Speel gratis PopCap-spellen: Bejeweled, Peggle, Zuma & Meer

Inhoudsopgave:

Speel gratis PopCap-spellen: Bejeweled, Peggle, Zuma & Meer
Speel gratis PopCap-spellen: Bejeweled, Peggle, Zuma & Meer
Anonim

In de loop der jaren heeft PopCap Games enkele van de meest verslavende en bekende casual games op de markt gemaakt. Titels als Bejeweled en Peggle hebben ontelbare uren van onze tijd gestolen omdat ze zo moeilijk weg te leggen zijn.

Helaas heeft PopCap Games in de loop der jaren veel van hun games stopgezet, en sinds EA het bedrijf in 2011 heeft overgenomen, leidt bijna elke poging om een oude PopCap Games-titel te spelen je door naar EA.com waar er weinig hulp is bij het vinden van een geldige link waar je het spel gratis kunt spelen of downloaden.

Als je het plezier van een PopCap-spel nog niet hebt ervaren, zijn er tal van manieren waarop je er een paar kunt testen zonder een cent te verliezen.

Bejeweled

Image
Image

Er zijn veel verschillende versies van dit populaire drie-op-een-puzzelspel en net zoveel manieren om het gratis te spelen. Er zijn drie versies: Classic, Blitz en Stars.

Als je in de stemming bent voor een snelle oplossing van jewel-matching-actie, is er de uitstekende Bejeweled Blitz op Facebook, waarmee je het spel in spurts van één minuut kunt spelen. Hetzelfde spel draait op iOS en Android.

Met de Bejeweled Stars-editie - ook beschikbaar op Facebook, Android en iOS - heb je nieuwe manieren om de edelstenen te matchen, door met edelstenen gevulde wolken op te tillen in verschillende secties van het bord om een waterval te veroorzaken en gletsjers te verplaatsen van edelstenen rond het bord, en Stromen die reeksen edelstenen verplaatsen. Je kunt contact maken en concurreren met vrienden, waardoor het een sociaal spel wordt.

Wat we leuk vinden

Verschillende herhalingen van hetzelfde spel betekenen dat er veel plaatsen zijn om het te spelen

Wat we niet leuk vinden

Je hebt een mobiel apparaat nodig om de originele Bejeweled Classic te spelen

Download voor iOS-app

Download voor Android

Planten versus zombies

Image
Image

Zombies komen eraan en je hebt alleen zombie-zappende planten om ze af te weren. Dit is misschien wel het meest verslavende spel van PopCap met een hilarische strategie.

De originele Plants vs Zombies-game is gratis voor iPhone- en Android-gebruikers. Er zijn meer dan 25 zombies om tegen te vechten in de 50 levels van de Adventure-modus.

Plants vs. Zombies 2 heeft meer dan 300 levels, waarvan sommige echt uitdagend zijn. De game is gratis beschikbaar voor iPad en iPhone in de iOS App Store en voor Android-apparaten via Google Play.

Er is ook een gratis Plants vs. Zombies: Heroes-app voor iOS en Android waar je helden zoals Green Shadow, Super Brainz, Grass Knuckles en Impfinity kunt verzamelen.

Plants vs Zombies Garden Warfare 2: Deluxe Edition kan worden gekocht voor pc's, Xbox One en PS4.

Wat we leuk vinden

Alle drie deze games werken op mobiele apparaten

Wat we niet leuk vinden

Er is geen gratis webversie

Download voor iOS

Download voor Android

Peggle

Image
Image

Stel je pachinko voor vermengd met een arcadespel dat zich afspeelt in een magisch land van eenhoorns, en je hebt Peggle: een uitstekende manier om een middag door te brengen (die heel goed een avond kan worden). De klassieke versie bestaat uit 55 levels met thema's uit de zeer populaire MMO World of Warcraft.

Momenteel is Peggle Blast de enige gratis versie van Peggle. Het is beschikbaar voor iOS- en Android-apparaten.

Hoewel het klassieke Peggle-spel in 2017 werd stopgezet door PopCap Games, kun je een gratis proefversie van Peggle Deluxe downloaden via Pogo. Het spel is een uur gratis, daarna kun je ervoor kiezen om het te kopen als je wilt. Het klassieke Peggle-spel is ook verkrijgbaar bij Origin, mogelijk tegen een lagere prijs dan Pogo.

Ontvang 60 levels in het Peggle Nights-spel met nachtthema. Het is ook van Pogo, dus het is alleen gratis tijdens de proefperiode.

Peggle 2 is het vervolg op het originele Peggle-spel, maar het is niet gratis om te spelen. Je kunt Peggle 2 kopen voor Xbox en PS4.

Wat we leuk vinden

  • Peggle Blast kan overal worden gespeeld met de mobiele app
  • Peggle Deluxe werkt in de modus Volledig scherm of in de normale venstermodus
  • Naarmate je verder komt in de Adventure-modus, kun je specifieke levels opnieuw spelen in de Quick Play-modus
  • Duel-modus laat je Peggle tegen de computer of een vriend spelen

Wat we niet leuk vinden

Het klassieke Peggle-spel is alleen gratis tijdens de proefperiode

Download voor iOS

Download voor Android

Solitaire Blitz

Image
Image

Solitaire Blitz is een ander spel dat PopCap Games in 2017 stopte, maar het is nog steeds 100 procent speelbaar als je weet waar je moet zoeken.

De gemakkelijkste manier voor de meeste mensen om Solitaire Blitz te spelen is via de Facebook-app. Als je Windows 8 hebt, kun je ook spelen via Pokki, een vervangingsprogramma voor het menu Start; als het eenmaal is geïnstalleerd, gebruik je de ingebouwde app store om Solitaire Blitz te downloaden.

Het Solitaire Blitz-spel is een geweldige manier om plezier te hebben met weinig tijd, omdat je korte solitaire-spellen kunt spelen en schatten kunt verzamelen om het mysterie op te lossen over wie het schip van de koning tot zinken heeft gebracht. Je kunt je Facebook-vrienden zien die het spel ook spelen en wat hun scores zijn.

Wat we leuk vinden

Werkt overal via een browser

Wat we niet leuk vinden

  • Je moet een Facebook-account hebben om te spelen
  • Er is geen mobiele app beschikbaar om de game mee te nemen

Bookworm

Image
Image

Als je van woordspelletjes houdt, ben je dol op Bookworm. Vorm zoveel mogelijk woorden uit de verzameling lettertegels. Klik en sleep uw muiscursor door de tegels om woorden te maken van de vervormde letters

Als je de groene tegels ziet, gebruik ze dan in je woorden voor meer punten, en zorg ervoor dat je de brandende tegels verwijdert voordat ze de onderkant van het bord bereiken!

Wat we leuk vinden

  • Geen tijdslimiet, dus het is niet stressvol om te spelen
  • Helpt je nieuwe woorden te leren
  • Toont je beste en langste woorden na elke ronde

Wat we niet leuk vinden

Geen moeilijkheidsgraad; je moet elk level elke keer dat je speelt doorspelen

Tip

Als Bookworm niet werkt via de ArcadeThunder-link hierboven, probeer dan Crazy Games.

Insaniquarium Deluxe

Image
Image

Insaniquarium Deluxe is een puzzelspel van PopCap Games met een tank guppy's die je moet voeden met geld dat de guppy's laten vallen. De uitwerpselen van het geld worden ook gebruikt om upgrades, meer wezens en roofdieren te kopen om de tank te beschermen tegen indringers.

Dit spel is gratis tijdens de proefperiode van een uur bij Pogo. Er is ook een demo en een link om de game te kopen op Steam.

Aanbevolen: