Een Nest Thermostat resetten

Inhoudsopgave:

Een Nest Thermostat resetten
Een Nest Thermostat resetten
Anonim

Wat te weten

  • Druk op je thermostaat, selecteer Instellingen (tandwielpictogram) en selecteer vervolgens Reset.
  • Om opnieuw op te starten, selecteer Herstart, of om de fabrieksinstellingen te herstellen, selecteer Alle instellingen. Draai vervolgens aan de ring om te bevestigen en selecteer OK.
  • Als je thermostaat niet meer reageert, houd je hem ingedrukt tot hij opnieuw opstart en reset je hem indien nodig naar de fabrieksinstellingen.

Of je Nest-thermostaat nu traag lijkt, geen verbinding kan maken met wifi of is vastgelopen, je kunt proberen hem opnieuw op te starten of terug te zetten naar de fabrieksinstellingen om hem weer normaal te maken.

Herstarten is de meest wenselijke optie omdat het al je instellingen behoudt, maar een fabrieksreset kan nog steeds nodig zijn. Probeer eerst opnieuw op te starten en vervolgens opnieuw in te stellen als opnieuw opstarten het probleem niet oplost.

Een Nest Thermostat resetten vanuit de instellingen

Als je Nest-thermostaat nog steeds reageert als je aan de ring draait en verschillende opties indrukt, volg je deze instructies.

  1. Druk op de thermostaat om het menu te openen.

    Image
    Image
  2. Draai aan de ring totdat Settings (tandwielpictogram) is gemarkeerd.

    Image
    Image
  3. Druk eenmaal omlaag om Instellingen. te selecteren
  4. Draai aan de ring om door de instellingen te bladeren totdat u Reset ziet en druk eenmaal naar beneden om deze te selecteren.

    Image
    Image
  5. Vanaf hier heb je twee opties:

    • Start je Nest-thermostaat opnieuw.
    • Je Nest-thermostaat terugzetten op de fabrieksinstellingen.

    Opmerking

    Als je de thermostaat opnieuw start, wordt deze uit- en weer ingeschakeld, waarbij al je oorspronkelijke instellingen behouden blijven. Als u de fabrieksinstellingen herstelt, worden al uw instellingen gewist en moet u alles opnieuw instellen. Misschien wilt u proberen het eerst opnieuw op te starten om te zien of dat werkt. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen herstellen.

  6. Als je je Nest-thermostaat opnieuw wilt opstarten, selecteer je Herstart en druk je eenmaal op om deze te selecteren.

    Image
    Image
  7. Draai de ring helemaal rond om te bevestigen, selecteer vervolgens OK en druk eenmaal op de knop. Het kan een paar minuten duren voordat je Nest-thermostaat zichzelf uitschakelt en opnieuw opstart.

    Image
    Image
  8. Om de fabrieksinstellingen te herstellen, draait u de ring met de klok mee totdat Alle instellingen is gemarkeerd en drukt u eenmaal op om deze te selecteren.

    Image
    Image

    Belangrijk

    Als je besluit de thermostaat terug te zetten op de fabrieksinstellingen, moet deze eerst uit je Nest-app op je mobiele apparaat worden verwijderd om ervoor te zorgen dat het proces effectief is. Open de Nest-app, selecteer het tandwielpictogram in de rechterbovenhoek en tik vervolgens op je thermostaat > tandwielpictogram> Verwijder thermostaat

  9. Selecteer Reset en druk eenmaal op om te bevestigen.

    Image
    Image
  10. Draai de ring helemaal met de klok mee om te bevestigen, selecteer vervolgens OK en druk eenmaal op de knop. Het kan een paar minuten duren voordat je Nest-thermostaat is teruggezet naar de fabrieksinstellingen.
  11. Stel je thermostaat opnieuw in door je voorkeurstaal te selecteren, verbinding te maken met wifi en meer.

Een niet-reagerende Nest Thermostat resetten

Als je Nest-thermostaat niet reageert wanneer je aan de ring draait of erop drukt om een optie te selecteren, volg je deze instructies.

  1. Houd de thermostaat ingedrukt totdat het scherm donker wordt en een klein lampje bovenaan knippert.
  2. Het Google-logo zou binnen enkele ogenblikken moeten verschijnen, wat aangeeft dat de thermostaat wordt uitgeschakeld en opnieuw wordt opgestart.

    Image
    Image
  3. Als het opnieuw opstarten is gelukt, zou je thermostaat moeten werken zoals verwacht. Als dit niet het geval is, moet u mogelijk de fabrieksinstellingen herstellen door stap 8 tot en met 11 in het bovenstaande gedeelte te volgen om het correct te laten werken.

FAQ

    Hoe reset ik het schema van mijn Nest Thermostat?

    Ga op de Nest Thermostat naar Instellingen > Reset > Auto-Schedule. U kunt ook de Nest-app op uw mobiele apparaat openen, uw Nest Thermostat kiezen, naar Instellingen > Auto-Schedule gaan en op de schakelaar tikken om het uit.

    Hoe reset ik de pincode op mijn Nest Thermostat?

    Kies in de Nest-app op je telefoon je thermostaat en ga naar Instellingen > Ontgrendelen om de pincode te verwijderen. Als u een nieuwe pincode wilt instellen, selecteert u Lock op het scherm Instellingen.

    Hoe weet ik of mijn Nest-thermostaat is opgeladen?

    Terwijl je Nest Thermostat wordt opgeladen, moet het rode lampje bovenaan knipperen. Als het stopt met knipperen, is de thermostaat volledig opgeladen.

    Hoe verbind ik mijn Nest Thermostat met mijn Google Home?

    Open de Google Assistent-app en tik op je profile-pictogram en selecteer vervolgens Home control > Devices> Plus (+ ) > Nest Van daaruit kun je je Nest verbinden met Google Home. Gebruik commando's als 'Hey Google, zet de temperatuur op 72 graden' of 'Verhoog de temperatuur met 2 graden' om de thermostaat te bedienen.

Aanbevolen: