Een afbeelding inline in een bericht invoegen met Mac OS X Mail

Inhoudsopgave:

Een afbeelding inline in een bericht invoegen met Mac OS X Mail
Een afbeelding inline in een bericht invoegen met Mac OS X Mail
Anonim

Wat te weten

  • Sleep de afbeelding en zet deze neer in uw Mail-e-mail.
  • Of, selecteer File > Bestand bijvoegen.
  • Of, klik op de photo browser knop of paperclip icoon en selecteer de afbeelding om in te voegen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een inline-afbeelding in OS X of macOS Mail invoegt in de volgende besturingssystemen: macOS Catalina (10.15), macOS Mojave (10.14), macOS High Sierra (10.13), macOS Sierra (10.12), OS X El Capitan (10.11), OS X Yosemite (10.10), OS X Mavericks (10.9), OS X Mountain Lion (10.8) en OS X Lion (10.7).

Een afbeelding inline in een bericht invoegen

Als u een afbeelding of afbeelding in de hoofdtekst van een e-mail wilt verzenden, stelt u zoals gewoonlijk een nieuwe e-mail op. Sleep de gewenste afbeelding van het bureaublad of een Finder-venster naar de gewenste plaats in het bericht.

Of plaats de cursor waar u de afbeelding wilt laten verschijnen in de hoofdtekst van uw e-mail en selecteer File > Bestand bijvoegen om voeg een afbeelding in.

Image
Image

Nog een ander alternatief: klik op het Photo Browser-pictogram bovenaan de Mail-app om door uw Foto's- en Photo Booth-collecties te bladeren, of voeg afbeeldingen in door eerst op het paperclip-pictogram te klikken bovenaan de e-mail.

Image
Image

U kunt ook de cursor plaatsen waar u de afbeelding wilt laten verschijnen in de hoofdtekst van uw e-mail en File > Attach File selecteren om voeg een afbeelding in.

Een oplossing voor problemen met inline afbeeldingen

One Mail-instelling kan ervoor zorgen dat afbeeldingen aan het einde van de e-mail verschijnen. Om dit op te lossen:

  1. Klik op Bewerken.

    Image
    Image
  2. Selecteer Bijlagen in het vervolgkeuzemenu.

    Image
    Image
  3. Als je een vinkje ziet voor Voeg bijlagen altijd toe aan het einde van bericht, klik dan om het te verwijderen en inline afbeeldingen toe te staan.

    Image
    Image

Aanbevolen: