Hoe Viber voor Android te installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Viber voor Android te installeren
Hoe Viber voor Android te installeren
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Viber-app-pagina en download Viber voor Android. Open de app en doorloop de installatie- en verificatie-instructies.
  • U moet toegang verlenen tot uw locatie en lijst met contactpersonen voor volledige toegang.
  • Viber belt via wifi-hotspots en data-abonnementen. Zonder data-abonnement betaal je voor elke MB die wordt gebruikt voor oproepen en berichten.

Er zijn verschillende VoIP-apps voor Android waarmee je gratis kunt bellen via een internetverbinding, via wifi of een data-abonnement. Een populaire VoIP-app is Viber. Viber vereist geen gebruikersnaam en wachtwoord. Het gebruikt uw mobiele telefoonnummer en integreert het in uw contactenlijst. Leer hoe u Viber installeert op Android-apparaten met Android 4.1 of hoger.

Viber downloaden en installeren

Om Viber op een Android-telefoon te installeren:

  1. Op het Android-apparaat opent u Google Play en zoekt u naar Viber om naar de Viber-app-pagina te gaan.
  2. Tik op Install om de app automatisch te downloaden en te installeren.
  3. Tik op Open.

    Image
    Image
  4. Tik in het welkomstscherm met de functies van de app op Doorgaan en voer vervolgens uw mobiele telefoonnummer in.
  5. Viber detecteert automatisch uw locatie en netnummer. Als de locatie niet correct is, kies dan de juiste locatie.

    Image
    Image
  6. Wanneer u om toestemming wordt gevraagd om Viber toegang te geven tot uw contactenlijst, accepteert of weigert u toestemming.
  7. Viber stuurt je een activeringscode in een sms om te verifiëren dat je de eigenaar bent van het telefoonnummer. Voer de viercijferige code in en begin met het bellen naar je vrienden.

Wat u nodig hebt om Viber te installeren

Viber vereist een compatibele en ondersteunde smartphone. De meeste Android-apparaten zijn compatibel. Dit komt omdat Android een open besturingssysteem is met betrekking tot hardware-integratie en softwareontwikkeling.

De instructies voor het installeren en configureren van Viber op iPhone en iPad zijn vergelijkbaar met het installatieproces op Android-apparaten. De iPad wordt echter slechts gedeeltelijk ondersteund.

Image
Image

Viber vereist ook een internetverbinding via wifi of mobiel. Viber belt via Wi-Fi-hotspots, ook thuis en op kantoor, en via een data-abonnement om onderweg te bellen. Als je geen onbeperkt data-abonnement hebt, betaal je voor elke MB aan data die je gebruikt voor oproepen en berichten. Viber-ondersteuning zegt dat de app 240 KB aan gegevens per minuut gebruikt, op en neer. Dat is 14 MB per uur aan communicatie.

Voordat je kunt bellen, heb je een lijst met vrienden nodig. U kunt geen Viber-oproepen plaatsen of Viber-berichten verzenden naar mensen die Viber niet gebruiken.

Haal het meeste uit Viber

Je bespaart geld met Viber als je een aantal contacten hebt die je vaak belt, zoals familie, vrienden en collega's. Vraag hen om Viber te installeren en de gesprekken met hen zijn gratis, vooral als u belt via Wi-Fi-hotspots. Je kunt ook groepsberichten organiseren in Viber en de app veranderen in een samenwerkingstool.

Aanbevolen: