Hoe maak je een back-up of kopieer je je Outlook-informatie

Inhoudsopgave:

Hoe maak je een back-up of kopieer je je Outlook-informatie
Hoe maak je een back-up of kopieer je je Outlook-informatie
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Bestand > Info > Accountinstellingen > Gegevens Bestanden, markeer het PST-bestand, selecteer Bestandslocatie openen en kopieer het gemarkeerde bestand.
  • Ga naar de map waarin u de back-up of kopie van het PST-bestand wilt en selecteer vervolgens Home > Plakken of druk op Ctrl+ V.
  • Outlook slaat de belangrijkste gegevens op in PST-bestanden, maar sommige instellingen worden opgeslagen in aparte bestanden, waarvan u misschien ook een back-up wilt maken.

Dit artikel legt uit hoe u een kopie van uw Outlook-e-mails kunt maken, zodat u een reservekopie hebt. Instructies zijn van toepassing op Outlook 2019, Outlook 2016, Outlook 2013, Outlook 2010 en Outlook voor Microsoft 365.

Maak een back-up of kopieer uw Outlook-e-mail, contacten en andere gegevens

Een reservekopie maken van uw persoonlijke mappen (.pst)-bestanden of ze naar een andere computer verplaatsen, kan net zo eenvoudig zijn als het kopiëren van een enkel bestand.

  1. Ga naar File en selecteer Info.

    Image
    Image
  2. Select Accountinstellingen > Accountinstellingen.

    Image
    Image
  3. In het Accountinstellingen dialoogvenster, selecteer de Gegevensbestanden tab.

    Image
    Image
  4. In de Name lijst markeert u het PST-bestand dat u wilt archiveren.

    OST-bestanden (bestanden in de kolom Locatie met de.ost-extensie) slaan e-mails op voor Exchange- en IMAP-e-mailaccounts. U kunt deze OST-bestanden kopiëren, maar om gegevens uit OST-bestanden te extraheren, gebruikt u een hulpprogramma van derden, zoals OST to PST Converter.

  5. Selecteer Open bestandslocatie.

    Image
    Image
  6. Klik in Windows Verkenner met de rechtermuisknop op het gemarkeerde bestand.

    Image
    Image
  7. Selecteer Kopiëren.

    Als u niet met de rechtermuisknop op het bestand wilt klikken, gaat u naar het tabblad Home en selecteert u Copy. Of, als u de voorkeur geeft aan sneltoetsen, drukt u op Ctrl+C.

    Image
    Image
  8. Ga naar de map waarin u de back-up of kopie van het PST-bestand wilt en selecteer vervolgens Home > Plakken. Of druk op Ctrl+V.
  9. Sluit het Windows Verkenner-venster.
  10. In het Accountinstellingen dialoogvenster, selecteer Sluiten.

Welke Outlook-gegevens en -voorkeuren worden niet bewaard in PST-bestanden?

Outlook slaat de belangrijkste gegevens op in PST-bestanden, maar sommige instellingen worden opgeslagen in aparte bestanden, waarvan u misschien ook een back-up of kopie wilt maken.

In het bijzonder omvatten deze bestanden en hun standaardlocaties:

  • E-mailhandtekeningen gemaakt in Outlook:.rtf-,.txt- en.htm-bestanden (één voor elke indeling) met de naam van de handtekening bevinden zich in \Gebruikers\[gebruiker]\ AppData\Roaming\Microsoft\Signatures
  • Instellingen voor verzend- en ontvangstschema's in Outlook:.srs-bestanden (bijvoorbeeld Outlook.srs) bevinden zich in \Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\Microsoft \Outlook
  • E-mails die zijn opgeslagen als sjablonen voor hergebruik:.oft-bestanden (bijvoorbeeld Template.oft) bevinden zich in \Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\Microsoft \Templates
  • Woordenboeken die woorden bevatten waarvan u niet wilt dat de spellingcontrole van Outlook deze als spelfouten markeert:.dic-bestanden (bijvoorbeeld Custom.dic) bevinden zich in \Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\Microsoft\UProof
  • Printerinstellingen (inclusief paginaformaten en kop- of voettekst) voor e-mails die zijn gemaakt in Outlook: OutlPrnt bevindt zich in \Users\[gebruiker]\AppData\Roaming\Microsoft\ Outlook

Aanbevolen: