Hoe Microsoft Teams voor Mac te installeren en in te stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Teams voor Mac te installeren en in te stellen
Hoe Microsoft Teams voor Mac te installeren en in te stellen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer op de Microsoft-website Download Teams > Download for Desktop > Download Teams. Selecteer Doorgaan op het welkomstscherm.
  • Selecteer Installeren. Voer een admin-wachtwoord in en kies Install Software. Wanneer de installatie is voltooid, selecteert u Close.
  • Start de Teams app en log in met een Microsoft-account. Personaliseer Teams op het scherm Instellingen voor meldingen, privacy en andere opties.

Dit artikel legt uit hoe je Microsoft Teams downloadt, installeert en instelt op een Mac-computer. Deze informatie is van toepassing op Macs met OS X El Capitan (10.11) of nieuwer.

Download Microsoft Teams voor Macs

De Microsoft Teams-app combineert tekst-, spraak- en videochat met andere samenwerkingsfuncties. U kunt zich er zelfstandig voor aanmelden of het gebruiken als onderdeel van de grotere Office 365-suite met applicaties. Hier leest u hoe u Microsoft Teams voor Mac downloadt, installeert en instelt. Microsoft biedt een installatieprogramma voor Teams in het. PKG-formaat, dat u via een wizard door de installatie leidt.

  1. Ga eerst naar de website van Microsoft en selecteer de Download Teams link in de hoofdnavigatie.

    Image
    Image
  2. Klik vervolgens op de Download for Desktop knop.

    Image
    Image
  3. Klik ten slotte op de knop Download Teams.

    Image
    Image

Uw downloadoptie komt overeen met het besturingssysteem van de machine waarop u deze downloadt. Zorg ervoor dat je een Mac gebruikt om het installatieprogramma te downloaden, zelfs als dit niet de computer is waarop je Teams uiteindelijk gaat installeren.

Microsoft Teams installeren op macOS

Het installatieprogramma maakt het heel gemakkelijk om Teams op je Mac aan de gang te krijgen. Dubbelklik op het. PKG-bestand om de installatie automatisch te starten.

  1. Het eerste scherm van het installatieprogramma geeft een eenvoudig introductiebericht weer. Klik op Doorgaan om verder te gaan.

    Image
    Image
  2. Het volgende scherm laat je weten hoeveel schijfruimte het zal gebruiken, en vraagt om bevestiging waar je het moet installeren. Als u een standaard schijfindeling gebruikt (bijvoorbeeld een MacBook Air met slechts één schijf), moet deze aanbieden om op uw hoofdschijf te installeren. Als u meer dan één schijf heeft, kunt u op Change Install Location klikken om uw voorkeursbestemming te kiezen. Klik anders op Install om het proces te starten.

    Image
    Image
  3. Voordat er iets wordt geïnstalleerd, wordt u om een beheerderswachtwoord gevraagd. Voer er een in en druk vervolgens op Install Software.

    Image
    Image
  4. Het installatieprogramma begint nu met het kopiëren van bestanden en laat de voortgang zien.

    Image
    Image
  5. Eenmaal voltooid, zou u een succesbericht moeten krijgen. U kunt op Sluiten klikken om het installatieprogramma af te sluiten.

    Image
    Image

Zodra de installatie is voltooid, kunt u Teams starten vanuit de map Toepassingen.

Hoe Microsoft Teams in te stellen op macOS

Wanneer je Teams voor het eerst start, wordt je gevraagd om in te loggen met een Microsoft-account. Dit kan een persoonlijk account zijn of een account dat door uw bedrijf is verstrekt (zoals Office 365).

Image
Image

Als je klaar bent, kun je de app naar wens afstemmen door op de rechterbovenhoek te klikken en vervolgens op Instellingen.

Image
Image

Dit zal een dialoogvenster openen waarin u het volgende kunt aanpassen:

  • Algemeen: Opties op hoog niveau zoals thema, opstartgedrag en taal.
  • Privacy: Enquêtes of contact van bepaalde mensen toestaan, zelfs in de modus Niet storen.
  • Notifications: Schakel de meldingen in of uit die Teams je laat zien.
  • Apparaten: Configureer en test apparaten zoals uw luidsprekers, microfoon en camera.
  • Oproepen: stel op dit scherm opties in zoals voicemail en doorschakelen.

Teams werkt op precies dezelfde manier, ongeacht je besturingssysteem.

Aanbevolen: