Xbox viert 20 jaar met 'Halo Infinite' Multiplayer

Xbox viert 20 jaar met 'Halo Infinite' Multiplayer
Xbox viert 20 jaar met 'Halo Infinite' Multiplayer
Anonim

Tijdens het Xbox 20th Anniversary-evenement maandag lanceerde Microsoft de Halo Infinite multiplayer-bèta drie weken voor de releasedatum van de volledige game en maakte deze beschikbaar voor alle spelers.

De bèta start seizoen 1 van Halo Infinite multiplayer en bevat meerdere kaarten, spelmodi en een Battle Pass. Halo Infinite multiplayer is momenteel beschikbaar op de Xbox Series S en X, de Xbox One en Windows-pc met een Xbox Cloud Gaming-versie die korte tijd daarna verschijnt. Het ondersteunt ook platformonafhankelijk spelen, dus console- en pc-gamers zullen samen worden gegooid in wedstrijden.

Image
Image

Vanwege deze ondersteuning kun je op de pc- of consoleversie spelen en geen voortgang of statistieken verliezen. Alle vorderingen in de multiplayer-modus worden overgedragen naar de release van de volledige game op 8 decemberth.

Bovendien biedt de Battle Pass meer dan 100 ontgrendelbare items, waaronder pantserstukken, emblemen en speciale effecten. Het eerste seizoen, getiteld Heroes of Reach, loopt tot mei 2022.

Image
Image

Naast de Halo Infinite-aankondiging worden meer dan 70 games toegevoegd aan de lijst met achterwaartse compatibiliteit voor de Xbox Series S en X.

Nieuwe inzendingen omvatten het geheel van de Max Payne-serie, Dead or Alive Ultimate en Star Wars Jedi Knight II. Elke titel heeft een verbeterde visuele getrouwheid dankzij Auto HDR, waarbij originele Xbox-games een grafische boost krijgen.

Aanbevolen: