Afbeeldingen inline invoegen met AOL Mail

Inhoudsopgave:

Afbeeldingen inline invoegen met AOL Mail
Afbeeldingen inline invoegen met AOL Mail
Anonim

Wat te weten

  • Plaats de cursor in het bericht en selecteer Afbeeldingen invoegen in uw e-mail. Navigeer naar de afbeelding en selecteer Open.
  • Om afbeeldingen naar een e-mailbericht te slepen en neer te zetten, houdt u de afbeelding of het bestand ingedrukt en sleept u het naar het AOL Mail-browservenster.

Dit artikel legt uit hoe u inline afbeeldingen in AOL Mail invoegt met Windows 10, Windows 8, Windows 7 en Mac OS X en nieuwer.

Afbeeldingen invoegen in AOL Mail

U kunt tot 15 Megabyte aan bijgevoegde bestanden in één e-mail verzenden met AOL Mail door afbeeldingen in te voegen of ze te slepen en neer te zetten in de berichttekst.

  1. Plaats tijdens het opstellen van een e-mail in AOL Mail de cursor op de plaats waar u de afbeelding wilt laten verschijnen.
  2. Selecteer in de compositiewerkbalk Afbeeldingen invoegen in uw e-mail.

    Image
    Image
  3. Selecteer het afbeeldingsbestand dat u wilt invoegen en kies vervolgens Open. Of dubbelklik op het bestand.

Om afbeeldingen naar een e-mailbericht te slepen en neer te zetten, houdt u de afbeelding of het afbeeldingsbestand ingedrukt en sleept u deze naar het tabblad of de pagina van AOL Mail in een browser. De pagina verandert en toont twee gebieden in de hoofdtekst van de e-mail:

  • Slaat bijlagen hier neer: zet afbeeldingen of bestanden neer die u aan de e-mail wilt toevoegen, maar niet inline wilt weergeven. Deze bestanden verschijnen als bijlagen bij de e-mail, maar worden niet weergegeven in de hoofdtekst van het bericht.
  • Slaat afbeeldingen hier neer: zet afbeeldingen die u inline wilt weergeven, in de hoofdtekst van het e-mailbericht.
Image
Image

Bottom Line

Als je een afbeelding in de tekst van een e-mail invoegt, maar deze niet precies is waar je hem wilt hebben, verplaats hem dan door hem naar een nieuwe positie te slepen. Als u de afbeelding verplaatst, wordt deze transparant, zodat u de tekst erachter kunt zien. Zoek de cursor in de tekst; het beweegt terwijl u de afbeelding door de berichtruimte sleept. Plaats de cursor op de plaats waar u de afbeelding wilt laten verschijnen en laat hem vallen.

De weergavegrootte van ingevoegde afbeeldingen wijzigen

AOL Mail verkleint automatisch de weergavegrootte van de ingevoegde afbeelding. Dit heeft geen invloed op de bijgevoegde afbeelding, alleen op de grootte waarop deze wordt weergegeven in de hoofdtekst van de e-mail. Om grote afbeeldingsbestanden kleiner te maken, past u het formaat van de afbeelding aan voordat u deze in de e-mail invoegt om de downloadgrootte te verkleinen.

  1. Plaats de muiscursor over de afbeelding.
  2. Klik op het Settings pictogram dat in de linkerbovenhoek van de afbeelding verschijnt.

    Image
    Image
  3. Selecteer Small, Medium of Large voor de afbeeldingsgrootte.

    Image
    Image
  4. Wijzig de opties voor uitlijning of tekstterugloop, als u dat wilt.

Verwijder een ingevoegde afbeelding

Een ingevoegde afbeelding uit een e-mailbericht verwijderen:

  1. Beweeg de muisaanwijzer over de ongewenste afbeelding.
  2. Selecteer de X in de rechterbovenhoek van de afbeelding.

Aanbevolen: