Hoe Paramount+ te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Paramount+ te gebruiken
Hoe Paramount+ te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar www.paramountplus.com en selecteer Probeer het gratis. Voer uw naam en een wachtwoord in.
  • Selecteer Aanmelden en kies een factureringsplan. Selecteer Paramount+.
  • Kies Selecteer uw apparaat om een streamingapparaat in te stellen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u zich aanmeldt voor een Paramount+-account, een abonnement selecteert en CBS live televisie en on-demand content bekijkt. Paramount+ kan worden bekeken op televisies van verschillende fabrikanten, waaronder LG, Samsung, Panasonic, Sony, Vizio en meer.

Aanmelden voor Paramount+

Paramount+ (voorheen CBS All Access) is een streamingdienst met één netwerk waarmee snoersnijders live televisie kunnen kijken zonder kabelabonnement. In tegenstelling tot de meeste andere diensten, biedt het inhoud van CBS en andere kanalen van het moederbedrijf, ViacomCBS. Het is ook een van de weinige plaatsen waar je CBS online kunt bekijken, en het is de enige plek waar je ook exclusieve inhoud kunt bekijken, zoals Star Trek: Discovery.

Paramount+ is gemakkelijk aan te melden en het bevat een gratis proefperiode. U moet uw factuurgegevens invoeren, maar het bedrijf brengt geen kosten in rekening als u annuleert voordat de proefperiode afloopt.

Aanmelden voor Paramount+:

  1. Navigeer naar www.paramountplus.com.
  2. Selecteer Probeer het gratis.

    Image
    Image
  3. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  4. Kies of je het Essential Plan of Premium Plan wilt en selecteer vervolgens de Select Plan knop.

    Image
    Image
  5. Vervolgens wordt u gevraagd een account aan te maken. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  6. Voer uw gegevens in en kies een wachtwoord, selecteer vervolgens Doorgaan om door te gaan.

    Image
    Image
  7. Voer uw betalingsgegevens in. Selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  8. Voer betalingsgegevens in.

    Er worden geen kosten in rekening gebracht zolang het subtotaal op dit scherm $ 0,00 aangeeft, maar er worden wel kosten in rekening gebracht aan het einde van de proefperiode als u niet eerst annuleert.

    Image
    Image
  9. Selecteer Start Paramount+ of als u Paypal gebruikt, selecteer Afrekenen met PayPal > Start Paramount+.

    Image
    Image

Kies een Paramount+ abonnement

Er zijn twee plannen beschikbaar bij Paramount+, het Essential Plan en het Premium Plan.

Het Essential-abonnement is de goedkopere optie en bevat commercials die zijn ingesloten in on-demand video's, terwijl het Premium-abonnement ze verwijdert. Maar zelfs als u beta alt voor de reclamevrije versie van Paramount+, worden de reclames niet verwijderd uit de live CBS-stream en verschijnen ze in een paar shows.

Beide plannen bieden tienduizenden films en tv-afleveringen, NFL op CBS en 24/7 nationaal nieuws. Met het Premium-abonnement kun je live naar je lokale CBS-station kijken en programma's downloaden om later te bekijken.

Als je besluit dat je liever de advertentievrije versie hebt of terugschakelt naar de versie met advertenties, kun je dat op elk moment doen nadat je je hebt geabonneerd. Klaar om te stoppen? Annuleer Paramount+ in een paar stappen.

Bottom Line

Om Paramount+ te gebruiken, heb je een snelle internetverbinding en een compatibel apparaat nodig. De meest toegankelijke opties zijn om het op je computer te bekijken met je favoriete webbrowser of je telefoon, maar Paramount+ ondersteunt ook apparaten zoals Roku en Amazon Fire TV. Je kunt Paramount+ ook vanaf je telefoon casten naar je tv vanuit Android of iOS.

Welke inhoud biedt Paramount+?

Paramount+ concurreert met andere live televisiestreamingdiensten zoals Sling TV, YouTube TV en DirecTV Now, maar op kleinere schaal. Hoewel ze tientallen of zelfs honderden kanalen bieden, hebben ze een prijskaartje dat bij elkaar past.

Paramount+ ha alt uit de catalogus van het moederbedrijf, met programma's van kanalen als BET, Comedy Central, MTV, Nickelodeon, Smithsonian Channel en TV Land, evenals films van Paramount Pictures.

ViacomCBS heeft een enorme bibliotheek met shows. Je kunt bijvoorbeeld de hele serie Cheers en elke Star Trek-serie bekijken op Paramount+. Hoewel die shows aanvankelijk op andere netwerken werden uitgezonden, is CBS degene die ze bezit. Andere populaire programma's zijn BET's Real Husbands of Hollywood, Comedy Central's Chappelle's Show en Nickelodeon's Rugrats.

Het zwakke punt van de meeste live televisiestreamingdiensten is lokale netwerktelevisie, die meestal beschikbaar is in een handvol beperkte markten. Paramount+ is in dit geval uniek omdat het beschikbaar is in meer dan 200 markten in de Verenigde Staten. Dus als je geen online streamingdienst kunt vinden die een lokaal netwerk biedt, is de kans groot dat Paramount+ dekking heeft waar je woont.

Naast uw lokale CBS-filiaal biedt Paramount+ ook een stream van CBSN, het 24/7 live nieuwskanaal van CBS.

Hoeveel shows kun je tegelijkertijd bekijken op Paramount+?

Als je een show op Paramount+ bekijkt, of het nu in de live feed of op aanvraag is, is het een stream. De service beperkt het aantal streams dat tegelijkertijd actief kan zijn, dus zelfs als je Paramount+ op meerdere apparaten hebt, is er een limiet aan het aantal dat je tegelijk kunt gebruiken.

Paramount+ staat maximaal drie streams tegelijk toe, en die streams zijn van toepassing op alle apparaten die je bezit en elke video die je streamt.

Dat betekent dat je een livestream van je lokale CBS-filiaal op je computer kunt bekijken terwijl iemand anders hetzelfde account gebruikt om een aflevering op aanvraag naar je televisie te casten. Je kunt apparaten en live of on-demand content mixen en matchen, maar je bent altijd beperkt tot drie streams tegelijk.

Hoe snel moet je internet zijn om Paramount+ te kijken?

Paramount+ vereist een snelle internetverbinding en de kwaliteit van de video varieert afhankelijk van de snelheid.

De aanbevolen minimumsnelheden voor Paramount+ zijn:

  • 800+ Kbps om te streamen op een mobiel apparaat.
  • 1.5+ Mbps om live televisie of on-demand video te streamen naar een computer of een apparaat zoals Amazon Fire TV of Roku.
  • 4+ Mbps om Big Brother Live-feeds te streamen.

Big Brother Live gebruikt vier gelijktijdige videostreams, wat meer bandbreedte vereist dan normaal.

Biedt Paramount+ opties of speciale functies?

Hoewel Paramount+ een streamingdienst van ViacomCBS is, biedt het de mogelijkheid om Showtime-content toe te voegen tegen een extra vergoeding. Deze optie is waarschijnlijk omdat CBS eigenaar is van Showtime, dus het toevoegen van premium Showtime-content aan Paramount+ is een logische keuze.

Je kunt Showtime alleen toevoegen aan een maandelijks Paramount+ abonnement dat je via de Paramount+ website hebt gekocht. Als u jaarlijks beta alt of een abonnement neemt via de App Store van Apple of een andere service, ziet u de optie om Showtime toe te voegen niet.

Live televisie kijken op Paramount+

De belangrijkste focus van Paramount+ is het aanbieden van een online feed van uw lokale CBS-station, wat betekent dat u de service kunt gebruiken om CBS op uw computer, telefoon of op uw televisie te bekijken met de juiste hardware.

Om live televisie te kijken op Paramount+:

  1. Navigeer naar www.paramountplus.com.
  2. Beweeg je muis over Live TV.

    Image
    Image
  3. Selecteer CBS (Local Station) om uw lokale CBS-kanaal te bekijken, CBSN (24/7 News) om een live feed te bekijken van CBSN, CBS Sports HQ om sportnieuws te bekijken, of ET Live om entertainmentnieuws te bekijken.

    Image
    Image

    Hoewel de videospeler een pauzeknop heeft wanneer je Paramount+ op je computer bekijkt, kun je live televisie niet pauzeren met de service.

Heeft Paramount+ On Demand of een DVR?

Hoewel de belangrijkste focus van Paramount+ live televisie is, omvat het ook on-demand content. De selectie is voor de meeste uitzendingen beperkt tot het huidige seizoen, maar voor sommige oudere shows zijn volledige seizoenen en zelfs complete series beschikbaar.

Naast de huidige series en oudere shows heeft Paramount+ exclusieve content. De enige plek waar je Star Trek: Discovery kunt kijken, is bijvoorbeeld op Paramount+. The Good Fight, een spin-off van The Good Wife, is ook exclusief voor Paramount+.

Paramount+ heeft geen digitale videorecorder (DVR)-functie, dus de enige manier om een gemiste uitzending te bekijken, is te wachten tot deze in het on-demand gedeelte verschijnt.

Een on-demand televisieprogramma of film bekijken op Paramount+:

  1. Navigeer naar www.paramountplus.com.
  2. Selecteer Shows om een lijst met beschikbare series weer te geven en kies vervolgens degene die je wilt bekijken.

    Image
    Image
  3. Selecteer Nu kijken om meteen in de show te springen, of scroll naar beneden en selecteer een specifieke aflevering die je wilt bekijken.

    Image
    Image

    Je kunt on-demand inhoud pauzeren, en als je weggaat en terugkomt, gaat het verder waar je was gebleven. Je kunt ook een plek op de videotijdlijn selecteren om vooruit te spoelen, maar als je een commercial probeert over te slaan, wordt de commercial automatisch afgespeeld.

Kun je films huren op Paramount+?

Sommige live televisiestreamingdiensten bieden pay-per-view en verhuurcontent, maar Paramount+ niet. Er is een selectie gratis on-demand films beschikbaar, en u krijgt toegang tot meer als u Showtime aan uw abonnement toevoegt.

Image
Image

Als je een recente release wilt huren, kun je dat doen via niet-abonnementsdiensten zoals Vudu, Amazon en vele andere online bronnen.

FAQ

    Hoeveel kost Paramount+ (voorheen CBS All Access)?

    Het Limited Commercials-abonnement begint bij $ 5,99 per maand of $ 59,99 per jaar. Het commerciële gratis abonnement kost $ 9,99 per maand of $ 99,99 per jaar.

    Hoe annuleer ik Paramount+ (voorheen CBS All Access)?

    De meeste abonnees kunnen hun Paramount+ abonnement opzeggen via de Paramount+ website of hun streamingapparaat. Als u de app verwijdert, wordt uw abonnement niet geannuleerd.

    Is Paramount+ (voorheen CBS All Access) gratis als ik Amazon Prime heb?

    Hoewel Amazon Prime een gratis proefperiode van 7 dagen voor Paramount+ biedt, is het abonnement niet gratis. Om je aan te melden voor een gratis proefperiode, ga je naar amazon.com/channels, selecteer je het Paramount+ kanaal en kies je de Limited Commercials optie.

    Verdwijnt CBS All Access?

    Nee. De naam is echter veranderd. Op 4 maart 2021 werd CBS All Access omgedoopt tot Paramount+. Als u een CBS All Access-abonnee was, bent u nu een Paramount+-abonnee.