgens Choose.

Hoe PDF-bestanden op mobiele apparaten te combineren

Er zijn Android- en iOS-apps die PDF-bestanden combineren op een smartphone of tablet. Veel mobiele apps die deze functionaliteit beloven, leveren ofwel niet de verwachte resultaten of zijn slecht ontwikkeld, wat resulteert in frequente crashes en ander onbetrouwbaar gedrag. Deze opties zijn het meest betrouwbaar:

  • PDF Utils: deze vaak bijgewerkte app combineert een groot aantal PDF-bestanden van een Android-apparaat en heeft andere handige functies. Basisfunctionaliteit is gratis beschikbaar, terwijl een advertentievrije ervaring mogelijk is met in-app-aankopen.
  • PDF-hulpprogramma: ondanks enkele beperkingen in de gratis versie van deze Android-app, waaronder een maximale bestandsgrootte van 2,5 MB, voegt PDF-hulpprogramma snel twee of meer PDF-documenten samen. De pro-versie heft deze beperking op en verwijdert alle advertenties.
  • PDF Converter: deze iOS-app combineert vrij eenvoudig PDF-bestanden op een Apple iPhone of iPad. In-app-aankopen verwijderen een aantal beperkingen voor grootte en bestandsnummers.
  • PDF Expert: Een van de bekendere en stabielere iOS-apps op deze lijst. Het prijskaartje van PDF Expert is de moeite waard als u regelmatig PDF-bestanden uit uw iCloud-bibliotheek combineert.

Aanbevolen: