Hoe live WK voetbal te streamen

Inhoudsopgave:

Hoe live WK voetbal te streamen
Hoe live WK voetbal te streamen
Anonim

De FIFA World Cup is een van de grootste evenementen in de sportwereld en overschaduwt de meeste andere competities met zijn enorme omvang en reikwijdte.

Het WK voetbal van 2022

Wereldbekerfinale: 21 november 2022

Locatie: Qatar

Stream: FOX Sports GO

De 2023 FIFA Women's World Cup

Finales: 10 juli 2023

Locatie: Australië en Nieuw-Zeeland Stream

: FOX Sports GO

Overzicht uitzendrechten

Het WK plaatst de 32 beste voetbal- of verenigingsvoetb alteams tegen elkaar in spannende competities.

FOX bezit de Engelstalige uitzendrechten in de Verenigde Staten voor het WK en NBCUniversal's Telemundo Media bezit de Spaanstalige rechten. Dat betekent dat kabel- en satellietabonnees de Wereldbekerfinale live kunnen streamen via de officiële FOX Sports-website, of via de NBC Sports-website voor de Spaanstalige uitzending.

Iedereen kan de WK-finale live streamen via online streamingdiensten zoals YouTubeTV en fuboTV. Voor de kwalificatierondes van 2022 en 2023 zijn streamingdiensten zoals fuboTV een goede optie.

Om WK-voetbal live te streamen via FOX Sports GO of een streamingdienst, heb je alleen een snelle internetverbinding, een apparaat zoals een smartphone of een laptop en de juiste televisiestreaming-app nodig.

Hoe je WK-voetbal van FOX kunt streamen

Abonnees op kabel- en satelliettelevisie hebben de mogelijkheid om de Wereldbekerfinale op FOX en FS1 te bekijken. Maar de toernooifase van het WK is een enorm evenement, met 32 teams, verpakt in minder dan 30 kalenderdagen. Wil je echt al die tijd voor je televisie doorbrengen?

FOX Sports GO is een online streamingdienst die gratis is als je een in aanmerking komend kabel- of satellietabonnement hebt, en je kunt deze gebruiken om de WK-finale live te streamen op je computer, telefoon, tablet of gameconsole. De enige vereisten zijn een snelle internetverbinding en een kabelabonnement met FOX en FS1.

De FOX Sports GO-website werkt op Windows-, macOS- en Linux-computers en -laptops, zolang je een webbrowser zoals Chrome of Firefox gebruikt die streaming ondersteunt. U hoeft geen app te downloaden, omdat u de livestream rechtstreeks op de website kunt bekijken.

  1. Navigeer naar de FOXSportsGO.com-website wanneer het WK in de lucht is. Zoek de kaart met het label World Cup en klik erop.

    Image
    Image
  2. Klik TV PROVIDER AANMELDEN.

    Image
    Image

    Je hoeft je niet aan te melden met een FOX Sports GO-account of social media-account, je hoeft je alleen maar aan te melden bij je tv-aanbieder.

  3. Selecteer uw kabel- of satellietaanbieder.

    Image
    Image
  4. Log in op uw kabel- of satellietaccount en klik op Aanmelden, Aanmelden of Doorgaan.

    Image
    Image

    De inlogpagina die u ziet, is afhankelijk van uw provider, maar u moet altijd het e-mailadres en wachtwoord van uw kabel- of satellietaccount invoeren om u aan te melden.

  5. Als de WK-livestreamvideo niet automatisch wordt geopend, keert u terug naar FOXSportsGO.com en klikt u nogmaals op de World Cup-kaart.

Welke streamingdiensten hebben de World Cup Live Stream?

Koordsnijders kunnen FOX Sports GO niet gebruiken, maar dat betekent niet dat ze volledig zijn afgesneden van het live streamen van WK-voetbal. In plaats van een kabel- of satellietabonnement te gebruiken, kunnen snoersnijders dezelfde actie bekijken via elke televisiestreamingservice die zowel FOX als FS1 bevat.

Met live televisiestreamingdiensten kun je dezelfde live televisiezenders bekijken die normaal alleen beschikbaar zijn via een kabel- of satellietabonnement. In veel gevallen kunnen deze diensten ook livestreams leveren voor lokale netwerkkanalen zoals FOX.

In plaats van te kijken via een kabelverbinding of satellietschotel, kun je met deze diensten de live video streamen via een snelle internetverbinding. Deze diensten bieden doorgaans meer opties en kosten minder dan traditionele kabeltelevisie. Ze hebben ook andere voordelen, zoals gratis proefversies en geen langlopende contractverplichtingen.

Aangezien de hele wereldbekerfinale wordt uitgezonden op FOX en FS1, is het belangrijk om een streamingdienst te vinden die beide kanalen aanbiedt. Veel streamingdiensten bevatten zowel FOX als FS1, maar de beschikbaarheid van FOX is gebaseerd op uw geografische gebied, en sommige diensten bieden een grotere dekking dan andere.

Hoewel FOX de rechten heeft op de Wereldbekerfinale, zullen de Wereldbekerkwalificaties worden uitgezonden op verschillende bronnen, waaronder ESPN en beIN Sports. Sommige wedstrijden worden zelfs uitgezonden via de ESPN+-abonnementsservice, dus het is onmogelijk om 100 procent dekking te krijgen van een enkele streamingdienst voor het volledige driejarige schema van de WK-kwalificaties.

Dit zijn de populairste streamingdiensten die je toegang geven tot de livestream van de Wereldbekerfinale:

  • YouTube TV: deze service omvat zowel FOX als FS1. FOX is beschikbaar in de meeste markten.
  • Hulu met Live TV: deze service geeft toegang tot FOX en FS1, en ze bieden FOX in de meeste markten.
  • Sling TV: FOX en FS1 zijn beide inbegrepen bij het Sling Blue-abonnement. Dit is een goede optie, maar Sling TV biedt FOX slechts in een beperkt aantal markten aan.
  • PlayStation Vue: FOX en FS1 zijn beide inbegrepen bij het goedkoopste pakket, maar dit is nog steeds een duurdere optie dan Sling TV, YouTube TV of Hulu met Live TV. Er zijn ook enkele grote markten waar Vue geen FOX levert.
  • fuboTV: deze service omvat zowel FOX als FS1 voor ongeveer dezelfde prijs als Vue. Het is ook gericht op sportkanalen en het bevat veel voetbalwedstrijden van internationale verenigingen. Als je een behoorlijke dekking wilt tijdens de kwalificatierondes van het WK, is dit een goede optie.
  • DirecTV Nu: FOX en FS1 zijn beide inbegrepen in elk abonnement, maar dit is een nog duurdere optie dan Vue.
  • ESPN+: deze streamingdienst verschilt van ESPN en biedt dekking die op geen enkel ESPN-kanaal beschikbaar is. Sommige livestreams van WK-kwalificatiewedstrijden zijn alleen beschikbaar op deze service, dus houd daar rekening mee voor het geval deze service uiteindelijk de rechten krijgt voor wedstrijden waarbij uw favoriete team betrokken is.

Al deze diensten bieden een soort van gratis proefperiode, dus kies je favoriet en je kunt gratis beginnen met het live streamen van WK-voetbal.

Wereldkampioenschap voetbal live streams kijken op mobiel, streamingapparaat en consoles

De FOX Sports GO-website is voornamelijk ontworpen om te werken op laptops en desktopcomputers. Je kunt het gebruiken om het WK live te streamen op je Windows-, macOS- of Linux-computer, maar het werkt mogelijk niet op je mobiele apparaat.

Als je de WK-livestream op je telefoon, tablet of een streamingapparaat zoals Roku of Apple TV wilt bekijken, moet je de FOX Sports GO-app op je apparaat downloaden.

Deze optie werkt alleen voor abonnees van kabel- en satelliettelevisie. Met de FOX Sports GO-app kun je alleen live-evenementen zoals de WK-finale streamen als je geldige inloggegevens kunt verstrekken voor een in aanmerking komend abonnement op kabel- of satelliettelevisie. In sommige gevallen kun je ook de inloggegevens van een streamingdienst gebruiken. Als dat niet werkt, heeft elke streamingdienst die in de vorige sectie is vermeld zijn eigen mobiele app.

Dit zijn de apps die je nodig hebt om de WK-livestream via Fox te bekijken:

  • Android: FOX Sports GO
  • iOS: FOX Sports GO
  • Amazon-apparaten: FOX Sports GO
  • Roku: FOX Sports GO
  • Xbox One: FOX Sports GO

Volledige WK-kwalificatie en finaleschema

De kwalificatiefase van de FIFA Wereldbeker 2022 begint in juni 2019 met felle concurrentie in Azië en culmineert in de toernooifase in 2022. De kwalificaties voor het WK vrouwenvoetbal in 2023 beginnen in juni 2020 en eindigen in 2023.

Er is bijna te veel actie voor één persoon om de hele cyclus van vier jaar in de gaten te houden, dus controleer regelmatig de officiële schema's naarmate er meer informatie bekend wordt.

Aanbevolen: