De beste niet-Apple-plaatsen om een iPad te kopen

Inhoudsopgave:

De beste niet-Apple-plaatsen om een iPad te kopen
De beste niet-Apple-plaatsen om een iPad te kopen
Anonim

Als je van plan bent een iPad te kopen, is je eerste gedachte misschien om naar je plaatselijke Apple Store of naar de website van Apple te gaan om je aankoop te doen. Maar veel andere winkels verkopen het ook, en rond shoppen kan je een exclusieve promotie of korting opleveren.

Een opmerking over kortingen en verkopen

In de meeste gevallen kan het vergelijken van winkelen bij een paar winkels voor het gewenste artikel er vaak toe leiden dat u geld bespaart of extra producten of diensten krijgt bij uw aankoop. Dat is over het algemeen niet waar met de iPad. Apple controleert strikt de prijzen van zijn producten, inclusief waar andere winkels ze voor kunnen verkopen, dus het is zeldzaam om significant verschillende prijzen te zien bij verschillende winkels.

Je zult waarschijnlijk kleine variaties zien in de prijs van een iPad tussen winkels, maar over het algemeen zal het verschil slechts een paar dollar zijn. Een verschil van zelfs 10% tussen winkels is uiterst zeldzaam (dat zou een behoorlijk grote verkoop zijn voor een Apple-product). De kans is groter dat u aanvullende items vindt die bij het apparaat zijn geleverd, zoals een hoesje of een extra hoofdtelefoon.

Image
Image

Waar de iPad kopen

Hier zijn enkele van de andere retailers waar u rekening mee moet houden bij het kopen van een nieuwe iPad:

Amazon

Je kunt zo ongeveer alles kopen wat je wilt bij de grootste internetwinkel, dus natuurlijk is de iPad-familie inbegrepen. U kunt rechtstreeks bij Amazon kopen en bijna de volledige prijs betalen. Om een deal te scoren, ga je naar de Amazon Marketplace, waar derden en particulieren nieuwe en gebruikte modellen verkopen. Maar wees voorzichtig: de Marktplaats is steeds meer het domein van oplichters en misleidende verkopers. Doe je onderzoek voordat je koopt en koop altijd bij hoog gewaardeerde verkopers.

Appel

Grote verrassing, toch? Je kunt de iPad kopen bij de maker, via de Apple Stores in de detailhandel en online. Verwacht hier geen grote besparingen, tenzij je refurbished koopt of wacht op de zeldzame (meestal vakantie)verkopen.

Gespecialiseerde Apple-wederverkopers

Dit zijn onafhankelijke winkels die gespecialiseerd zijn in de verkoop en ondersteuning van Apple en Apple-compatibele producten. Deze bedrijven bestaan niet in alle gebieden, maar je kunt ze vaak vinden in grotere steden of universiteitssteden, of online.

Beste koop

Terwijl ongeveer tweederde van de Best Buy-winkels in de VS de originele iPad tijdens de lancering verkocht, hebben alle winkels van de keten de volledige iPad-lijn aangeboden sinds het debuut van de iPad 2. Bel je lokale Best Buy om de voorraad te controleren of koop online.

Telefoonbedrijven

Veel winkels die smartphones verkopen, verkopen ook de iPad. Dit geldt met name voor de grote mobiele telefoonbedrijven. Ze verkopen je graag een iPad, samen met een maandelijks mobiel data-abonnement voor de 4G-compatibele modellen.

Sam's Club

De inkoopclub van Walmart biedt alle modellen voor aankoop in de winkel. Vind je lokale Sam's Club.

Doel

Alle modellen van de iPad zijn verkrijgbaar bij Target's meer dan 1.800 winkels. Vind uw dichtstbijzijnde doel.

Walmart

's Werelds grootste detailhandelaar biedt alle iPad-modellen in winkels en online, vaak tegen een licht gereduceerde prijs. Vind uw lokale Walmart-winkel.

Aanbevolen: