Hoe PDF-bestanden op Mac te combineren

Inhoudsopgave:

Hoe PDF-bestanden op Mac te combineren
Hoe PDF-bestanden op Mac te combineren
Anonim

Wat te weten

  • Preview: Selecteer de zijbalkknop > Thumbnails. Open PDF, selecteer miniaturen en sleep naar de zijbalk Miniaturen van de nieuwe PDF. Opslaan.
  • Adobe Acrobat: Zoek Combine Files en selecteer Use Now > Add Files. Kies bestanden en selecteer vervolgens Bestanden toevoegen. Bestel zoals je wilt. Selecteer Combineren.
  • Combine PDF: Ga naar Combineer PDF en selecteer Upload Files. Kies documenten. Selecteer Download. Herschik indien nodig. Kies Combineren.

Als je meerdere PDF-bestanden in één bestand moet combineren en je hebt een Mac, dan kun je gemakkelijk meerdere PDF's gratis combineren. Of je nu software gebruikt die bij je Mac, websites of betaalde opties wordt geleverd, hier is wat je moet weten over het combineren van PDF-bestanden op elke versie van macOS.

Hoe PDF-bestanden op Mac te combineren met Preview

Het Preview-programma dat vooraf op elke Mac is geïnstalleerd, biedt een supereenvoudige manier om gratis PDF-bestanden te combineren. Volg gewoon deze stappen:

  1. Open de PDF-bestanden die u wilt combineren met Voorvertoning. De Preview-app bevindt zich in de map Programma's op uw Mac.

    Image
    Image
  2. Zorg ervoor dat paginaminiaturen zichtbaar zijn in beide PDF's door op de zijbalkknop te klikken en vervolgens op Thumbnails.

    Image
    Image
  3. Selecteer op één PDF de miniaturen. U kunt ze allemaal selecteren door op command+A te klikken, of afzonderlijke pagina's door Shift ingedrukt te houden en vervolgens op de pagina's te klikken die u wilt samenvoegen.
  4. Sleep de miniaturen die u in de laatste stap 3 hebt geselecteerd naar de zijbalk Miniaturen op de andere PDF. Dit voegt de nieuwe pagina's samen met de bestaande PDF.

    Image
    Image

    Om te kiezen waar in het samengevoegde bestand de nieuwe PDF wordt toegevoegd, sleept u het in de zijbalk om het bestand in de juiste volgorde te plaatsen. Je kunt de pagina's in de Thumbnails-zijbalk ook opnieuw rangschikken nadat je de nieuwe PDF hebt gesleept en neergezet, als je dat wilt.

  5. Sla de nieuwe, gecombineerde PDF op.

    Image
    Image

Hoe PDF-bestanden op Mac te combineren met Adobe Acrobat

Als je Adobe Acrobat hebt - dat deel uitmaakt van Adobe's Creative Cloud-lijn van hoogwaardige grafische programma's, animaties en publicatieprogramma's - kun je in plaats daarvan PDF's samenvoegen met dat programma. Dit is wat je moet doen:

Je kunt dit alleen doen met de betaalde versie van Adobe Acrobat. Het gratis Adobe Acrobat Reader-programma kan geen PDF's combineren en vraagt u alleen om te upgraden naar de betaalde versie.

  1. Open Adobe Acrobat.
  2. Zoek op het startscherm van Adobe Acrobat de sectie Bestanden combineren en klik op Nu gebruiken.

    Image
    Image

    Als deze optie niet standaard voor u wordt weergegeven, klikt u eerst op See All Tools.

  3. Klik op Bestanden toevoegen.

    Image
    Image
  4. Er verschijnt een Finder-venster. Navigeer naar de PDF's die u wilt combineren en selecteer ze. Je kunt ze een voor een selecteren, bestanden naast elkaar selecteren door Shift ingedrukt te houden wanneer je klikt, of bestanden selecteren die niet naast elkaar staan dooringedrukt te houden Command wanneer u klikt.

    Als je alle bestanden hebt geselecteerd die je wilt combineren, klik je op Bestanden toevoegen.

    Image
    Image
  5. Alle bestanden die u gaat combineren, worden weergegeven. U kunt ze slepen en neerzetten om hun volgorde in de gecombineerde PDF te wijzigen. Als ze in de gewenste volgorde staan, klik je op Combine.

    Image
    Image
  6. Nadat de bestanden zijn gecombineerd, wordt de samengevoegde PDF weergegeven. Je kunt de pagina's hier nog steeds opnieuw bestellen, als je wilt. Klik op Paginaminiaturen in de zijbalk en versleep de pagina's om ze opnieuw te ordenen.

    Image
    Image
  7. Sla de PDF op.

Hoe PDF-bestanden combineren op Mac met behulp van Combineer PDF

Als je je pdf's liever combineert met een gratis online tool, heb je een aantal opties. Voor deze instructies kozen we Combineer PDF, maar er zijn nog een aantal andere goede opties. We houden ook van PDF Merge.

Volg deze stappen om PDF combineren te gebruiken:

  1. Ga in uw favoriete webbrowser naar de Combine PDF-website. Klik op Bestanden uploaden.

    Image
    Image
  2. Navigeer door uw harde schijf om de PDF's die u wilt combineren te zoeken en te selecteren en klik vervolgens op Choose.

    Image
    Image

    Je kunt de PDF's ook naar de pagina slepen en neerzetten, als je die route verkiest.

  3. De pdf's worden geüpload en vervolgens geconverteerd voor gebruik door de website. Wacht tot dat proces is voltooid en beide PDF's tonen de Download optie.

    Image
    Image
  4. Sleep de bestanden en zet ze neer om de volgorde te wijzigen waarin ze worden samengevoegd.
  5. Klik op Combine om de PDF's samen te voegen (en, als uw browser u om een beveiligingswaarschuwing vraagt, klikt u op Allow).

    Image
    Image
  6. De gecombineerde PDF wordt automatisch gedownload naar de map Downloads van uw Mac. De PDF krijgt de naam combinepdf.pdf.

    Image
    Image
  7. Open de samengevoegde PDF met Preview of Adobe Acrobat om de resultaten te zien of om pagina's opnieuw te ordenen met behulp van de stappen die eerder in dit artikel zijn beschreven.

Aanbevolen: