Hoe Microsoft Teams aan Outlook toe te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Microsoft Teams aan Outlook toe te voegen
Hoe Microsoft Teams aan Outlook toe te voegen
Anonim

Wat te weten

  • De Teams-invoegtoepassing voor Outlook wordt automatisch ingeschakeld wanneer u beide toepassingen installeert.
  • Hiermee kunt u snel contact opnemen met uw collega's via Teams of een online ruimte toevoegen aan een vergadering.
  • Zorg ervoor dat de COM-invoegtoepassing voor teams niet is uitgeschakeld.

Dit artikel laat zien hoe u de Teams-invoegtoepassing voor Microsoft Outlook installeert, zodat u gemakkelijk online ruimtes kunt maken voor uw Outlook-vergaderingen. Deze instructies werken voor Outlook 2016 en 2019 en de huidige Office 365-versie op Windows en macOS.

De Teams-invoegtoepassing installeren in Microsoft Outlook

Teams-functies toevoegen aan Outlook maakt gebruik van een invoegtoepassing. Aangezien Teams en Outlook beide Microsoft-producten zijn, hoeft u alleen maar beide programma's te installeren om ze samen te gebruiken.

Zorg ervoor dat u de applicatie die het eerst is geïnstalleerd sluit en opnieuw start voordat u de tweede opent om ervoor te zorgen dat de invoegtoepassing wordt opgehaald tijdens de lancering.

Hoe de Teams-invoegtoepassing voor Microsoft Outlook te gebruiken

De Teams-invoegtoepassing biedt veel handige functies voor Outlook, zoals beschreven in de volgende secties.

Voor de onderstaande items moet je lid zijn van dezelfde organisatie of hetzelfde team. Als u bijvoorbeeld uw Office 365- en Teams-accounts via uw werkgever heeft, kunt u de status van uw andere collega's zien. Maar u kunt mogelijk de status van mensen buiten uw bedrijf niet zien (en zij kunnen de uwe ook niet zien), tenzij u samen in Teams samenwerkt.

Contact opnemen met teamstatus

Je kunt de Teams-status van contacten Teams-status zien als onderdeel van hun avatars. Rechtsonder op de foto van de contactpersoon ziet u een badge en de kleur ervan komt overeen met die van hun status in Teams. Groen betekent bijvoorbeeld beschikbaar, terwijl rood betekent dat u zich momenteel in een vergadering bevindt. U kunt uw muisaanwijzer over de badge bewegen om een tooltip van de precieze status te krijgen voor het geval de kleur alleen niet genoeg is.

Chats en audiogesprekken starten

Misschien weet je ook dat als je de muisaanwijzer op de foto of avatar van de contactpersoon plaatst, er een pop-up verschijnt met hun informatie, zoals titel of e-mail toevoegen Een audiogesprek of tekstchat starten met je contacten vanuit de pop-up wanneer je de muisaanwijzer erop plaatst hun avatars.

Teams-ruimten toevoegen aan Outlook-vergaderingen

Ten slotte kunt u snel een speciale Teams-ruimte toevoegen aan elke vergadering die u in Outlook maakt door op de Teams Meeting-knop te klikken die in de lintwerkbalk voor nieuwe vergaderingen verschijnt (zoals weergegeven hieronder).

Image
Image

Het geeft uw genodigden een link om deel te nemen aan de vergadering op hun Teams-apparaat, evenals een inbelnummer als het Microsoft-account waarmee u teams ontvangt, is geabonneerd op spraakservice.

De Outlook Teams-invoegtoepassing controleren

Als u om de een of andere reden de functies die in de laatste sectie zijn beschreven niet ziet, is er mogelijk een probleem met uw invoegtoepassing. Gelukkig is het eenvoudig te controleren.

  1. Klik eerst op het tabblad File op de lintwerkbalk om naar het Backstage-gebied te gaan.

    Image
    Image
  2. Selecteer vervolgens Options onderaan het menu aan de linkerkant.

    Image
    Image
  3. Selecteer nu Add-ins aan de linkerkant van het dialoogvenster.

    Image
    Image
  4. Je ziet het onderstaande scherm. Zorg ervoor dat de Microsoft Teams Meeting-invoegtoepassing voor Microsoft Office niet wordt vermeld in de sectie Disabled Application Add-ins van de lijst.

    Image
    Image
  5. Zo ja, selecteer Uitgeschakelde invoegtoepassingen in de vervolgkeuzelijst Beheren en klik op Go.

    Image
    Image
  6. Vind Microsoft Teams Meeting-invoegtoepassing voor Microsoft Office in de lijst die verschijnt, selecteer deze, klik op Enable en klik vervolgens op Sluiten.

    Eenmaal opnieuw geactiveerd, zou u alle geweldige Teams-functies moeten krijgen de volgende keer dat u Outlook opnieuw start.

    Image
    Image

Aanbevolen: