Hoe krijg je gratis fotoboeken en meer van Shutterfly

Inhoudsopgave:

Hoe krijg je gratis fotoboeken en meer van Shutterfly
Hoe krijg je gratis fotoboeken en meer van Shutterfly
Anonim

Wat te weten

  • Shutterfly-code: één gratis kaart met code CARD4U (verloopt 30 september 2022). Kijk op de website voor andere voordelen.
  • Beloningsprogramma's die punten opleveren voor gratis fotoboeken: Kellogg's Family Rewards, Pampers Rewards, Huggies Rewards, Swagbucks.
  • Word lid van deze nieuwsbrieven en maak kans op gratis Shutterfly-fotoboekcodes: Ikea Family, Jo-Ann, Motherhood Maternity.

Dit artikel legt uit hoe je beloningsprogramma's en nieuwsbrieven kunt verkennen om gratis Shutterfly-codes en andere websitecodes voor fotoboeken te krijgen die je kunt inwisselen om gratis fotoboeken te krijgen.

Actuele lijst met gratis Shutterfly-codes

Hier is een actuele lijst met Shutterfly-codes waarmee je een gratis fotoboek krijgt, evenals enkele andere codes waarmee je andere gratis cadeaus krijgt of verzendkosten bespaart. Ga naar Shutterfly en voer de promotiecode in tijdens het afrekenen.

  • Eén gratis kaart met code CARD4U (Verloopt 30 september 2022)
  • 101 Gratis 4x6 prints, 5 magneten, een gratis kunstprint en een gratis set adreslabels, alleen voor nieuwe klanten, geen code vereist. (Geen vervaldatum)
Image
Image

Verdien beloningen om een gratis fotoboek te krijgen

Een van de gemakkelijkste manieren om gratis fotoboeken te krijgen, is door ze te verdienen via verschillende beloningsprogramma's.

Bij elk beloningsprogramma moet je verschillende taken uitvoeren om punten te verdienen die je kunt inwisselen voor een gratis fotoboek. Dit kan het invullen van enquêtes zijn, productpunten invoeren of gewoon regelmatig een bezoek brengen aan de website.

Dit zijn de beloningsprogramma's waarmee je regelmatig gratis fotoboeken kunt krijgen:

Kellogg's Family Rewards

Als lid van het Kellogg's Family Rewards-programma kunt u uw punten inwisselen voor een gratis Shutterfly-boek in het formaat 8x8 of 8x11.

Je kunt codes invoeren die te vinden zijn op de Kellogg's-producten die je koopt, maar er zijn ook talloze gratis codes beschikbaar die je op je account kunt toepassen.

Pampers Rewards

Een ander beloningsprogramma waarmee je gratis Shutterfly-boeken kunt verdienen, is Pampers Rewards. Voor 1.000 punten kun je een gratis 8x8 fotoboek krijgen van Shutterfly.

Pamper-beloningscodes zijn te vinden op Pampers-luiers, -doekjes en andere Pampers-producten. Ze geven ook regelmatig gratis beloningscodes vrij op de Pampers Facebook-pagina.

Huggies-beloningen

Huggies Rewards is een ander bedrijf waarmee je punten kunt inwisselen voor gratis fotoboeken. Je kunt Huggies-beloningspunten verdienen door hun producten te kopen, maar ze sturen ook af en toe gratis codes in hun e-mails.

Swagbucks

Via Swagbucks kun je je geld inwisselen voor cadeaubonnen die je bij Shutterfly kunt gebruiken, waarmee je een fotoboek kunt maken.

Je kunt Swagbucks verdienen door video's te bekijken, games te spelen, te winkelen en vele andere activiteiten.

Ontvang gratis fotoboekcodes in je e-mail

Neem een paar seconden de tijd om je aan te melden voor deze nieuwsbrieven en je ontvangt binnen de kortste keren gratis fotoboekcodes. Onderstaande nieuwsbrieven sturen regelmatig gratis Shutterfly-fotoboekcodes uit.

Controleer regelmatig die spamfilters voor gratis fotoboekcodes die je misschien hebt gemist.

IKEA-familie

Word gratis lid van IKEA Family en je krijgt talloze voordelen, waaronder regelmatige e-mails met soms gratis Shutterfly-fotoboekcodes. Andere voordelen van IKEA Family zijn onder meer gratis kinderopvang, gratis koffie of hot see en kortingen.

Jo-Ann

Schrijf je in voor de Jo-Ann-nieuwsbrief voor stoffen en handwerkwinkels, want ze sturen af en toe een code voor een gratis fotoboek van Shutterfly.

Moederschap Zwangerschap

Een andere nieuwsbrief waarvoor u zich wilt aanmelden, is de Motherhood Maternity-nieuwsbrief. Ze sturen af en toe codes voor gratis Shutterfly-boeken.

Hoewel deze codes kunnen worden ingewisseld voor een gratis fotoboek, moet je mogelijk verzendkosten betalen voor je aankoop.

Aanbevolen: