Een inline-afbeelding invoegen in een Outlook-bericht

Inhoudsopgave:

Een inline-afbeelding invoegen in een Outlook-bericht
Een inline-afbeelding invoegen in een Outlook-bericht
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer HTML-opmaak voor uw e-mail, als dit niet de standaard is.
  • Vervolgens, Insert > Illustrations en selecteer je afbeelding.
  • Voor Outlook.com selecteert u het afbeeldingspictogram, kiest u uw afbeelding en klikt u op Open.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een afbeelding in de hoofdtekst van een e-mail kunt invoegen in plaats van deze als bestand bij te voegen in Outlook 2019, 2016, 2013 en 2010, Outlook voor Microsoft 365 en Outlook.com.

Een afbeelding invoegen in een Outlook-bericht

Volg deze stappen om een inline afbeelding aan uw e-mail toe te voegen:

  1. Start een Nieuwe e-mail. Uw bericht moet in HTML-indeling zijn. Selecteer vervolgens het tabblad Format Text in het nieuwe e-mailberichtvenster.

    Image
    Image
  2. In de Format sectie, selecteer HTML.

    Image
    Image
  3. Selecteer het tabblad Invoegen. Plaats de cursor in uw berichttekst waar u de afbeelding wilt plaatsen.

    Image
    Image
  4. In de Illustrations sectie, selecteer Pictures. Het venster Afbeelding invoegen wordt geopend.

    U kunt online naar afbeeldingen zoeken zonder Outlook te verlaten door Online Pictures,te selecteren, waardoor Bing Image Search wordt weergegeven. U kunt ook afbeeldingen vinden in uw OneDrive-account.

    Image
    Image
  5. Navigeer naar de afbeelding die u wilt invoegen. Wanneer u de afbeelding hebt gevonden die u wilt gebruiken, selecteert u deze en selecteert u Insert.

    Voeg meerdere afbeeldingen tegelijk in door de Ctrl-toets ingedrukt te houden en elke afbeelding te selecteren die u wilt opnemen.

    Image
    Image
  6. Pas de grootte van uw afbeelding aan door een van de afbeeldingshandvatten rond de randen vast te houden en deze vervolgens te slepen. Het wordt groter of kleiner als u de hendel beweegt.

    Image
    Image
  7. Selecteer de Layout Options-knop (deze verschijnt wanneer u de afbeelding selecteert) om keuzes weer te geven voor hoe u wilt dat de afbeelding interageert met de omringende tekst. In lijn met tekst is standaard geselecteerd en lijnt de onderkant van de afbeelding uit met de tekstregel op het invoegpunt.

    De With Text Wrapping opties omvatten tekstterugloop eromheen, erachter, ervoor en ander gedrag. Het effect hangt af van de vorm van je afbeelding. Selecteer de optie die past bij wat je nodig hebt.

    Image
    Image

Een afbeelding invoegen in een Outlook.com-bericht

Het invoegen van een inline-afbeelding op Outlook.com is eenvoudig, hoewel u niet zoveel opties hebt om de afbeelding op te maken als in de softwareversies van Outlook.

  1. Uw bericht moet de HTML-indeling hebben (vs platte tekst) om een inline-afbeelding in te voegen. HTML is de standaardoptie, dus u hoeft deze niet te wijzigen, maar om dit te controleren, opent u een nieuw bericht en selecteert u de optieknop onderaan. Als het menu Overschakelen naar HTML biedt, selecteer het dan.

    Image
    Image
  2. Plaats de cursor in uw bericht waar u de afbeelding wilt plaatsen.
  3. Selecteer het afbeeldingspictogram in het menu onder uw bericht. Het bevindt zich op dezelfde menubalk als de knoppen Verzenden en Negeren. Het venster Afbeelding invoegen wordt geopend.

    Image
    Image
  4. Selecteer de afbeelding die u wilt invoegen en kies vervolgens Open.

    Image
    Image
  5. De afbeelding zal in je bericht verschijnen.

    Image
    Image

Over bestandsgroottes

Voordat u uw afbeelding invoegt, moet u controleren of deze niet te groot is. Door het te comprimeren, wordt de bestandsgrootte kleiner, zodat e-mailsystemen het aankunnen. Ze hebben meestal limieten voor de bestandsgrootte voor berichten, en als je afbeelding te groot is, zal deze niet doorgaan.

Als je afbeelding groot is, misschien omdat het het origineel is, kun je een hulpmiddel vinden om afbeeldingen te comprimeren. U moet ook het formaat van uw afbeelding wijzigen voor e-mail. Zodra je het hebt verkleind tot een hanteerbaar formaat, volg je de onderstaande stappen om het in je bericht in te voegen.

FAQ

    Hoe voeg ik een afbeelding toe aan mijn Outlook-handtekening?

    Selecteer File > in het linkerdeelvenster, selecteer Mail. Kies onder Berichten opstellen Handtekeningen. Selecteer in het gedeelte Handtekening bewerken het pictogram Afbeelding invoegen (tv met afbeelding erachter) en voeg uw afbeelding in > OK.

    Hoe voeg ik emoji in Outlook in?

    Gebruik de ingebouwde emoji-tool om emoticons in Outlook-e-mails in te voegen. Selecteer in de Formatting-balk de gele smiley. Selecteer Emoji's in het Expressions paneel. Selecteer de gewenste emoji en deze verschijnt in uw Outlook-bericht.

    Hoe plaats ik een handtekening in Outlook?

    Om een e-mailhandtekening in Outlook toe te voegen, opent u Outlook en selecteert u File > OptionsSelecteer in het dialoogvenster Outlook-opties Mail Selecteer onder Berichten opstellen Handtekeningen Selecteer in het vak Handtekeningen en briefpapier Kies standaardhandtekening Selecteer een handtekening die u in e-mails wilt opnemen, of selecteerNieuw om een nieuwe aan te maken.

    Hoe voeg ik een hyperlink in Outlook in?

    Als u een koppeling naar een Outlook-bericht in Outlook voor Microsoft 365 of Outlook Online wilt toevoegen, selecteert u de tekst en kiest u Koppeling invoegen in de opmaakbalk. Selecteer in Outlook op Windows-pc's de tekst en ga naar Insert > Link Ga op een Mac naar Format> Hyperlink

Aanbevolen: