Hoe Microsoft Office te installeren of opnieuw te installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Office te installeren of opnieuw te installeren
Hoe Microsoft Office te installeren of opnieuw te installeren
Anonim

Wat te weten

  • Na aankoop logt u in en voert u de productsleutel in. Selecteer vervolgens Install Office > Run > Yes op UAC > Yesom > te installeren Sluiten.
  • Om Office opnieuw te installeren, gaat u naar Mijn account, selecteert u de downloadlink en volgt u de installatie-instructies

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u Microsoft 365 of Office 2019 downloadt en installeert op een Windows- of Mac-laptop, computer of tablet.

Hoe installeer ik Microsoft Office

Na aankoop van Microsoft Office, activeer en download het product. Gedetailleerde instructies zijn opgenomen in de verpakking als u de software in een winkel koopt of online een sleutelkaart bestelt bij bijvoorbeeld Amazon. Als u rechtstreeks bij Microsoft bestelt, ontvangt u de link in een e-mail. Er staat een link "Office installeren" op de bon.

Als uw organisatie volumelicentieversies gebruikt, kan de IT-afdeling van uw bedrijf een andere methode gebruiken om Office te installeren. Praat met uw IT-afdeling voor hulp bij de installatie.

  1. Ga naar setup.office.com en meld u aan met uw Microsoft-account of maak een nieuw account.
  2. Voer uw productsleutel (of activeringscode) in. Deze productsleutel laat Microsoft weten dat de software legaal is gekocht. De sleutel wordt geleverd met elke fysieke verpakking die u ontvangt en wordt in een e-mail opgenomen als u digitaal bestelt. Selecteer ook uw land of regio en taal.

    Schrijf deze activeringscode op en bewaar deze op een veilige plaats. U zult het gebruiken als u Microsoft Office opnieuw moet installeren.

    Image
    Image
  3. Select Install Office. Nadat het installatiebestand is gedownload, hangt het volgende af van de webbrowser die u gebruikt. Wanneer u Install selecteert, wordt u in een dialoogvenster onderaan gevraagd om het bestand uit te voeren, op te slaan of te annuleren. Selecteer Run en doorloop het installatieproces.

    De eenvoudigste manier om Microsoft Office te installeren is om de Edge-browser te gebruiken.

    Image
    Image
  4. Als het gebruikersaccountbeheer vraagt of u wilt dat de app wijzigingen aan uw apparaat aanbrengt, selecteert u Yes.
  5. Zodra je het gedownloade bestand hebt uitgevoerd, begint het installatieproces automatisch. Als Windows vraagt of u de installatie wilt toestaan, selecteert u Yes. Als u wordt gevraagd om geopende programma's te sluiten, selecteert u opnieuw Yes.

  6. De installatie is voltooid wanneer u de zin ziet: "U bent helemaal klaar! Office is nu geïnstalleerd", en er wordt een animatie afgespeeld om u te laten zien waar u Office-toepassingen op uw computer kunt vinden. Selecteer Sluiten.
  7. Microsoft Office is nu geïnstalleerd en klaar voor gebruik.

    Mogelijk wordt u gevraagd updates voor Office te installeren. Als dat zo is, laat die updates dan gebeuren.

Om Microsoft Office opnieuw te installeren, gaat u naar Mijn account en selecteert u de downloadlink als u het installatiebestand nog niet op uw harde schijf hebt staan. Volg daarna de hierboven beschreven instructies. Als je het bestand wel hebt, voer het dan uit om het installatieproces opnieuw te starten.

Aanbevolen: