Hoe NFL-spellen op Firestick te bekijken

Inhoudsopgave:

Hoe NFL-spellen op Firestick te bekijken
Hoe NFL-spellen op Firestick te bekijken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de NFL-app-pagina in een browser. Selecteer je Fire Stick > Download app. Open de NFL-app op je Fire Stick.
  • Je zou toegang moeten hebben tot verschillende gratis NFL-clips en -shows. Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek om meer inhoud te ontgrendelen.
  • NFL heeft een officiële app voor de Amazon Fire Stick. Je kunt ook NFL-content krijgen op Sling, fuboTV, ESPN+ en YouTube TV.

Er zijn verschillende methoden om NFL-uitzendingen en on-demand inhoud op Amazon Fire TV Stick en Fire TV Cube te bekijken. Deze gids leidt je door de stappen voor het gebruik van de NFL Fire Stick-app, welke streamingdiensten NFL-content goedkoop aanbieden, en hoe je de NFL gratis kunt bekijken.

Hoe NFL on Fire TV Stick te kijken met de NFL-app

De gemakkelijkste manier om NFL-content op een Amazon Fire TV Stick te bekijken, is door de officiële NFL-app te gebruiken. De app is gratis te downloaden op Fire Sticks en biedt een verscheidenheid aan gratis en betaalde kijkopties.

  1. Open de NFL-app-pagina in een webbrowser.

    Je kunt de app ook rechtstreeks op je Fire Stick downloaden, maar het gebruik van je browser op een tablet of computer is veel gemakkelijker en sneller.

    Image
    Image
  2. Selecteer de naam van je Fire Stick in het vervolgkeuzemenu aan de rechterkant.

    Image
    Image
  3. Selecteer App ophalen.

    Image
    Image
  4. De NFL-app wordt nu geïnstalleerd op je aangesloten Fire Stick.

    Image
    Image
  5. Op je Fire Stick, open de NFL-app.

    Als u de NHL-app niet kunt zien, selecteert u het pictogram met de drie vierkanten om deze te openen op de pagina Uw apps en kanalen.

    Image
    Image
  6. Je zou nu toegang moeten hebben tot verschillende gratis NFL-clips en -shows in de NFL Fire Stick-app. Selecteer het profielpictogram in de rechterbovenhoek om meer inhoud te ontgrendelen.

    Image
    Image
  7. Selecteer TV Provider om in te loggen met uw kabel-, internet- of mobiele account en de rest van de inhoud te ontgrendelen. Het werkt alleen als NFL deel uitmaakt van je huidige plan.

    Op dit scherm kun je ook inhoud ontgrendelen door in te loggen met Paramount+.

    Image
    Image
  8. Als de bovenstaande twee aanmeldingsopties niet werken en je de andere NFL-content in de app wilt ontgrendelen, selecteer je Abonnementen om je aan te melden voor NFL Game Pass, NFL's premium abonnementsservice.

    Je kunt je desgewenst ook aanmelden voor NFL Game Pass op de NFL-website.

    Jaarabonnementen kosten $ 99,99, maar ze bieden ook een gratis proefperiode van 7 dagen waarmee je alle NFL-content op je Fire Stick gratis kunt bekijken.

    Image
    Image

NFL on Fire kijken met andere streaming-apps

De officiële NFL-app is niet de enige manier om NFL-content op Amazon's Fire TV Sticks te bekijken. De NFL-organisatie heeft verschillende uitzend- en streamingovereenkomsten met veel partners die NFL-livestreams en on-demand video aanbieden aan hun kijkers.

Misschien heb je al toegang tot een streamingdienst of app die NFL-content aanbiedt via je kabel-, internet- of mobiele provider. Controleer uw abonnementsgegevens voordat u zich aanmeldt voor een nieuwe service.

Hier zijn enkele van de meer populaire NFL-partnerservices die het bekijken waard zijn op je Fire Stick.

  • Bekijk NFL met ESPN+ ESPN+ is een van de beste streamingdiensten voor speciale sportcontent en kost slechts $ 5,99 per maand om te gebruiken. ESPN+ is ook beschikbaar in de Disney-bundel met Disney Plus en Hulu voor $ 13,99 per maand. Voor beide opties is geen gratis proefversie beschikbaar.
  • Bekijk NFL met fuboTV. De fuboTV-app biedt meer dan 100 kabelkanalen, waaronder NFL, met abonnementen vanaf $ 64,99 per maand. Er is een gratis proefperiode van 7 dagen beschikbaar. Het kost maar een paar stappen om fuboTV op je Firestick te krijgen.
  • NFL kijken met Sling Sling is vergelijkbaar met fuboTV omdat het ook toegang biedt tot veel kabelstreamingdiensten als onderdeel van een enkel abonnement. ESPN en verschillende andere kanalen zijn beschikbaar in het Orange-abonnement, dat $ 35 per maand kost. Er is geen gratis proefperiode, maar de eerste maand is slechts $ 10.
  • NFL kijken met YouTube TV. YouTube TV bevat zowel NFL als ESPN in de lijst met 70+ kanalen. YouTube TV kost ongeveer $ 64,99 per maand, maar biedt ook een gratis proefperiode van 14 dagen.

Cast NFL-games naar je vuurstick

Heeft u problemen met het bekijken van NFL-content op uw Amazon Fire Stick? Vergeet niet dat je ook video's van apps en websites op je smartphone, tablet en laptop naar je Fire Stick kunt casten om ze op je tv te bekijken.

Image
Image

Als de NFL-app op je Fire Stick bijvoorbeeld blijft vastlopen of buffert, open je de NFL-app op je Android-smartphone, begin je een video te kijken en spiegel je je telefoon op je Fire Stick.

Bottom Line

De kosten van het kijken naar NFL op Fire Stick-streamingsticks zijn afhankelijk van de app of service die je gebruikt. Zoals hierboven weergegeven, is er een vaste prijs voor het rechtstreeks streamen van inhoud van de NFL-app, maar met sommige alternatieve opties kun je de NFL voor een lagere prijs bekijken.

Hoe kan ik gratis NFL kijken op Firestick?

Hoewel een groot deel van de NFL-content achter premiumabonnementen en kabelabonnementen zit, zijn er enkele manieren om NFL gratis te bekijken op je Fire Stick.

De Twitch-streamingservice, die een officiële Fire Stick-app heeft, heeft in de loop der jaren een aantal geautoriseerde NFL-uitzendopties aangeboden, zowel op de Twitch Sports als op officiële NFL-kanalen. De inhoud varieert van live-uitzendingen van NFL-wedstrijden tot discussiepanels na en voorafgaand aan de wedstrijd en zelfs exclusieve shows zoals Move the Sticks.

Een andere gratis optie is Tubi, dat door advertenties ondersteunde livestreams van NFL, Fox Sports en andere sportkanalen aanbiedt via de Fire TV-app. Je zult niet veel NFL-on-demand- en replay-functies vinden met Tubi, maar als je NFL-games wilt bekijken terwijl ze plaatsvinden, is dit een uitstekende gratis optie.

Vergeet de NFL-streams van Amazon Prime Video niet

Als je een Amazon Prime-gebruiker hebt, kun je als extraatje van je abonnement live-uitzendingen van NFL-wedstrijden en andere sportevenementen op je Fire Stick bekijken. De eenvoudigste manier om dit te doen, is door op de webpagina Sports on Prime Video te bladeren om games te vinden waarin u geïnteresseerd bent, met uw muis over hun tegel te gaan en Add to Watchlist te selecteren.

Image
Image

Zodra het spel op de geplande tijd begint, zou het op het hoofdscherm van je Fire Stick moeten verschijnen, klaar om te bekijken.

FAQ

    Hoe krijg ik NFL RedZone op een Fire Stick?

    Open de NFL-app op je Fire Stick en log in met je kabelaanbieder of Game Pass-account. Om RedZone gratis te proberen, meld je je aan voor een proefversie via andere services op je Fire Stick, zoals fuboTV, Hulu + Live TV, Sling en YouTube TV. Vind details op de NFL RedZone informatiepagina.

    Hoe krijg ik een NFL Sunday Ticket op mijn Fire Stick?

    Ga naar de webpagina van de NFL Sunday Ticket Amazon-app om de app aan je Fire Stick toe te voegen of download NFL Sunday Ticket uit de Fire TV Appstore. Open de app op uw Fire Stick en log in op uw DIRECTV-account. Als je geen abonnement hebt, ga dan naar de DIRECTV NFL Sunday Ticket-aanmeldingspagina voor Amazon Fire TV.

Aanbevolen: