De 8 beste apps voor mobiel winkelen

Inhoudsopgave:

De 8 beste apps voor mobiel winkelen
De 8 beste apps voor mobiel winkelen
Anonim

Als je een shopper bent, overweeg dan om een van deze gratis apps voor mobiel winkelen te gebruiken om geld te besparen tijdens het winkelen of zelfs na het winkelen. Sommige tonen coupons of online kortingscodes die u kunt gebruiken bij het afrekenen, terwijl andere kortingen rechtstreeks op uw klantenkaart laden of u laten weten wanneer er iets in de aanbieding is.

Voer uw postcode in voor lokale aanbiedingen: Flipp

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Digitale coupons.
  • Handige toegang tot winkelfolders.
  • Makkelijk om items te matchen met sales.

Wat we niet leuk vinden

  • Zoek locaties alleen op postcode.
  • Sommige grote retailers worden niet vermeld.

Flipp is een mobiel winkelpakket met meerdere functies. U kunt door advertenties bladeren, coupons op uw klantenkaart laden, bonnen uploaden om kortingsgeld te verdienen en een boodschappenlijst samenstellen.

Gebruik Flipp om te zoeken naar deals per winkel of categorie. Blader door de categorieën om aanbiedingen te vinden in huishoudelijke, baby- en gezondheidsproducten. Of kies een winkel om alle specials in die winkel te zien. U kunt ook naar de sectie Laden op kaart gaan om deals rechtstreeks in uw klantenkaart te zoeken en te importeren.

Als je kortingen hebt gekozen, selecteer je Kortingen inwisselen om de bon te scannen en met Flipp te verifiëren dat je die aankopen hebt gedaan. Verzilver vervolgens uw kortingsinkomsten via PayPal nadat u een bedrag heeft betaald.

Download voor:

Cash Back voor reguliere aankopen: Ibotta

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goede deals maken het uitproberen van nieuwe items aantrekkelijk.
  • Uitstekende selectie van winkels.
  • Kan linken om klantenkaarten op te slaan.
  • Waarschuwt wanneer je in de buurt bent van een winkel die Ibotta accepteert.

Wat we niet leuk vinden

  • Camera stelt mogelijk niet goed scherp of legt lichte tekst vast.
  • Fotobonnen voor winkels zonder klantenkaart.

Ibotta laat je je bonnetjes scannen om geld terug te krijgen op je aankopen.

Open de app en zoek naar een winkel. Misschien is het er een waar je net hebt gewinkeld of binnenkort zult bezoeken, of misschien ben je gewoon prijzen aan het verkennen. Zoek de deals die de winkel aanbiedt en voeg ze toe aan Mijn aanbiedingen Nadat je je artikelen hebt betaald, selecteer je Inwisselen en scan je je kassabon.

Of je kunt geld terug verdienen door gekwalificeerde winkelkaarten te koppelen aan de Ibotta-app. Als u uw kaarten koppelt, hoeft u uw bonnen niet te scannen.

Ibotta werkt ook met sommige online winkels. Kies waar je online wilt winkelen en open vervolgens de website van de winkel via Ibotta. Ibotta houdt in de gaten wat je koopt en beloont je voor het gebruik van hun app om de aankoop te doen. Verzilver vervolgens via PayPal, Venmo of een cadeaubon.

Download voor:

De beste deals en couponwaarschuwingen: Slickdeals

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • RSS-feeds voorpagina voor populaire en trending deals.
  • Automatische waarschuwingen voor items.
  • Deal discussieforums.

Wat we niet leuk vinden

  • Omvat deals die zijn geplaatst door adverteerders.
  • Vereist een account.

Slickdeals is een van de beste apps voor winkelwaarschuwingen. Je kunt waarschuwingen instellen om je op de hoogte te stellen wanneer bepaalde soorten deals actief zijn, en dan kun je de app snel openen voor meer details.

Als u bijvoorbeeld op de hoogte wilt worden gehouden wanneer er een Apple iPad te koop is, voegt u het woord iPad toe aan een waarschuwing voor een nieuwe deal. Voeg vervolgens andere criteria toe voor een specifiekere waarschuwing, zoals een deal met een rating van meer dan drie op de Black Friday Deals-lijst (vs. Maandag of Hot Deals).

Je kunt ook door aanbiedingen op Slickdeals bladeren. Er zijn secties voor Trending, Topcoupons, Boodschappen, Reizen en meer. Ga voor meer specifieke zoekopdrachten naar de sectie Categorieën en selecteer een categorie zoals Populaire aanbiedingen, Auto's, Baby's en kinderen, Gezondheid en schoonheid, Computers of Gelegenheden.

Bovendien biedt Slickdeals kortingsbonnen aan verschillende winkels, en ze hebben discussieforums waar gebruikers kunnen praten over nieuwe en opwindende deals die ze hebben gevonden. Je kunt zelfs deal-alerts instellen voor die forums.

Download voor:

Deals vinden en geld terugkrijgen: Rakuten (voorheen eBates)

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Koppel creditcards om automatisch geld te verdienen wanneer u winkelt.
  • Verdien kortingen op items die je toch zou kopen.

Wat we niet leuk vinden

  • Moet winkelen via de app om kortingen te verdienen.
  • Je moet een debetkaart als een creditcard gebruiken om geld terug te krijgen.
  • Alleen betaald via PayPal of cheque.

Elke drie maanden beta alt Rakuten (voorheen eBates) echt contant geld voor aankopen die je via de app hebt gedaan.

Meld je aan voor een account, kies in welke winkel je koopt en voltooi de aankoop zoals normaal bij de winkelier. Alle cashback-details gebeuren op de achtergrond, en dan krijg je een melding wanneer je geld hebt verdiend om te winkelen.

Rakuten is ook een goede keuze als je op zoek bent naar deals zonder een bestemming in gedachten. Als u bijvoorbeeld merkt dat u via Rakuten een hotel kunt boeken en 10 procent terugkrijgt, maar boeken zonder Rakuten geen deals biedt, kunt u besluiten om de Rakuten-app te gebruiken om 10 procent terug te krijgen op uw aankoop.

Rakuten biedt ook cashback in de winkel. U moet uw betaalkaartgegevens toevoegen aan de Rakuten-app en vervolgens winkelen in winkels om geld te ontvangen nadat u hebt betaald. Zorg ervoor dat u uw bankpas als creditcard gebruikt, anders ontvangt u geen geld terug. Rakuten krijgt geen melding wanneer u een bankpas- of pintransactie uitvoert.

Download voor:

Nuttige gebruikersrecensies en lage prijzen: Amazon

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Recensies van geverifieerde kopers.
  • Gemakkelijk vergelijkend winkelen.
  • Snelle, uitstekende klantenservice.
  • Geen verzendkosten voor Amazon Prime-leden.

Wat we niet leuk vinden

  • Pakkettracering is soms vertraagd.
  • Verschillende prijzen voor hetzelfde product.

Amazon is een online retailer die bekend staat om het aanbieden van een enorm scala aan producten tegen redelijke prijzen.

Met de mobiele app kun je niet alleen dingen van Amazon kopen, maar je kunt ook fysieke items scannen om te zien of je ze goedkoper via Amazon kunt krijgen. Een productzoekfunctie is ingebouwd in de app en u kunt deze gebruiken om fysieke objecten te scannen en vervolgens Amazon ernaar te zoeken. Er is ook een ingebouwde barcodescanner die hetzelfde doet. Gebruik deze tools om te zien of een artikel op Amazon goedkoper is dan in andere winkels.

Terwijl je een product bekijkt, biedt Amazon gerelateerde items en producten aan die andere Amazon-gebruikers hebben gekocht samen met degene die je bekijkt.

Omdat Amazon een enorm aantal gebruikers heeft, is de app ook handig om gebruikersrecensies voor een product te controleren voordat je het koopt, zelfs als je het in winkels koopt. Zoek gewoon naar het item en kijk wat andere mensen erover zeggen.

Download voor:

Digitale coupons voor onderweg: RetailMeNot

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Houd couponcodes bij de hand voor winkelen in de winkel.
  • Cashback-aanbiedingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Detailhandelaren accepteren mogelijk geen code.
  • Problemen met aankopen van cadeaubonnen.

Als je op zoek bent naar een app die je coupons en aanbiedingen kan geven waar je ook bent, download dan RetailMeNot. Het werkt online en in winkels en restaurants door u een digitale coupon te tonen die u in de winkel kunt scannen of een couponcode die u online kunt gebruiken.

Stel je voor dat je een telefoonoplader koopt in een Best Buy-winkel. U opent RetailMeNot, zoekt naar deals bij Best Buy en vindt 20% korting voor mobiele oplaadapparaten. Je tikt vervolgens op de knop om een kortingscode te ontvangen. De kassier scant de code en u verzilvert uw korting.

Als je in een winkelcentrum winkelt, gebruik dan RetailMeNot om de winkels in het winkelcentrum in vogelvlucht te bekijken, plus alle kortingen waarvan je kunt profiteren terwijl je daar bent.

RetailMeNot heeft ook cashback-aanbiedingen waarmee u geld kunt verdienen terwijl u winkelt. Open eerst de deal via de RetailMeNot-app en voltooi de aankoop op de website van de winkelier. Nadat u klaar bent, stuurt RetailMeNot contant geld via PayPal.

Download voor:

Grote contante uitbetalingen voor reizigers: Dosh

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Overschrijvingen naar uw Venmo-account duren één dag.
  • Verdien geld met aankopen, ongeacht verkopen of kortingen.

Wat we niet leuk vinden

  • Cash is pas beschikbaar als je een bepaald bedrag hebt verdiend.
  • Voer debetkaart uit als een creditcard om geld terug te ontvangen.

"Koppel je kaart, leef je leven, ontvang contant geld" is hoe Dosh wordt geadverteerd, en dat is precies hoe het werkt: je krijgt automatisch geld terug door je bankpas of creditcard in winkels te gebruiken. Vergeet niet om "credit" te kiezen in plaats van "debet" bij het betalen.

Je krijgt ook online geld terug als je de Dosh-app gebruikt om websites met cashback-aanbiedingen te bezoeken. Ga naar het Online gedeelte van de app om websites te vinden waarvan Dosh je beta alt om te kopen, en koop dan dingen zoals normaal via de site van de winkelier.

Dosh heeft ook een handige functie waarmee je hotels kunt vinden die de grootste contante uitbetalingen bieden. Kies een locatie om te zien wat hotels in dat gebied kosten en hoeveel geld je voor elke boeking krijgt.

U kunt uw Dosh-geld opnemen via uw bank-, Venmo- of PayPal-account zodra u $ 25 heeft verzameld.

Download voor:

Beste voor prijsvergelijkingen: ShopSavvy

Image
Image

Gebruik ShopSavvy om prijzen te vergelijken tussen een aantal online en lokale winkels. U kunt handmatig naar producten zoeken of een streepjescode scannen voordat u een aankoop doet. Het vergelijken van prijzen op deze manier is de gemakkelijkste manier om minder uit te geven als u winkelt.

Zo werkt het: open de app en zoek naar het product of gebruik de scanner om de streepjescode te scannen. Je ziet direct de goedkoopste prijs zowel online als in de winkels. Vervolgens kun je ervoor kiezen om specifieke retailers te zien die dat artikel voor een lagere prijs aanbieden.

Selecteer een online winkel en u wordt naar de productpagina geleid waar u deze kunt kopen; er is een optie om alleen nieuwe producten of zowel nieuwe als gebruikte items te zien. Als je een lokale winkel kiest, kun je daarheen gaan of de website van de winkel openen.

Als u zich aanmeldt bij ShopSavvy, verdient u geld terug op geselecteerde aankopen die via bepaalde retailers zijn gedaan. Je kunt ook artikelen opslaan in ShopSavvy om prijswaarschuwingen te krijgen wanneer de prijs verandert.

De startpagina van deze app bevat de beste nieuwe deals voor je favoriete merken, wat nog een andere manier is om deals te vinden via ShopSavvy.

Aanbevolen: